Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234394 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Co zmienić na forum?

Jak sama nazwa wskazuje, znajdować się tutaj będą informacje i nowości dotyczące forum.

Co zmienić na forum?

Postprzez Quba » 29 Maj 2006, 20:30

Tak jakbym dawał teraz link do tegoż forum w spamowisku :) Chciałbym sie was zapytać, co nalezałoby zmienic na forum, aby było one przyjaźniejsze dla użytkownika. Przyznaję, że troche olewałem, ale jak widać, teraz znów zaczynam mysleć o waszym forum :) Konczy sie szkoła, ostatni nawał w szkole, a potem juz luz. Mam teraz 5 dni wolnego, wiec skoncze wszystkie swoje projekty, a potem przyjdzie czas na może jakies modernizacje tutaj? Wszystko zależy od waszych propozycji. Co wam sie nie podoba, co należałoby udoskonalić?

Aaa jeszcze jedno - podoba się wam takie prowadzenie forum? Tzn. niedabanie o ilośc userów, tylko o ich jakość? Takie było założenie przy powstaniu tegoż forum, aby było ono w miłym, małym gronie. Ostatnio jest ono moze nawet zbyt małe, ale mi to jakos nie przeszkadza. Jak to jest z wami? W sumie moge sie zatroszczyć o userów z małą pomocą z waszej strony :> Prosiłbym, żeby każdy wypowiedział sie w tym temacie :)

Awatar użytkownika
Quba
Administrator

• Miejscowość:Wrocław
  • Pochwały:7

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Co zmienić na forum?

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 04 Sty 2012, 21:48

Darcia K napisał:Poza tym, po co robić coś, skoro i tak nie zostanie to zauważone?

Kiedyś było tak, że dostawało się PW o edytowaniu posta. U mnie zbiegło się to (zauważalna przeze mnie zmiana) jakoś z zostaniem modem więc pomyślałam, że modzi po prostu nie mają tej funkcji bo "mogą więcej".
Skoro nie ma powiadamiania, że post został przez nas zedytowany z upomnieniem to bez sensu pisać te całe upomnienia. Jeśli ma to mieć sens to fajnie gdyby powiadomienia o edycji wróciły.
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Co zmienić na forum?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 04 Sty 2012, 21:48

Awatar użytkownika
mgirl

Co zmienić na forum?

Nieprzeczytany postprzez Darcia K » 04 Sty 2012, 21:50

martuśka. napisał:Skoro nie ma powiadamiania, że post został przez nas zedytowany z upomnieniem to bez sensu pisać te całe upomnienia. Jeśli ma to mieć sens to fajnie gdyby powiadomienia o edycji wróciły.

I właśnie o to tylko mi chodzi, nic więcej, prosiłabym, żeby ktoś, kto taką władzę ma, zastanowił się nad ponownym włączeniem powiadomień.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Co zmienić na forum?

Nieprzeczytany postprzez NYC » 04 Sty 2012, 21:54

No bo co maja dac te edycje postów te upomnienia i poprawki w nich jesli nawet user o nich nie wie. Bez sensu wtedy sa te edycje, bo do nicego nie doprowadzają i nie dają efektu

NYC

• Pochwały:8

Co zmienić na forum?

Nieprzeczytany postprzez Bishamoth » 08 Lut 2012, 16:40

Co do powyzszego. Juz dawno powstala modyfikacja pod phpBB (ze 4-5 lat temu), ktora:
Na pw są wysyłane informacje o zablokowaniu tematu i postu/odblokowaniu tematu i postu/edycji postu/przenosin tematu

Info: http://www.phpbb.pl/forum/viewtopic.php?f=81&t=6628

Mam nadzieje, ze Quba, uwzgledni to przy nastepnej aktualizacji forum :)
Image

Szatan się tym forum interesi Image

"Złośliwość rzeczy martwych" -niestety martwy nie jestem :twisted:

Awatar użytkownika
Bishamoth
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:38

Co zmienić na forum?

Nieprzeczytany postprzez Quba » 10 Lut 2012, 12:32

to jest do phpBB 2 :)

Awatar użytkownika
Quba
Administrator

• Miejscowość:Wrocław
  • Pochwały:7

Co zmienić na forum?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 10 Lut 2012, 12:32

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Co zmienić na forum?

Nieprzeczytany postprzez Bishamoth » 10 Lut 2012, 13:17

No i co z tego? Cos sie znajdzie podobnego :)
Image

Szatan się tym forum interesi Image

"Złośliwość rzeczy martwych" -niestety martwy nie jestem :twisted:

Awatar użytkownika
Bishamoth
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:38

Co zmienić na forum?

Nieprzeczytany postprzez @torres » 09 Mar 2012, 16:01

forum jest świetne, przynajmniej na takie wygląda ;) ale nie widzę jakiegoś działu dla nowych użytkowników, żeby się przywitać, oswoić, czy coś takiego :)

@torres

• Miejscowość:Kalisz
  • Ostrzeżenia:1

Co zmienić na forum?

Nieprzeczytany postprzez Darcia K » 09 Mar 2012, 16:29

@torres napisał:ale nie widzę jakiegoś działu dla nowych użytkowników, żeby się przywitać

pozdrowionka-f20.html To jest właśnie taki dział ;)
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry