Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234392 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Co sądzisz o osobie nad tobą

Tutaj znajdziecie gierki i zabawy wymyślone przez naszych forumowiczów. Rozluźnijmy się! ^^

Nieprzeczytany postprzez Sebo » 15 Gru 2005, 22:33

piszcie co sądzicie o osobie nad tobą:) i nie robić offtopa wypowiedź przemilczeć:)
Love, passion, music......Trance!!!!!
Trance..Not Just Music - It's a state of mind
Image

Awatar użytkownika
Sebo
Przyjaciel

• Miejscowość:Wrocław/Legnica
  • Pochwały:22

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez NYC » 03 Lut 2012, 15:12

Legend, kto to do jasnej ciasnej jest? :crazy:

vetus, Czytam jego posty i bardzo czesto się z nim zgadzam, aż kiwaqm czupryną z podziwu. Szery do bólu, nie cacka się z nikim, mówi to co mu ślina na język przyniesie. Poza tym inteligentny. Potrafi kogoś nieco mocniej uświadomić by w końcu zaczął działac jak pomaga innym. Czasem takla dosadniejsza pomoc jest dobra. Czasem zachowuje się jak typowy facet:p. Ale pozytywne mam odczucia co do niego. Powinien być rózowy

NYC

• Pochwały:8

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 03 Lut 2012, 15:12

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez JackBlue » 03 Lut 2012, 15:55

vetus, Podejrzewam, że sam mnie nie zna, bo przez dłuższy czas nie było mnie na forum, ale mimo, że nie pisałem postów to często śledziłem tematy, więc mogę coś powiedzieć o vetusie. Po pierwsze, wydaje mi się, że jest tutaj szczery i nie boi się powiedzieć prawdy w dość bezpośredni sposób. Po drugie to podoba mi się, że w jego postach obecna jest często ironia. Chociaż nie zgadzam się ze wszystkimi jego opiniami. Chociażby o tym, że ludzie się nie zmieniają. Pozdrawiam

Nie wiem jak to się stało, że nie zauważyłem NYC ... Cóż o niej mogę powiedzieć. Lubię ją, Kiedyś wymieniliśmy się wiadomościami na PW. Nie mam teraz czasu na rozpisywanie się, ale obiecuję, że napiszę coś więcej na temat NYC
Kto żyje bez szaleństwa mniej jest rozsądny niż mniema

Ludzie, którzy nigdy się nie śmieją, nie są poważnymi ludźmi.

Awatar użytkownika
JackBlue

• Miejscowość:KRK
  • Pochwały:4

Nieprzeczytany postprzez smętnie » 03 Lut 2012, 17:12

JackBlue, niestety nie kojarzę go w ogóle. Może przez to, że na jakiś czas zamilkł - jak pisze - a może jestem tu mimo wszystko zbyt krótko. Poobserwuję.

NYC, ogółem pozytywnie ją oceniam. Niby dojrzała i władająca dosyć rozwiniętym zasobem słownictwa - ale nie we wszystkich swoich postach to wykazuje. Jest sympatyczna i miła. Myślę, że mogłabym ją polubić bardziej.
Idziemy niewidomi przez ciemność, ale tą białą laską chcielibyśmy czasem zdzielić kogoś przez łeb. ~Stanisław Jerzy Lec

Awatar użytkownika
smętnie

• Pochwały:2

Nieprzeczytany postprzez Nineku » 03 Lut 2012, 17:19

smętnie, ma dobry gust muzyczny. Kojarzę głównie z luźnych tematów, z nich też wnioskuję, że jest otwarta na ludzi i poznawanie ich.
Kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby,odpowiedzialność nie przemija.Tego się nie da uniknąć. Albo ktoś zmusi nas, żebyśmy stawili jej czoło albo ponosimy konsekwencje.Jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz .

Awatar użytkownika
Nineku
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:59

Nieprzeczytany postprzez Liszka » 03 Lut 2012, 17:28

Nineku, zazdroszczę dystansu do świata.Mi czasem brak. Osoba, z którą chętnie bym się upiła, piła, co daje i nie bała się, że wywiezie do lasu i zostawi na pożarcie; )
Dopóki gra muzyka, mija cała wieczność, jak życie w powieści.

On jest facetem. Ona kobietą. Facet, kobieta, to daje pożądanie. Proste.
♥♫

Awatar użytkownika
Liszka
Moderator

• Miejscowość:Szczecin.
  • Pochwały:47

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 03 Lut 2012, 17:28

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez Antykozak » 03 Lut 2012, 17:30

Liszka, moja ulubiona moderatorka :mrgreen:
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:-1
Użytkownik zbanowany

Nieprzeczytany postprzez Nineku » 03 Lut 2012, 22:32

Antykozak, wkurzał mnie na początku niemożliwie. Ot myślałam, bufon nadęty.
Teraz wiem, że wartościowy chłopak, potrafi się imponująco wypowiedzieć, swoją pasją muzyczną też nie jednemu by pokazał powrót na ziemię.
Może i na piwo byśmy nie poszli, ale mimo wsio, ma u mnie plusów więcej niż minusów.
Kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby,odpowiedzialność nie przemija.Tego się nie da uniknąć. Albo ktoś zmusi nas, żebyśmy stawili jej czoło albo ponosimy konsekwencje.Jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz .

Awatar użytkownika
Nineku
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:59

Nieprzeczytany postprzez Ściema » 03 Lut 2012, 22:54

Nineku moderatorka jka to moderatorka, stara się byc sprawiedliwa, poważna, oczytana, ale czy taka jest dla kolegów, znajomych nie wydaje mi się ( w pozytywnym sensie)

;7

/Następnym razem dostaniesz ode mnie osta! Z taką ilością postów i z tak krótkim stażem na forum nie masz czego szukać w tym temacie.. Ylx
Zero smutków, zero złości wy*ebane po całości ;7

Awatar użytkownika
Ściema

Nieprzeczytany postprzez Światłocień » 03 Lut 2012, 23:56

Ściema Za mało Cię tu póki co żeby można się było wypowiedzieć. Wątpię też żebyś znał naszą cudowną Nin na tyle aby Twój osąd miał jakikolwiek sens... ;P
-Stary, mówię ci..Jej usta jak czerwone wino, którym mam ochotę upić się do nieprzytomności. Jej włosy-cudny jedwab o zapachu, który według producenta szamponu powinien pewnie być truskawkowy.Cudo.
-Skończyłeś?To teraz strzel jeszcze drina i podbijaj.

Awatar użytkownika
Światłocień
Kumpel

• Miejscowość:Łódź
  • Pochwały:6

Nieprzeczytany postprzez Liszka » 04 Lut 2012, 00:01

Światłocień, oj, Wiktor to chłopak bystry, ogarnięty, z kawałkiem mózgu,którego używa. Zawsze chciałam usłyszeć, jak to on na bębnach gra. Ma plusa, teraz głównie za sentyment ; )
Dopóki gra muzyka, mija cała wieczność, jak życie w powieści.

On jest facetem. Ona kobietą. Facet, kobieta, to daje pożądanie. Proste.
♥♫

Awatar użytkownika
Liszka
Moderator

• Miejscowość:Szczecin.
  • Pochwały:47

Nieprzeczytany postprzez Ylx » 04 Lut 2012, 00:04

Aktywność Liszki na forum chyba nigdy nie zmaleje :mrgreen: Prześwietna dziewczyna, z ogromnym poczuciem humoru i dystansem do siebie. Cieszę się, że znów bije od niej ta radość, którą jeszcze jakiś czas temu ciężko było dojrzeć. Jedna z najbardziej pozytywnych osób na forum i w ogóle, jakich znam. Bardzo lubię!
.

Awatar użytkownika
Ylx
Moderator

• Pochwały:55

Nieprzeczytany postprzez NieJestemSiembem » 04 Lut 2012, 17:18

Ylxia,

Ilona to moja przyszła żona, a na ślubie zabraknie Bisha, bo mnie szmaciarz zbanował, za niby spam, niech cię gęś kopnie!

NieJestemSiembem

Użytkownik zbanowany

Nieprzeczytany postprzez NYC » 04 Lut 2012, 17:45

NieJestemSiembem, Siembii Ty brzydalu. Gdzie byłeś ja Cię nie było? Jak cicho było. Brakowało wygłupów na czacie. Lubię Siembiego, bo zwariowany jest, lubi się powygłupiać, popisać głupoty na czacie i w ogóle jest fajny tylko go nie było:<

NYC

• Pochwały:8

Nieprzeczytany postprzez Skrzaciik » 04 Lut 2012, 23:43

NYC, bardzo pomocna, zawsze się każdym interesuje i stara się doradzić. Często wpadam na jej posty (z którymi w większości się zgadzam), ostatnio nawet widywałam ją na czacie. Pozytywna osóbka, radosna taka. Duży plus.
Holly: Wie pan, co to jest wściekła chandra?
Paul: Rodzaj depresji?
Holly: Depresję masz wtedy kiedy przytyjesz lub za długo pada. To zwykły smutek. Wściekła chandra to potworna rzecz. Nagle odczuwasz nieuzasadniony lęk.

Awatar użytkownika
Skrzaciik
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:23

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 05 Lut 2012, 12:58

Skrzaciik, zawsze mnie ciekawiło skąd dostała rangę Kumpla, jakoś musiała sobie tym zasłużyć widocznie choć będzie mnie nurtowało to pytanie bo spotykam ją na forum raz na ruski rok, na czacie nie wiem bo sam rzadko tam bywam, może jakieś poza forumowe działanie związane z forum (choć trochę bezsensu to brzmi) . ; )
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry