Co sądzicie o aborcji?
Czekam na wasze opinie na ten temat.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234392 postów.
thinker napisał:Nie chodziło mi o to. Ten płud został pozbawiony jakich kolwiek wyborów. Nie zdecyduje o tym co na siebie włoży na pierwszą randkę, do jakiej szkoły pójdzie, jaką pracę wybierze, jaki samochód kupi jak będzie miało na imię jego dziecko. Matka zadecydowała o tym, że to dziecko nigdy samo nie zadecyduje. Zabrano mu wszystko choć dopiero to dostał. Rozumiesz? Został ubezwłasnowolniony choć nic nie zrobił po za tym że został poczęty(tego też nie zrobił) A gdyby Ci kazali umrzeć bo jesteś nie wygodny?
olga_it napisał:zalegalizowanie aborcji moze jedynie poprawic warunki w jakich jest wykonywana. jak dla mnie nawet jesli bedzie legalna ja nigdy nie zabilabym mojego dziecka nawet gdyby bylo ono wynikiem gwaltu.
trzeba dac kobiecie mozliwosc wyboru. tak zeby mogla wybrac jakis lepszy scenriusz.
Cytat:
trzeba dac kobiecie mozliwosc wyboru. tak zeby mogla wybrac jakis lepszy scenriusz.
Lepszy wg własnego sumienia...
olga_it napisał:no ale dlaczego ma jej zmarnowac zycie?urodzi go i odda
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości