Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234390 postów.

mgirl

vetus napisał:Idę do hospicjum popatrzeć na ludzi, którzy od kilku lat tam leżą w cierpieniu i których nikt w tym czasie nie odwiedził. To jest samotność, a nie opierdzielanie się przed telewizorem nie mając z kim wyjść na ploteczki, droga dziewczynko.
roock#96> napisał:Ja wcale nie miałam na myśli samotności jako opierdzielania się przed telewizorem drogi vetusie

mgirl

roock#96> napisał:Dlaczego oceniasz ludzi, skoro ich nawet dobrze nie znasz?
roock#96> napisał:Zadałam pytanie co robicie, gdy czujecie się samotni
Redeyed napisał:@vetus, no dobrze, może i nie są samotni. Ale przeczytaj jeszcze raz tytuł"czujecie się samotni", a nie "jesteście samotni". To, że się czują nie znaczy że są.
vetus napisał:Bo wystarczy mi kilka słów by określić podstawowe cechy osobowości danej osoby.
roock#96> napisał:Pozory mylą
roock#96> napisał:Poza tym osobowośc człowieka nie jest na tyle łatwa do zinterpretowania, żeby wystarczyło do tego kilka słów. Myślę, że młodzi ludzie mogą byc również samotni.
roock#96> napisał:Chyba naprawdę ludzie Cię denerwują...
Użytkownicy przeglądający to forum: JackBlue oraz 1 gość