vetus napisał:Idę do hospicjum popatrzeć na ludzi, którzy od kilku lat tam leżą w cierpieniu i których nikt w tym czasie nie odwiedził.
Poszedłeś do hospicjum i zajrzałeś ludziom w dusze, podziwiam moc.. Panie..
vetus napisał:Nie czujemy się samotni, bo my, ludzie młodzi takimi nie jesteśmy, nawet gdy się tak wydaje.
Wiek wyznacznikiem samotności? Młodość wyklucza samotność, pomalujmy te twierdzenie kolorem białym. Zatem kolorem czarnym będzie starość, eufemizm - samotność. Mamy kolorowe telewizory, a poglądy niektórych ludzi wciąż czarno-białe. : o ) Ulepszajcie swoje telewizory! Ludzie.. (Nie mam nic do wiekowych, czarno-białych filmów, są piękne..)
vetus napisał:Bo wystarczy mi kilka słów by określić podstawowe cechy osobowości danej osoby.
Ok:
Lubie placki. Określ podstawowe cechy mojej osobowości. Nie zapominając oczywiście o tym, że jestem człowiekiem, może inaczej: pikselem, mogę kłamać, koloryzować. Mogę być w stanie, który nie świadczy o mnie, a o przypadkowości pijanych/naćpanych/ześwirowanych neuronów. (-:
Uczepiłem się dzisiaj Ciebie, wybacz, ale są dwie rzeczy których nie zdzierżę, meksykańskiego żarcia i czarno-białej(To nie podtekst rasistowski : D) głupoty.
@: Kiedy czuje się samotny robię.. Głupie miny... o.o Każdy człowiek jest samotny, to cecha liczbowa, im więcej ją podzielimy, tym jest mniejsza i mniej zauważalna, jednak zawsze jest z nami i chętnie o sobie przypomni, kiedy nie będziemy mieli z kim jej podzielić, zapewniam. : P To tak jakby zapytać: co robię, kiedy jestem.. Jestem. : D