Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234389 postów.
loco15 napisał:Na komisji są prowadzone same tylko badania, czy są one przeprowadzane tylko w wypadku gdy będziemy chciali iść do wojska.
loco15 napisał:Dodatkowo słyszałem też coś o możliwości pracy w policji (?) zamiast służby w wojku.

mgirl

Nie wiem, jak teraz, ale chyba podobnie i nie masz, co się martwić. Przebadają Cię, otrzymasz po jakimś czasie książeczkę wojskową (dadzą Cię domyślnie do rezerwy) i masz spokój od wojska, póki nie wprowadzą ponownie obowiązkowej służby albo nie wystąpi wojna w naszym kraju
loco15 napisał:Siemka. Zbliża mi się komisja wojskowa i chciałbym dowiedzieć się najwięcej o niej, oraz tym co będzie potem. Jakiś czas temu przepisy zostały zmienione (zawodowa armia, wojsko dla chętnych) wiec nie mam kogo z rodzinki spytać. Jak to jest? Na komisji są prowadzone same tylko badania, czy są one przeprowadzane tylko w wypadku gdy będziemy chciali iść do wojska. Dodatkowo słyszałem też coś o możliwości pracy w policji (?) zamiast służby w wojku. Piszcie co wiecie o samej komisji wojskowej i tym co się dzieje potem.
Dodatkowo słyszałem też coś o możliwości pracy w policji (?) zamiast służby w wojku.

mgirl

Użytkownicy przeglądający to forum: Yahoo [Bot] oraz 0 gości