Witamy na M-Forum.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234388 postów.
Zobacz nieprzeczytane posty
Wszystko na temat najnowszych trendów dotyczących ubierania się.
Podziel się tym tematem ze znajomymi!
Odpowiedzi
przez Pizzaro » 15 Paź 2011, 15:24
Śmiechu, wszystko fajnie, ale ten kołnierzyk i kolor koszulki jakiś dziwny jest no i te szerokie spodnie

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos
Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało
Musisz mi pomóc
dziś teraz już
bo jutro może być
za późno

Pizzaro
- Miejscowość:Częstochowa.
- Pochwały:75
przez mgirl » 15 Paź 2011, 15:24

mgirl

- Miejscowość:M-Forum
przez Shesosa » 23 Paź 2011, 22:54
Spodnie za szerokie i troszkę za krótkie, za to podoba mi się kolor. Sama koszulka prezentowałaby się lepiej z jeansami pod warunkiem, że nie byłaby zapięta na ostatni guzik.
Shesosa
przez myślnik » 23 Paź 2011, 23:09
Podwinięte spodnie i długa, wypuszczona koszula optycznie skracają mu nogi, zabawnie to wygląda. Ogólnie mam wrażenie, że to jeden z tych setów, które wyglądają dobrze wyłączenie na zdjęciu z modelem.
Za to torba jest ciekawa.
-

myślnik
- Miejscowość:Łódź
- Pochwały:1
przez bananowa » 07 Lis 2011, 18:22
Tak szczerze z całego stroju podobają mi się tylko buty. Spodnie są zdecydowanie za szerokie do górnej garderoby.
if u close ur eyes, u see darkness. but if u keep them closed for long enough, and concentrate hard, u'll see light.

bananowa
- Miejscowość:Neverland
- Pochwały:7
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości