Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234388 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Co myślicie o takiej dziewczynie ?

Rozmawiamy tutaj na wszystkie męskie tematy, między innymi o kobietach ;) Dział przeznaczony dla Panów.

Postprzez Xicor » 04 Sty 2012, 18:47

Siemanko,jestem od jakichś 2 miesięcy z pewną dziewczyną,i mam do was parę pytań.
Nie mamy zbytnio wspólnych zainteresowań,rzadko rozmawiamy na konkretny temat,ale kochamy się.
To samo jest gdy np. do niej napiszę :
-Fajnie że się uczysz,obyś była tą mądrzejszą.
(ona)-Czemu ?
-Bo jak dzieciaki nie będą czegoś wiedziały będę odsyłał do Ciebie :)
(ona)-Aha.
Często właśnie odpisuję aha,a gdy coś takiego powiem jak się widzimy,uśmiecha się i nic nie mówi.
Wiem też że wstydzi się mnie przytulać,pocałować mnie.Jest trochę moim zdaniem,no...mało romantyczna.
Co wy myślicie o takiej dziewczynie ? (przynajmniej z tego co napisałem)
~Żyjemy,tak jak śnimy-samotnie~
Joseph Conrad

Awatar użytkownika
Xicor

• Pochwały:1

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez Pizzaro » 04 Sty 2012, 19:04

Xicor, że jesteś głupi :) Tak, jesteś głupi, bo w wieku 14 lat rzucając takimi tekstem o odsyłaniu dzieciaków nie zyskasz w jej oczach. Nie jest to w ogóle romantyczne. Odpisała Ci "aha", więc może nie miała czasu i musiała odrobić prace domową z geografii lub rozwiązać zadanie z matematyki, skoro tak się uczy ?
Takim podejściem to świata nie zwojujesz. Musisz być bardziej naturalny, a takie pierwsze związki z początku gimnazjum na niewiele się zdają.

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

Musisz mi pomóc
dziś teraz już
bo jutro może być
za późno

Awatar użytkownika
Pizzaro
Kumpel

• Miejscowość:Częstochowa.
  • Pochwały:75

Postprzez mgirl » 04 Sty 2012, 19:04

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez ema » 04 Sty 2012, 19:41

Masz 14 lat, jesteście ze sobą 2 miesiące, a Ty jej wyjeżdżasz z tekstami o Waszych przyszłych dzieciach? :shock:

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Postprzez Darcia K » 04 Sty 2012, 19:45

Xicor napisał:Co wy myślicie o takiej dziewczynie ?

Dziewczyna zachowuje się w sumie jak na jej wiek przystało, za to Ty próbujesz chyba uchodzić za starszego, niż jesteś (chodzi mi tu o tekst o dzieciach, który chyba miał znaczyć, że jesteś taki dojrzały i myślisz już o tym, co będzie za X lat), co Ci wychodzi marnie, wręcz błazna z siebie robisz.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Postprzez seotroll » 04 Sty 2012, 20:03

No raczej wina jest po Twojej stronie, Ona zachowuje się normalnie.
www.feroperfumy.pl

seotroll

Postprzez niemamdrobnych » 04 Sty 2012, 20:06

Trzeba przyznać, że trochę poleciałeś za daleko z tekstem o dzieciach. Pomijając już to, weź pod uwagę, że w wieku 14 lat związek nie jest zazwyczaj na stałe, więc bawcie się dobrze i nie przejmuj się, bo zanim poznasz dziewczynę, z którą będziesz mógł więcej porozmawiać minie sporo czasu :)
all we got to do is Tell The Story Right

Awatar użytkownika
niemamdrobnych

• Miejscowość:Szczecin

Postprzez mgirl » 04 Sty 2012, 20:06

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez vetus » 04 Sty 2012, 20:17

Ona jest nudna, ale Ty jeszcze nudniejszy :)
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Postprzez Arsen » 04 Sty 2012, 20:32

Strasznie męczące bycie z taką dziewczyną, można być nieśmiałym, małomównym ale takie zachowanie jest co najmniej dziwne, co takiego przy niej Cię trzyma?
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Postprzez TalRash » 04 Sty 2012, 23:35

Xicor napisał:Nie mamy zbytnio wspólnych zainteresowań,rzadko rozmawiamy na konkretny temat,ale kochamy się.

To, że nie macie wspólnych zainteresowań nie oznacza, że nie można poprowadzić ciekawej rozmowy.
Traktujesz to jak wymówkę, wbrew pozorom na dłuższą metę różnice są lepsze niż podobieństwa - kiedyś się o tym przekonasz.
Xicor napisał:To samo jest gdy np. do niej napiszę :
-Fajnie że się uczysz,obyś była tą mądrzejszą.
(ona)-Czemu ?
-Bo jak dzieciaki nie będą czegoś wiedziały będę odsyłał do Ciebie :)
(ona)-Aha.

Taaa aż poczułem to "gorące" uczucie, które jest między wami - taniec godowy ślimaków winniczków charakteryzuje się większymi emocjami i dramatyzmem :mrgreen:
Xicor napisał:Wiem też że wstydzi się mnie przytulać,pocałować mnie.Jest trochę moim zdaniem,no...mało romantyczna.

Nie, ona nie jest mało romantyczna - ona jest po prostu sztywna, a ty nie robisz nic w kierunku tego by tą sytuację zmienić.
Mia: Okropne, nie?
Vincent: Co?
Mia: To krępujące milczenie. Czemu ględzenie o bzdetach uważamy za wyraz nieskrępowania?
Vincent: Nie wiem. To dobre pytanie.
Mia: Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można zamknąć ryj i wspólnie sobie pomilczeć.

Awatar użytkownika
TalRash

• Miejscowość:Szczecin i okolice
  • Pochwały:13

Postprzez Paula993 » 04 Sty 2012, 23:50

A co byś chciał usłyszeć? Wydaje się normalną 14-latką, za to Twoje teksty o dzieciach są co najmniej dziwne. Niby co miała odpowiedzieć na takie głupie gadanie. Masakra
Vieti mele... vieti mele...
Dragostea vieti mele...

Awatar użytkownika
Paula993

Postprzez Antykozak » 05 Sty 2012, 09:13

Nudna dziewczyna, bo może jest nieśmiała, ale Ty jesteś jeszcze nudniejszy i nie wróżę Wam motylków;)
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:-1
Użytkownik zbanowany

Postprzez Xicor » 05 Sty 2012, 17:13

Nie rozumiem zbytnio niektórych odpowiedzi.
No nwm,czy odpowiedziała jak normalna dziewczyna,bo kolega napisał ostatnio to samo do swojej dziewczyny (ten sam wiek) i ona odpowiedziała że cieszy się że on myśli że tak długo wytrzymają.
Poza tym jak powiedziałem o tym co do niej napisałem swojej przyjaciółce to powiedziała że to słodkie i nie wie dlaczego tak zareagowała. I...jak to jestem nudny xd?Mówicie tak po 1 moim tekście :ble: ?
~Żyjemy,tak jak śnimy-samotnie~
Joseph Conrad

Awatar użytkownika
Xicor

• Pochwały:1

Postprzez Darcia K » 05 Sty 2012, 18:16

Xicor napisał:No nwm,czy odpowiedziała jak normalna dziewczyna,bo kolega napisał ostatnio to samo do swojej dziewczyny (ten sam wiek) i ona odpowiedziała że cieszy się że on myśli że tak długo wytrzymają.

Czternastolatki raczej nie często myślą już o tak odległej przyszłości jak rodzina, ciąża etc. Ta dziewczyna kumpla pewnie jest wyjątkiem, też tak jak Ty za bardzo wybiega w przyszłość.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Postprzez ema » 05 Sty 2012, 19:30

Xicor napisał:Poza tym jak powiedziałem o tym co do niej napisałem swojej przyjaciółce to powiedziała że to słodkie i nie wie dlaczego tak zareagowała. I

Przyjaciółka zapewne też w wieku wczesnogimnazjalnym?
Za kilka lat może załapiesz jakie niestosowne są takie teksty w takim wieku. A Twoja dziewczyna jak widać ma więcej rozumu niż koleżanka i przyjaciółka, więc jej ten tekst nie poruszył tylko pomyślała, że pajacujesz.

Awatar użytkownika
ema

• Pochwały:20
  • Ostrzeżenia:2

Postprzez masochistka » 06 Sty 2012, 00:56

No nie ma co, pojechałeś jej głupim tekstem, ale jakby laska była trochę bardziej otwarta to na pewno jakoś by cię zgasiła ;) Albo skierowała rozmowę na inny temat. Oczywiście jeśli czułaby do Ciebie sympatię. Po takim zwykłym 'aha' tak na prawdę trudno cokolwiek wywnioskować. Może być zajęta, mogła się zaperzyć, mogła mieć zły humor, Bóg wie co jeszcze. Osobiście nie trawię wręcz takiego odpisywania, jest dla mnie mega irytujące i w żadnym razie nie zachęca do dalszej rozmowy. Ot takie, w sam raz by kogoś spławić. No ale co kto woli. A wracając do Twojego pytania, trudno na podstawie tak krótkiej, wyrwanej z kontekstu rozmowy cokolwiek wywnioskować. Jednak nie mogę oprzeć się wrażeniu (być może mylnemu, kto wie), że dziewczyna jest po prostu albo bardzo, bardzo nieśmiała i ma problemy z wyrażaniem emocji, albo po prostu strasznie zachowawcza, żeby nie powiedzieć nudna.
ja składam się z części niespójnych, przeczących sobie nawzajem.

Awatar użytkownika
masochistka

• Pochwały:3

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry