Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234388 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Co myślicie o takiej dziewczynie ?

Rozmawiamy tutaj na wszystkie męskie tematy, między innymi o kobietach ;) Dział przeznaczony dla Panów.

Nieprzeczytany postprzez Xicor » 04 Sty 2012, 18:47

Siemanko,jestem od jakichś 2 miesięcy z pewną dziewczyną,i mam do was parę pytań.
Nie mamy zbytnio wspólnych zainteresowań,rzadko rozmawiamy na konkretny temat,ale kochamy się.
To samo jest gdy np. do niej napiszę :
-Fajnie że się uczysz,obyś była tą mądrzejszą.
(ona)-Czemu ?
-Bo jak dzieciaki nie będą czegoś wiedziały będę odsyłał do Ciebie :)
(ona)-Aha.
Często właśnie odpisuję aha,a gdy coś takiego powiem jak się widzimy,uśmiecha się i nic nie mówi.
Wiem też że wstydzi się mnie przytulać,pocałować mnie.Jest trochę moim zdaniem,no...mało romantyczna.
Co wy myślicie o takiej dziewczynie ? (przynajmniej z tego co napisałem)
~Żyjemy,tak jak śnimy-samotnie~
Joseph Conrad

Awatar użytkownika
Xicor

• Pochwały:1

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Kropka. » 06 Sty 2012, 03:47

Szczerze mówiąc stworzyliście taki związek, którego bytu ja osobiście nie rozumiem. O.o Strasznie to drętwe. I nie rozumiem jak można być z kimś i nie rozmawiać z tą osobą na jakieś konkretne tematy.
Za mało napisałeś, żebym mogła powiedzieć co myślę o Twojej dziewczynie. Jednak Wasz związek wydaje mi się być ot taki, żeby coś było. Piszesz o tym, że się kochacie (da się kogo pokochać po dwóch miesiącach?), ale ja jakoś kiepsko to widzę.
W każdym razie, mam nadzieję, że moje zdanie o Was jest błędne i macie się dobrze. ^^
Can't believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to god I think of nice thing to say
But I dont think I can so fuck you anyway.

Awatar użytkownika
Kropka.

• Pochwały:16

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 06 Sty 2012, 03:47

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Ser. » 06 Sty 2012, 19:23

Widocznie dla niej jeszcze jest za wcześnie, żeby otworzyć się przed Tobą całkowicie. A Twoje teksty o dzieciach etc. są jeszcze czymś zupełnie odległym i pewnie nie wierzy, że masz wobec niej jakieś poważniejsze plany.
Chociaż dziwi mnie, że jesteście ze sobą już jakiś czas i ona ma opory, żeby Ciebie przytulić, czy pocałować. Albo jest faktycznie aż TAK nieśmiała albo po prostu nie kocha Ciebie.
"Wystarczy gest, słowo, by zranić tak boleśnie, zniszczyć szansę, cienką nić porozumienia."

Awatar użytkownika
Ser.

• Pochwały:2

Nieprzeczytany postprzez AdrianoX » 07 Sty 2012, 22:04

Właśnie jak napisała koleżanka wcześniej.
Po dwóch miesiącach miłość? Raczej zauroczenie stary.
Nie wyjeżdżaj jej z tekstami o dzieciach, o tym że ją kochasz, bo możesz ją tylko zniechęcić.
Dziewczyna jest młodą, tak sądze po Twoim wieku. A mało która dziewczyna w tym wieku myśli o poważnych związkach, i przyszłości związanych właśnie z nimi.

Nie poddawaj sie, walcz, urozmaicaj, ale jednocześnie nie przeginaj.

Powodzenia ;)
Kiedyś nie obchodziły mnie uczucia innych
Potrafiłem zranić, myslałem, że jestem silny
Zawsze kolejny dzień był dobrym dniem
Kiedyś raniłem teraz wszystko jest przeciwko mnie

Awatar użytkownika
AdrianoX

• Miejscowość:Giżycko

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry