Co myślicie o skinach?
Następnym razem nie pisz czcionką rozmiaru 200 bo poleci ostrzeżenie. //amcia
- no way...
- why?
- love causes pain.
- it also causes happines
- not this time...
not for me.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234388 postów.

mgirl

Liszka napisał:Nie lubię skinów, boję się skinów, mam na pieńku ze skinami.
Wg mnie są to typy o ego większym od swojej golonej łysinki. Nie generalizuję, bo nie lubie tego, ale do tej pory każdy skin, który stanał na mojej drodze i na którego drodze stanełam ja, nie był zbyt przyjaźnie nastawiony do świata, poa swoim "ruchem".
Neira napisał:Ogółem mówię im nie, bo są rasistami (mi się czarni zwykle podobają;)) i są głupi. I nie rozumiem ich durnej ideologii.
pffff....... weź poczytaj trochę, bo nie chce mi się tłumaczyć komuś, że pierwsi skinheadzi byli czarni, i że ten ruch ma 3 fale ..
master_jedi napisał:Osobiście nic nie mam, bo się z nimi nie zadaje, gdyż zwyczajnie, nie mają ogółem dobrej opinii, a i z oczu mi źle patrzy. Moja opinia, nabici sterydami i tyle. A tak na zakończenie, wg mnie głupio w tych swoich łysinkach wyglądają ;P

mgirl

\Nalesnik napisał:Ogólnie to nie lubię skinheadów, może dlatego że znam tylko jednego ''normalnego''
IgreKowiCz napisał:ale znasz skinheadów z jakiego rozłamu, z jakiej fali, o jakich poglądach.
Światłocień napisał:Wydaje mi się IgreCzku, że nie ma co się tutaj puszyć o rozróżnienie skinów bo pytanie jest kierowane do szerszej publiczności, która kojarzy tylko tych tradycyjnych skinów - subkulturę charakteryzującą się konserwatywnością i sztywnymi zasadami
Światłocień napisał:niżeli bielutkie sznuróweczki, skórki i generalna śnieżnobiała czystosć.
bloodflower_ napisał:Poza tym imponuje mi ich radykalizm i właśnie owa "czystość" hehe i samozaparcie w pastowaniu glaników i budowaniu ciała.
bloodflower_ napisał:jednej strony męstwo i twardość, z drugiej wołanie "przytul mnie" heheheh...
bloodflower_ napisał:P.S. - piwko czaami zastępują wyłącznie wodą. Nawet nie herbatą, bo teina szkodzi.
madiia napisał:Ich styl? Nie wiele różni się od stylu puknów... czyż to nie od nich pochodzą (punki od skinów dla ścisłości)?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość