Następnym razem nie pisz czcionką rozmiaru 200 bo poleci ostrzeżenie. //amcia
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234388 postów.
mr Tadzik napisał:Ci huligani zbili mojego kolege, bo krzyczał że sfastyka to zło.
Prawie umarł

mgirl

Audrey. napisał:Oczywiście mowa o nurcie tradycyjnym.
Audrey. napisał:Każdy myśli, że skini to neonaziści, mordercy, wandale i najlepiej omijać szerokim łukiem.
Audrey. napisał:Nawet jakieś dwa lata temu oglądałam program dokumentalny o skinheadach w Rosji i aż mnie ciarki przechodziły. Tam żaden czarnoskóry nie może czuć się bezpiecznie.

mgirl

Każdy myśli, że skini to neonaziści, mordercy, wandale i najlepiej omijać szerokim łukiem.
Nalesnik napisał:ie oceniam całej subkultury ale niestety, jak na razie w skali skinheadów których poznałem, od których można było dostać w jape, a tych, którym można było podać rękę, wynosi jakieś 9:1
Nalesnik napisał:ten 1 to Oi.
Nalesnik napisał:Ubolewam nad tym, że teraz większość łebków goli głowę, zaczepia metali, czy punków i przykleja sobie etykietkę - skinhead, nie mając pojęcia o co w tym wszystkim chodzi,
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość