Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234388 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Co mu kupić na Walentynki

Tutaj będą umieszczane wszystkie nic nie wnoszące, bądź też powtarzające się, tematy.

Nieprzeczytany postprzez SysaWera » 06 Lut 2012, 21:26

Witam nie wiem czy dobrze umiescilam ten temat w tym dziale jak nie to prosze o przeniesienie Wiec nie wiem co kupić mojemu chłopakowi na walentynki.Rok temu kumpilam mu ramke zmoim zdjeciem skarpetki w zabki A teraz nie wiem.Mam mały pomysł zeby kupic koszyk obkleic go serduszkami i w środku 100 lizakow mi przyczepione karteczki dlaczego go uwiebiam.Dobry pomysł??A co wy kupujecie ??

SysaWera

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Nineku » 06 Lut 2012, 21:29

Kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby,odpowiedzialność nie przemija.Tego się nie da uniknąć. Albo ktoś zmusi nas, żebyśmy stawili jej czoło albo ponosimy konsekwencje.Jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz .

Awatar użytkownika
Nineku
Moderator

• Miejscowość:Kluczbork
  • Pochwały:59

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 06 Lut 2012, 21:29

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry