Witamy na M-Forum.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234388 postów.
Zobacz nieprzeczytane posty
Tutaj będą umieszczane wszystkie nic nie wnoszące, bądź też powtarzające się, tematy.
przez SysaWera » 06 Lut 2012, 21:26
Witam nie wiem czy dobrze umiescilam ten temat w tym dziale jak nie to prosze o przeniesienie Wiec nie wiem co kupić mojemu chłopakowi na walentynki.Rok temu kumpilam mu ramke zmoim zdjeciem skarpetki w zabki A teraz nie wiem.Mam mały pomysł zeby kupic koszyk obkleic go serduszkami i w środku 100 lizakow mi przyczepione karteczki dlaczego go uwiebiam.Dobry pomysł??A co wy kupujecie ??
SysaWera
Podziel się tym tematem ze znajomymi!
Odpowiedzi
przez Nineku » 06 Lut 2012, 21:29
Kiedy się już wyrośnie z aparatów na zęby,odpowiedzialność nie przemija.Tego się nie da uniknąć. Albo ktoś zmusi nas, żebyśmy stawili jej czoło albo ponosimy konsekwencje.Jednak dorosłość ma swoje zalety. Buty, seks i nieobecność rodziców mówiących nam, co mamy robić, to cholernie fajna rzecz .

Nineku
- Miejscowość:Kluczbork
- Pochwały:59
przez mgirl » 06 Lut 2012, 21:29

mgirl

- Miejscowość:M-Forum
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości