Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234386 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Co do rang.

Tu możecie pisać o wszystkim, co Was denerwuje, Wasze pomysły dotyczące forum, uwagi odnośnie Admina... etc.

Co do rang.

Nieprzeczytany postprzez Hard Candy » 27 Sty 2009, 14:02

Uważam, że nie ma sensu zakładać dwóch oddzielnych tematów, na te sprawy, które chcę poruszyć, bo dotyczą one jednego zagadnienia, a mianowicie rang.

Na początek: chciałabym się dowiedzieć jakie przywileje/nowe opcje itp. mają posiadacze rang (chyba, że to jest jakaś tajemnica ;)). Nurtuje mnie to pytanie, bo zastanawia mnie czym się różnią rangi np. kumpla i przyjaciela.

Drugie moje zapytanie dotyczy 'archiwum rang'. Jestem stosunkowo krótko na tym forum i ciekawi mnie, kto i kiedy miał jakąś rangę. Taki spis archiwalny (jeśli w ogóle ktoś posiada coś takiego ;)).

Dziękuję za 'wysłuchanie' ;).
Jak mnie zapalisz wtedy zapłonę.

Awatar użytkownika
Hard Candy
Kumpel

• Pochwały:16

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: Co do rang.

Nieprzeczytany postprzez Aśika » 24 Sie 2010, 21:07

Kokieteria napisał:Aśika, Kobieteria - fakt te osoby są dla mnie szczególnie wyraziste, bo kiedy dołączyłam do użytkowników forum najczęściej napotykałam właśnie ich posty i właśnie je czytałam z największym skupieniem. Ale nie wiem czy user, który zarejestrował się kilka dni/tygodni temu wie kim są te dziewczyny i czy chce wiedzieć, skoro już ich nie ma. Z całym szacunkiem oczywiście, ale przecież One też tego nie przeczytają, skoro nie logują się już na m-forum.

A jednak może się zdarzyć, że przeczytają ;)

Nie ma sensu w jakiś szczególny sposób "oddawać cześć" osobom, które się już nie udzielają. Każda z bardziej widocznych osób zostawia ślad w pamięci tych, którym dane było mieć z nimi kontakt i to moim zdaniem najzupełniej wystarcza.
Image "Gdzie jednak jest potwór, znajdzie się i cud."

Awatar użytkownika
Aśika

• Miejscowość:Zależnie od nastroju
  • Pochwały:1

Re: Co do rang.

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 24 Sie 2010, 21:07

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry