Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234386 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Co Cię dzisiaj wkurzyło ?

Tu możecie pisać na luźne tematy zupełnie nie związane z forum.. Dyskutować, kłócić się i takie tam. Oczywiście bez przesady :)

Postprzez Quba » 25 Wrz 2006, 21:23

Temat do wyżywania sie, dania upustu własnej złości :)

Ja mam dzisiaj ogólnie dobry dzien, wiec nie ma na co narzekać ;)

Awatar użytkownika
Quba
Administrator

• Miejscowość:Wrocław
  • Pochwały:7

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez hanna_anna » 08 Lut 2012, 21:43

Pociąg ! A raczej jego 3 godzinne opóźnienie.. coś strasznego no i lekcja fotografii poszła się.. A tak zależało mi na obecności.
Οἶδα οὐδὲν εἰδώς

Awatar użytkownika
hanna_anna

• Pochwały:9

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 08 Lut 2012, 21:43

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez dziewczyna39 » 08 Lut 2012, 21:59

cos, co mialo mnie kopnac spowodowalo, ze zmarnowalam 5h na sen i inne ciekawe rzeczy. nie wiem jak ja to zdam jutro o.O
I'm waiting for the rain
to wash who I am

Awatar użytkownika
dziewczyna39
Kumpel

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:6

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 08 Lut 2012, 22:02

Dostałem mandat w autobusie za jazdę bez biletu :x
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Nieprzeczytany postprzez vetus » 08 Lut 2012, 23:04

400 zł mandatu i 10 punktów karnych :( Chociaż widok nieoznakowanego radiowozu który dogania mnie na kogutach mnie rozbawił :D
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Nieprzeczytany postprzez Pizzaro » 09 Lut 2012, 00:20

Cholera, z zainstalowaniem nowego skype i anty blastera muszę zwlekać do jutra ;9

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

Musisz mi pomóc
dziś teraz już
bo jutro może być
za późno

Awatar użytkownika
Pizzaro
Kumpel

• Miejscowość:Częstochowa.
  • Pochwały:75

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 09 Lut 2012, 00:20

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez yncydent » 09 Lut 2012, 16:34

Notatki leżą
Ja leżę
:mrgreen:
wybuchy rysuję, że niby bukiety. psycholożka się daje nabrać.

Awatar użytkownika
yncydent

• Pochwały:22

Nieprzeczytany postprzez fokusmok » 09 Lut 2012, 16:52

Że jest 9, jutro 10, jutro o 19:00 studniówka, ale będzie z Nim, to jakoś przeżyję. No i ferie idą, nie ma na co narzekać w sumie.
może nie wystarczę, ale będę tuż obok. prócz Ciebie nie ma mnie dla nikogo.

Awatar użytkownika
fokusmok

• Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez Darcia K » 12 Lut 2012, 17:08

Mam nadzieję, że osta za to nie dostanę. Muszę się wyładować, bo mnie trafi.
K***a jego mać, JAK MOŻNA mieć 22 lata i bawić się w prześladowanie innych telefonami i SMS'ami?! NO JAK? Ja p******ę, i co, przepraszam, teraz mam zrobić, skoro nie działa nic: ani grzeczne prośby, ani propozycja udzielenia pomocy (! zwariowałam, no k***a zwariowałam!), ani proste i dobitne 'od**b się ode mnie, nie mam ochoty na jakiekolwiek kontakty z tobą'? W nocy to jeszcze rozumiem - telefon można wyłączyć, ale, do cholery, w dzień to jest jakieś apogeum tego wszystkiego! Żeby to były jeszcze jakieś bluzgi, groźby, nie wiem, cokolwiek - nie, to jest zapychanie skrzynki pustymi wiadomościami.
Powiem krótko, jak mucha z 'Filmu, że mucha nie siada' - k***a, no... :(
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Nieprzeczytany postprzez karr » 12 Lut 2012, 20:45

coś się zepsuło, od rana nie ma w domu ciepłej wody...
Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los.
Oscar Wilde

Awatar użytkownika
karr

• Pochwały:8

Nieprzeczytany postprzez Neosha » 12 Lut 2012, 20:47

Mam ograniczoną cierpliwość co do tego człowieka. Ile razy można tłumaczyć coś jednej osobie by tego nie robiła a owa jednostka ziemskiej populacji dalej popełnia ten błąd. I dokładnie wie, że mnie tym bardzo irytuje. Następnym razem wytłumaczę to ręcznie :mrgreen:
Trzy są źródła ludzkich popędów i pragnień: dusza, rozum i ciało.
Pragnienia duszy - rodzą przyjaźń,
rozumu - szacunek,
ciała - pożądanie.
Dopiero połączenie tych trzech pragnień rodzi miłość...

Awatar użytkownika
Neosha
Kumpel

• Pochwały:76

Nieprzeczytany postprzez FairPlay » 14 Lut 2012, 22:36

Brak zimnej wody. Zostałem zmuszony do kąpieli we wrzątku... ała :cry:
"Życie to najcięższy melanż, każdy kończy zgonem."

Awatar użytkownika
FairPlay

• Miejscowość:Oberschlesien
  • Pochwały:3

Nieprzeczytany postprzez Ściema » 14 Lut 2012, 22:40

Dyrektor w pracy podchodzacy do mnie z karteczką i mówiący " Dawid, za styczeń jednak nie dostaniecie premii za przeloty"
;x
Zero smutków, zero złości wy*ebane po całości ;7

Awatar użytkownika
Ściema

Nieprzeczytany postprzez TalRash » 15 Lut 2012, 00:58

W dzisiejszym odcinku:
- próba samobójcza zakochanej pary
- konsekwencje gorączki sobotniej nocy
- kontrola drogowa

Zacznę od wydarzeń z soboty. Jako, że bardzo rzadko chodzę na balety, postanowiłem wraz z kilkoma znajomymi udać się do jakiegoś klubu. Byłem w obcym sobie mieście, nie wiedziałem co, gdzie i jak, więc zdałem się znajomych, którzy je znają. Pojechaliśmy do klubu, w którym nigdy nie byli - chcieli sprawdzić jak tam jest, a przynajmniej taki był plan. Nie weszliśmy jednak do środka, ponieważ okazało się, że przed wejściem każdego uczestnika imprezy znakują pieczątką...
Nie jestem żadnym francuskim pieskiem ani innym paniczem, ale co jak co, nie będę się dawał znakować jakiemuś zjebowi na bramce - jest to dla mnie brak szacunku do siebie i tyle.
Jakbym chciał się poczuć jak znakowana półtusz to pojechałbym sobie do zakładów przetwórstwa mięsnego i przeleciał moonwalkiem przez chłodnie z pieczątką na czole.
Udaliśmy się więc do innego klubu, w którym na szczęście podobnej szopki już nie było. Opis samej imprezy sobie odpuszczę, bo nic mnie na niej nie wkurzyło :wink:
Teraz troszkę o konsekwencjach. Wspomnę w tym miejscu o kumplu, który trochę za mocno się poczuł. Zapewne wiecie, że połączenie alkoholu, makijażu i słabego światła na imprezie, często nie zwiastuje niczego dobrego. Tak było i tym razem.
Kumpel, który poczuł, że ma włączony "god mode" postanowił wyrwać pannę i owszem udało mu się poznać dziewoję. Co więcej, nie wrócił z nami. Z nieoficjalnych plotek i pogłosek można się dowiedzieć, że podobno rano po przebudzeniu wyleciał z mieszkania dziewczyny tak szybko, jakby ktoś mu wsadził w spodnie wściekłą łasicę :mrgreen:
Morał z tego jest taki, że alkohol jest dla mądrych ludzi, a nie dla baranów. Dla baranów jest kwaśne mleko i kapusta - jedyną konsekwencją będzie wtedy biegunka.
Mój wkurw nastąpił rano po imprezie. Poszedłem do łazienki i spojrzałem najpierw na swoja koszulę, a potem na siebie w lustrze. Nosz do uja Wacława, takiego widoku się nie spodziewałem - cała twarz, ręce, szyja, włosy w brokacie. O ile z koszuli po praniu brokat ładnie zszedł, tak u mnie po prysznicu nie było tak dobrze. Po wielu próbach i myciach, dopiero dziś rano udało mi się zmyć z siebie całkowicie ten badziew. Never again.
Wracając dziś z zakupów wkurzył mnie fakt bezmyślności pieszych. Jechałem sobie do domu, miałem zielone światło i nagle ni z gruszki, ni z pietruszki na pasy wbiegł chłopak z dziewczyną.
Jakim trzeba być pustym bakłażanem, żeby wbiegać na pasy, gdy ma się czerwone światło.
Jak tak bardzo chciał się zabić wraz ze swoja ukochaną, to są na to lepsze sposoby, niż wbieganie pod jadące auto. Na pewno stałby się bardziej popularny, gdyby spróbował złapać drut pod napięciem i udawał tramwaj, albo pociął się trzciną i zaśpiewał jakąś ckliwą piosenkę. Chciałem mu po prostu zaj***ć w łeb, ale stwierdziłem, że i tak ma już pełne gacie ze strachu, więc nie będę kopał leżącego.
Zanim wróciłem do domu załapałem się jeszcze na kontrolę drogową. Grzecznie zjechałem na pobocze i czekam, aż podejdzie funkcjonariusz. Podchodzi do mnie policjant, chłopak mniej więcej w moim wieku z miną kota srającego na pustyni - oj wiedziałem, że coś się kroi. I się zaczęło, sprawdzanie stanu auta. Czaicie sprawdził wszystko co się da, nawet bieżnik w oponie :lol: Na ostatnim przeglądzie auto nie było tak dokładnie sprawdzone. Pytał się co wiozę w bagażniku, chciałem odpowiedzieć, że trupa, ale stwierdziłem, że ten pajac weźmie to na poważnie, więc sobie odpuściłem :mrgreen:
Zabrał dokumenty do radiowozu i zaczął je sprawdzać. I sprawdzał, i sprawdzał, aż wreszcie... tak, tak naszemu policjantowi udało się zakończyć ten niewyobrażalnie żmudny i trudny proces.
Zdolniacha z niego nie ma co :roll:. Oddał dokumenty i życzył szerokiej drogi.
Zdawkowo się uśmiechnąłem i pojechałem dalej.
Rozumiem, że dzisiaj walentynki, jego dziewczyna pewnie czeka na niego i stygnie, a mu akurat wypadła służba - no rzeczywiście można się lekko wkurzyć, ale to nie usprawiedliwia tego, żeby kontrola w jego wykonaniu trwała prawie 20 minut.
Ze swojej strony życzę wam, abyście nie musieli się użerać z takimi pustakami :wink:
Mia: Okropne, nie?
Vincent: Co?
Mia: To krępujące milczenie. Czemu ględzenie o bzdetach uważamy za wyraz nieskrępowania?
Vincent: Nie wiem. To dobre pytanie.
Mia: Po tym można poznać kogoś wyjątkowego. Kiedy można zamknąć ryj i wspólnie sobie pomilczeć.

Awatar użytkownika
TalRash

• Miejscowość:Szczecin i okolice
  • Pochwały:13

Nieprzeczytany postprzez Neosha » 15 Lut 2012, 14:02

Przykro mi, ale nikt mnie nie zmusi do tego, co mnie odpycha. To moje zasady i nie będę ich łamać, tylko dlatego, że ktoś się obrazi. ;]
Trzy są źródła ludzkich popędów i pragnień: dusza, rozum i ciało.
Pragnienia duszy - rodzą przyjaźń,
rozumu - szacunek,
ciała - pożądanie.
Dopiero połączenie tych trzech pragnień rodzi miłość...

Awatar użytkownika
Neosha
Kumpel

• Pochwały:76

Nieprzeczytany postprzez Ylx » 15 Lut 2012, 18:12

Chcę się w końcu usamodzielnić, zająć własnym życiem, a wciąż ktoś rzuca mi kłody pod nogi... Nie zamierzam, do cholery, mieszkać z bratem do 30-stki, czy wracać do domu co weekend. Czy naprawdę tak trudno to zrozumieć? =/
.

Awatar użytkownika
Ylx
Moderator

• Pochwały:55

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry