Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210474 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Ciągle mówi mi nie

Każdy z nas ma jakiś problem, którego nie potrafi albo nie wie jak go rozwiązać. Jeżeli coś Cię trapi, nie krępuj się pisz otwarcie... na pewno ulży Ci na sercu :)

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez Piotrek24 » 29 Sie 2010, 11:11

Witam wszystkich! Mój problem polega na tym, że zakochałem się w dziewczynie, a ona mi ciągle mówi nie. Robię wszystko co mogę by z nią być. Daje mi marne szansę 15%. Nie wiem już co robić, ale ja ją kocham. Znam ją Od pół roku. Plis pomóżcie!
Nie żyje wspomnieniami, liczy sie tu i teraz, ale one czasem same do mnie przychodza ( np. sluchajac jakiejs piosenki), niestety czesto tez nie smutne. -Kejti

Awatar użytkownika
Piotrek24

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez Jeffany » 29 Sie 2010, 11:26

Piotrek24 napisał:Daje mi marne szansę 15%
Łał, lepsze piętnaście niźli zero. Dobra, kiepski żart.

Skoro dziewczyna Cię nie chce -to nic z tym nie zrobisz. Z resztą nawet, gdyby w końcu zgodziła się z Tobą być -chciałbyś, by ktoś był z Tobą tylko i wyłącznie z litości? Przecież nie na tym polega udany związek. Najwidoczniej dziewczyna ma inny charakter, inne spojrzenie na świat, inny gust -i zdaje sobie sprawę, że do siebie nie pasujecie. Dlatego w tej kwestii jej zaufaj i przestań o nią zabiegać. Chwilę odpocznij, a może w międzyczasie pojawi się nowy obiekt westchnień, który odwzajemni Twoje uczucie? Niczego nie należy wykluczać.
Jestem jak gwiazda, gotowa w każdej chwili zsunąć się z nieba,
Runąć w wszechświat.

Awatar użytkownika
Jeffany

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:24

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Sie 2010, 11:26

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez Bloody » 29 Sie 2010, 11:28

Piotrek24, Nie przelicza się miłości na cyferki :-D

Aby być z kimś, to oby dwie osoby musza czuć to samo.. Nie ma tak, że jedna się zakocha i ma wszystko. Guzik. Albo się cierpii albo się kocha. Nikogo do miłości nie zmusisz i pogódź się z tym... skoro wszystko dla niej robisz a ona nic, to odpuść sobie, bo naprawde nie warto.
Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie, nie zginie.

— Jan Paweł II (Karol Wojtyła)

Grzywa <3

Awatar użytkownika
Bloody
Kumpel

• Miejscowość:Tychy
  • Pochwały:33

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez Piotrek24 » 29 Sie 2010, 11:28

Jeffany napisał:Skoro dziewczyna Cię nie chce -to nic z tym nie zrobisz.

Ale ona nie powiedziała, że nie chce. Przecież sama żartowałaś 15% to lepiej niż nic. Ale chodzi o to,że ja się dla niej zmieniam
Nie żyje wspomnieniami, liczy sie tu i teraz, ale one czasem same do mnie przychodza ( np. sluchajac jakiejs piosenki), niestety czesto tez nie smutne. -Kejti

Awatar użytkownika
Piotrek24

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez Bloody » 29 Sie 2010, 11:30

Piotrek24, 15% to jest nic. I nie kombinuj, nie rob sobie nadziei.
Miłość, która jest gotowa nawet oddać życie, nie zginie.

— Jan Paweł II (Karol Wojtyła)

Grzywa <3

Awatar użytkownika
Bloody
Kumpel

• Miejscowość:Tychy
  • Pochwały:33

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez ennostiel » 29 Sie 2010, 11:31

Jeffany napisał:Skoro dziewczyna Cię nie chce -to nic z tym nie zrobisz. Z resztą nawet, gdyby w końcu zgodziła się z Tobą być -chciałbyś, by ktoś był z Tobą tylko i wyłącznie z litości? Przecież nie na tym polega udany związek. Najwidoczniej dziewczyna ma inny charakter, inne spojrzenie na świat, inny gust -i zdaje sobie sprawę, że do siebie nie pasujecie. Dlatego w tej kwestii jej zaufaj i przestań o nią zabiegać. Chwilę odpocznij, a może w międzyczasie pojawi się nowy obiekt westchnień, który odwzajemni Twoje uczucie? Niczego nie należy wykluczać.

Jeff dobrze mówi, polać jej ;D

A jak ona wyliczyła te 15%? Bardzo interesująca liczba, ciekawi mnie na jakiej zasadzie powstała. W każdym razie to dosyć niewielkie szanse i nie wiem czy jest sens starać się o dziewczynę, która ewidentnie Ciebie nie chce... a ten cień szans to może Ci dała żeby Ci nie robić takiej totalnej przykrości.
'Sometimes it falls upon a generation to be great. You can be the great generation'
(N. Mandela)

Awatar użytkownika
ennostiel
Moderator

• Miejscowość:Szczecin/Wawa
  • Pochwały:28

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Sie 2010, 11:31

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez Piotrek24 » 29 Sie 2010, 11:32

ennostiel napisał:A jak ona wyliczyła te 15%? Bardzo interesująca liczba, ciekawi mnie na jakiej zasadzie powstała. W każdym razie to dosyć niewielkie szanse i nie wiem czy jest sens starać się o dziewczynę, która ewidentnie Ciebie nie chce... a ten cień szans to może Ci dała żeby Ci nie robić takiej totalnej przykrości.

Najpierw mi mówiła, że 35 ale zeszło w dół sam nie wiem dlaczego.

Awatar użytkownika
Piotrek24

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez kelevra » 29 Sie 2010, 11:37

Wiesz, też takl kiedyś miałem. byłem w dziewczynie zakochany po uszy i mimo że ona mi mówiła że jest prawie pewna ze nic z tego nie bedzie ja chodziłem za nia jak ten idiota. O dziwo widzac moje zawziecie zwrocila na mnie uwage inna dziewczyna, na poczatku w formie przyjazni potem bylismy razeml. Jak pisali wyzej byc moze nie jest wam pisane bycie razem, a skoro Ty sie starasz i wypruwasz sobie flaki dla tej dziewczyny a ona nie umie tego docenic to zwyczajnie trzeba spasowac. Wiem ze sobie pomyslisz "latwo powiedziec" bo jestes w niej zakochany ale uwierz mi ze w koncu zrozumiesz :)

kelevra

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez Fafinka » 29 Sie 2010, 11:41

Hm... a może zastanów się nad źródłem Twojego problemu? Dlaczego ona Cię nie chce, albo dlaczego chce Cię tylko na 15%. Jesteś wulgarny? Palisz? Pijesz? A może jesteś zbyt natrętny, może nie pasuje jej Twój wygląd zewnętrzny? Opowiadasz idiotyczne żarty, albo jesteś zbyt "lelumpolowaty" (ciepłe kluchy inaczej), czy może aż za bardzo pewny siebie? Albo dziewczyna zwyczajnie "nie czuje mięty"? Chyba, że widzi Cię w roli przyjaciela. Może z Tobą o wszystkim pogadać i nie chce tego zamieniać na coś więcej?
Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności i daje więcej światła =D

Awatar użytkownika
Fafinka

• Pochwały:5

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez Jeffany » 29 Sie 2010, 11:42

Piotrek24 napisał:Ale ona nie powiedziała, że nie chce. Przecież sama żartowałaś 15% to lepiej niż nic. Ale chodzi o to,że ja się dla niej zmieniam
Nie lepiej poczekać na osobę, która Cię zaakceptuje takim, jakim jesteś? Co Ci po tym, że będzie miała do inny stosunek do Twojej przemiany? Człowiek jest jaki jest, w końcu i tak wyjdzie na jaw Twoja prawdziwa osobowość.

A żartu chyba nie zrozumiałeś. ;)
Jestem jak gwiazda, gotowa w każdej chwili zsunąć się z nieba,
Runąć w wszechświat.

Awatar użytkownika
Jeffany

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:24

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez alexia » 29 Sie 2010, 11:44

Piotrek24 napisał: Daje mi marne szansę 15%

Miło wiedzieć, że uczucie na procenty liczycie. :)

Poza tym, lepiej zaczekać na osobę która cię pokocha aniżeli taką która ma cię gdzieś, prawda?
“You only live for tomorrow. The ones that live for tomorrow get fucked by the ones living for today. I only live for today.” — Won Bin “The Man from Nowhere”
Heart as big as the city. Heart as big as Liverpool.

Awatar użytkownika
alexia

• Miejscowość:United States Bitch
  • Pochwały:47

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez Piotrek24 » 29 Sie 2010, 11:46

Fafinka napisał:Jesteś wulgarny?

No tak jak i ona
Jeffany napisał:A żartu chyba nie zrozumiałeś. ;)

Ja już nic nie rozumiem. Ostatnio żebro połamałem szkoda, że tylko tyle jak z dachu skakałem :/

Awatar użytkownika
Piotrek24

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez margaret taczer » 29 Sie 2010, 12:13

Piotrek24 napisał:Daje mi marne szansę 15%
nie skumałem. możesz rozwinąć? ;)

Awatar użytkownika
margaret taczer

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez Piotrek24 » 29 Sie 2010, 12:22

margaret taczer napisał:nie skumałem. możesz rozwinąć? ;)

No tak wygląda moja szansa na bycie z nią. No to jest takie marne, że czasem mam już dosyć wszystkiego :/

Awatar użytkownika
Piotrek24

Ciągle mówi mi nie

Nieprzeczytany postprzez Ylxia » 29 Sie 2010, 12:24

Olej ją. Jak poczuje, co traci, otrząśnie się i Twoje szanse znacznie wzrosną. No chyba, że naprawdę nie warto zaprzątać sobie Tobą głowy.
If I had a Image I could love you

Awatar użytkownika
Ylxia
Moderator

• Pochwały:44

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 0 gości

Do góry