Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210474 postów.
Łał, lepsze piętnaście niźli zero. Dobra, kiepski żart.Piotrek24 napisał:Daje mi marne szansę 15%

mgirl

Jeffany napisał:Skoro dziewczyna Cię nie chce -to nic z tym nie zrobisz.
Jeffany napisał:Skoro dziewczyna Cię nie chce -to nic z tym nie zrobisz. Z resztą nawet, gdyby w końcu zgodziła się z Tobą być -chciałbyś, by ktoś był z Tobą tylko i wyłącznie z litości? Przecież nie na tym polega udany związek. Najwidoczniej dziewczyna ma inny charakter, inne spojrzenie na świat, inny gust -i zdaje sobie sprawę, że do siebie nie pasujecie. Dlatego w tej kwestii jej zaufaj i przestań o nią zabiegać. Chwilę odpocznij, a może w międzyczasie pojawi się nowy obiekt westchnień, który odwzajemni Twoje uczucie? Niczego nie należy wykluczać.

mgirl

ennostiel napisał:A jak ona wyliczyła te 15%? Bardzo interesująca liczba, ciekawi mnie na jakiej zasadzie powstała. W każdym razie to dosyć niewielkie szanse i nie wiem czy jest sens starać się o dziewczynę, która ewidentnie Ciebie nie chce... a ten cień szans to może Ci dała żeby Ci nie robić takiej totalnej przykrości.
Nie lepiej poczekać na osobę, która Cię zaakceptuje takim, jakim jesteś? Co Ci po tym, że będzie miała do inny stosunek do Twojej przemiany? Człowiek jest jaki jest, w końcu i tak wyjdzie na jaw Twoja prawdziwa osobowość.Piotrek24 napisał:Ale ona nie powiedziała, że nie chce. Przecież sama żartowałaś 15% to lepiej niż nic. Ale chodzi o to,że ja się dla niej zmieniam
Piotrek24 napisał: Daje mi marne szansę 15%
Fafinka napisał:Jesteś wulgarny?
Jeffany napisał:A żartu chyba nie zrozumiałeś.
nie skumałem. możesz rozwinąć?Piotrek24 napisał:Daje mi marne szansę 15%
margaret taczer napisał:nie skumałem. możesz rozwinąć?
I could love you
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 0 gości