Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234384 postów.
Piotrek24 napisał: Najpierw mi mówiła, że 35 ale zeszło w dół sam nie wiem dlaczego.

mgirl

mnie chodzi o to, że wstałeś rano, poszedłeś do szkoły, spotkałeś ją na korytarzu, rozmawialiście o kluskach, nowym filmie w kinie, ogórkach kiszonych względnie o schabowych i ona nagle powiedziała:Piotrek24 napisał:margaret taczer napisał:nie skumałem. możesz rozwinąć?
No tak wygląda moja szansa na bycie z nią. No to jest takie marne, że czasem mam już dosyć wszystkiego
margaret taczer napisał:"hej piotrek, masz u mnie 15% szans, żeby być ze mną, obliczyłam to w następujący sposób... [i tu zrobiła wywiad na temat metodologii obliczania szans na bycie z kimś]"
jeżeli tak to wyglądało, to olej ją... jest nienormalna!
Piotrek24 napisał:Mój problem polega na tym, że zakochałem się w dziewczynie, a ona mi ciągle mówi nie.

mgirl

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości