Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234383 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Chuligani i Ustawki

Dział dla każdego miłośnika piłki nożnej. Prowadzimy dyskusje na temat gwiazd, ciekawych meczów, czy innych ważnych wydarzeń ze świata piłki.

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez roy32 » 20 Sty 2007, 18:16

MUSZE rozpącząć nowy temat bardzo ciekawy. Kto lepszy w biciu. Wiem jedno dla mnie najlepsi są Arka Gdynia-Cracovia Kraków-Lech Poznań
MIŁOŚĆ WIARA WALKA Lech Cracovia Arka

Awatar użytkownika
roy32

• Miejscowość:Stare Pole CITY

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez clancy » 30 Paź 2007, 22:42

Karpaty Krosno - Unia Tarnów - Glinik Gorlice

Biało - Niebieska Mafia

Rządzą podkarpaciem!
Co Znaczy Sprzedać Skurwić Się Rozjebać
Ni Chuja Nie Mógłbym Bliźniego Sprzedać

http://pl.youtube.com/watch?v=_z4y6_lipAc <---- Świetny Teledysk
Proszę o nieusuwanie tego linka, ponieważ nie przynosi mi żadnych korzyści

Awatar użytkownika
clancy

• Miejscowość:Krosno

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 30 Paź 2007, 22:42

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Nieprzeczytany postprzez toxic8606 » 21 Lis 2007, 21:07

Panie i panowie.

Temat jest o ustawkach i chuliganach. Może skończymy tę ogólnokrajową napinkę :?: "Mój klub jest najlepszy", "A nie, bo mój" Od napinki macie kibice.net. :mrgreen:

Może niech każdy wyszpera w necie jakis filmik z ustawki, wklei i gitara gra. Podpisujcie wklejane przez was filmiki. Tylko bez napinki i głupich komentarzy.

http://pl.youtube.com/watch?v=Foei44LbSFU <= to pewnie wielu was widziało, ale co szkodzi przypomnieć. Walka pomiędzy Spartakiem Moskwa a Zenitem St. Petersburg.
"Są tylko dwie rzeczy nieskończone - wszechświat i ludzka głupota, ale co do tego pierwszego nie jestem pewien" - A. Einstein
Toxic da się lubic
Image

Awatar użytkownika
toxic8606

• Miejscowość:Ostrowiec Św.

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez arkoni » 21 Cze 2011, 13:16

KOWAL napisał,ze Legia nie zalicza się do najlepszych.Mało masz wiadomosci kolego.Legia przegrywała ustawki jedynie z najlepszymi w tym kraju-Lech,Arka,Z Arką wtedy kiedy byli najlepszą marką w kraju.Teraz Arka juz nie jest tak mocna.Legia zaliczyła jedną wpadke z Górnikiem Zabrze,gdzie wystawili duzo mniejszy liczebnie skład i się oszukali.Prócz tego Legia pokonała m.in.Lechię,Ruch.W 60 osób oklepali ponad100 Śląska Wrocław wracających chyba z Białegostoku.

arkoni

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez KamilBKS » 22 Sty 2012, 21:36

Według mnie najlepsze ekipy to:
1.legia warszawa
2.lech poznań
3.arka gdynia

KamilBKS

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez Infini » 22 Sty 2012, 22:08

KamilBKS napisał:Według mnie najlepsze ekipy to:
1.legia warszawa
2.lech poznań
3.arka gdynia

Lech i Arka kiedyś byli dobrzy, ale teraz słyszałam, że już są słabsi (wyroki, itp)
Z tego co wiem to ekipa z Crakovii na ustawkach najbardziej 'daje rade'.
Przed seksem mężczyzna nie myśli jasno, a kobieta tak. Po seksie sytuacja się odwraca. Męzczyzna myśli jasno, a kobieta nie.

Awatar użytkownika
Infini
Przyjaciel

• Pochwały:9

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 22 Sty 2012, 22:08

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 22 Sty 2012, 22:20

Ja zaś słyszałem że najlepszy jest Ruch Chorzów, powoli zaczyna się jego ekspansja na cały Śląsk, miażdży Górnika i GKS, wygrał z tak szanowaną ekipą kibicowską jak Lech . To wszystko jest jedynie zasłyszane bo jednak nie idzie też sprawdzić dokładniej "siły" chorzowskich kiboli . I nie śmiem wątpić w te opowieści bo jak widzę niekiedy grupki kiboli z tzw. PF , to strach przechodzić obok .
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:23

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez Michał K. » 22 Sty 2012, 22:28

Ja tam nie wnikam kto jest w czym dobry ... Jedynie słyszałem , że Arka wymiata .
A co do kiboli ? Powinni ich wszystkich wyłapać . Wiem co mówię ... Byłem w Warszawie na wakacje to nie wiem co trzeba trzymać przy sobie , żeby w razie czego się obronić . Kibice Legi pytają się .. Za kim jesteś ? Jak nie powiesz , że za Legią to w pierdo*

ZERO TOLERANCJI DLA KIBOLI !

Awatar użytkownika
Michał K.

• Ostrzeżenia:1

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 22 Sty 2012, 22:30

Michał K., powiedz że za Legią, a to będzie Polonia.. psikus .
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez Michał K. » 23 Sty 2012, 14:44

Ojj weź :) Dobrze , że noszą te swoje zakichane szaliki bo trudno było by ustrzelić :)

Awatar użytkownika
Michał K.

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez Mentiroso » 25 Sty 2012, 22:52

Lech Poznań jest w tym najlepszy. Najgorszy zaś z pewnością Real Madri, i piknikowe Santiago Bernabeu, niestety.
"Armia baranów, której przewodzi lew, jest silniejsza od armii lwów prowadzonej przez barana." - Napoleon Bonaparte

Awatar użytkownika
Mentiroso

• Miejscowość:Radom

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez BHBD » 15 Kwi 2012, 00:47

Michał K. napisał:Ja tam nie wnikam kto jest w czym dobry ... Jedynie słyszałem , że Arka wymiata .
A co do kiboli ? Powinni ich wszystkich wyłapać . Wiem co mówię ... Byłem w Warszawie na wakacje to nie wiem co trzeba trzymać przy sobie , żeby w razie czego się obronić . Kibice Legi pytają się .. Za kim jesteś ? Jak nie powiesz , że za Legią to w pierdo*

ZERO TOLERANCJI DLA KIBOLI !

Zero tolerancji dla donosicieli :lol:

BHBD

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez GoingInside » 15 Kwi 2012, 09:24

BHBD napisał:Zero tolerancji dla donosicieli :lol:

Jasne, wpierdolą Ci za nic, za to, że jesteś za innym klubem albo nie kibicujesz wcale to co? Idź cicho do domu? Ja tam jakbym miał okazję za takie coś sypnąć to bym to zrobił. Dla mnie to podludzie, może nadto uogólniam, ale wygląda to na pierwotne odruchy :lol:

Awatar użytkownika
GoingInside

• Miejscowość:~Gorzów W
  • Pochwały:2

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez Pizzaro » 15 Kwi 2012, 11:08

Ostatnio na meczu Osasuny i Realu pseudokibice tego pierwszego klubu wydarli flagi małemu dziecku i jego ojcu, którzy dopingowali Real. Na szczęście nałożono na nich kary - 20.000 euro grzywny i 2letni zakaz stadionowy. Pokrzywdzony chłopiec z rodziną zostali zaproszeni na stadion Realu i zwiedzanie jego. Tępić takich idiotów.

Musisz mi pomóc
bo czuję się jak Bóg
który przez sześć dni budował
świat i powstał wielki chaos

Musisz mi pomóc
bo wczoraj śmierć pytała
szatniarza w knajpie
co się ze mną stało

Musisz mi pomóc
dziś teraz już
bo jutro może być
za późno

Awatar użytkownika
Pizzaro
Kumpel

• Miejscowość:Częstochowa.
  • Pochwały:75

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 15 Kwi 2012, 21:56

Kibole znów w akcji tym razem podczas WDŚ Ruch - Górnik . Byłem na meczu i widziałem na żywo całą akcję . Grupka może z 20-30 zamaskowanych osób może sobie biegać po stadionie w szerz i poprzek jak chcą by potem z odpowiedniego miejsca obrzucić sektor Górnika racami, bez problemowo wyważyć bramy, poobalać Toi-Toi-e, oj stadion Ruchu zdecydowanie nie nadaje się już na przyszły sezon na organizację takich meczów podwyższonego ryzyka . Policja gdyby nie było ich dziesiątki to nie ogarnęłaby sytuacji (pierwszy raz w życiu widziałem takie zbiorowisko policyjnych suk, było ich chyba z 50 pod stadionem) . Monitoring gówno da bo byli całkowicie zamaskowani, mieli specjalne kombinezony, nawet skojarzyć po ubraniach ich nie będzie można ... cóż ale przynajmniej działo się coś ciekawego w porównaniu do nud na murawie .

Awatar użytkownika
Arsen

Chuligani i Ustawki

Nieprzeczytany postprzez Graves » 16 Kwi 2012, 12:30

Ustawki popieram, niech się umawiają gdzieś w lasach i dla mnie mogą się tam pozabijać, mogą latać z kosami, siekierami, grabiami czy piłami mechanicznymi czy tam ustalać zasady jakie im pasują, jedynie lepiej by było, gdyby jeden z drugim spożytkował tą energię, gdzieś na ringu czy coś w tym stylu. Popieram kibiców, dobrze bawić się na trybunach, śpiewać, iść do baru przed czy po meczu ze swoją ekipą, fajna sprawa, lecz te całe pseudo - wojenki między klubami, palenie flag, wyłapywanie kibiców innych drużyn, zasrane podchody jak w podstawówce, jeśli jeden z drugim taki bojowy, to niech ześlą go na jakąś wojnę czy coś...Kto się najlepiej bije? Nie obchodzi mnie to..

Awatar użytkownika
Graves

• Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry