Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234372 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Centrum Nauki Kopernik

Nowinki ze świata i wszystko o polityce, zarówno tej polskiej, jak i zagranicznej. =)

Centrum Nauki Kopernik

Nieprzeczytany postprzez mona20 » 04 Lis 2010, 22:24

Jutro (5 listopada) wilkie otwarcie Centrum Nauki Kopernik. Kto do tej pory nie złożył rejestracji otwarcie może jedynie obejrzeć w telewizji w wieczornych godzinach.
Do poniedziałku podobno wstęp wolny później bilety po 22 pln. także warto w ten weekend odwiedzić Centrum, jak i później podejrzewam że będą wielkie tłumy.
Całe centrum robi niesamowite wrażenie, moje spostrzeżenia po obejrzeniu kilku urywków w telewizji. Wybieracie się?
pomagam znaleźć pracę CV wzór, wzory CV

Awatar użytkownika
mona20

• Miejscowość:Warszawa

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Centrum Nauki Kopernik

Nieprzeczytany postprzez rozczochrany » 04 Lis 2010, 22:26

W telewizji wygląda to świetnie, nawet te krótkie materiały oglądałem z zaciekawieniem. Na otwarcie nie pójdę, będą pewnie tłumy ludzi, będzie ciężko skupić się, cokolwiek zobaczyć.
Zapewne przy kolejnej wizycie w Warszawie zajrzę tam. Co do biletów to wydają się całkiem tanie jak na takie bajery. ;)
Patrz, piękną maskę każdy założył na swoją twarz.
Pewnie i Ty też ją masz.

Awatar użytkownika
rozczochrany
Kumpel

• Pochwały:59

Centrum Nauki Kopernik

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 04 Lis 2010, 22:26

Awatar użytkownika
mgirl

Centrum Nauki Kopernik

Nieprzeczytany postprzez iwa16011 » 07 Lis 2010, 19:46

Niestety mieszkam dość daleko, ale gdy będę w Warszawie napewno tam zajrzę

iwa16011

Centrum Nauki Kopernik

Nieprzeczytany postprzez Catwoman » 08 Lis 2010, 20:29

Na pewno będzie poważnie rozważane wstąpienie tam przy najbliższej podróży do Warszawy.

Oczywiście ten wielki dzień musiał popsuć PiS z ogłoszeniem swojej decyzji o paniach Rostkowskiej i Jakubiak... :|
To err is human; to purr, feline.

Awatar użytkownika
Catwoman

• Pochwały:13

Centrum Nauki Kopernik

Nieprzeczytany postprzez jumisiek. » 08 Lis 2010, 20:32

Zazdroszczę każdemu, kto miał okazję już tam być, zobaczyć te cuda, podotykać, skorzystać z atrakcji. W Warszawie bywam tak często jak Bronisław Komorowski na południu, więc gdy tylko będzie okazja to tam wstąpie. Kręcą mnie takie wynalazki i jestem pewna tego, że miejsce, takie jak Centrum Nauki Kopernik jest miejscem magicznym. : )
Lubimy wracać w miejsca, gdzie spotkało nas coś dobrego, gdzie spotkaliśmy kogoś ważnego dla nas. Lubimy te powroty, bo stale mamy nadzieję, że ktoś lub coś jeszcze na nas tam czeka.

Awatar użytkownika
jumisiek.
Kumpel

• Pochwały:26

Centrum Nauki Kopernik

Nieprzeczytany postprzez Eirene » 08 Lis 2010, 20:35

Na razie widziałam tylko krótki materiał filmowy w telewizji, właśnie na temat tego Centrum Nauki. Zrobiło to na mnie duże wrażenie, wszystko świetnie wygląda, tak nietuzinkowo. Jest to z pewnością miejsce dla tych młodszych i starszych. Mam nadzieję, że przy kolejnej wizycie w Warszawie, uda mi się odwiedzić to miejsce, przynajmniej będę się starała.
Szukam Cię w miękkim futrze kota.

Awatar użytkownika
Eirene
Kumpel

• Pochwały:43

Centrum Nauki Kopernik

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 08 Lis 2010, 20:35

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Centrum Nauki Kopernik

Nieprzeczytany postprzez Blud » 13 Maj 2011, 13:00

Wybieram się niedługo. Możecie mi powiedzieć którego dnia jest najmniejszy tłok?
www.wyborcza.biz - BIZNES, LUDZIE, PIENIĄDZE

Blud

• Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry