Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1234370 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

BWIN - internetowe zakłady sportowe.

Dział bukmachersko - konkursowy. Obstawiamy tutaj wyniki meczów piłkarskich z całego świata. Można wygrać ciekawe nagrody. ;)

Postprzez OsKaReK » 10 Lis 2007, 14:45

https://www.bwin.com/ - co o tym sądzicie ?? Bo mi się wydaje, że to świetny serwis i w internecie a nie jak STS co musze isc do miasta 30 minut :P Może ktoś tam już obstawia i pochwali się swoimi wynikami ?:P
"Człowiek - istota ludzka, ma prawo do błędów"

Awatar użytkownika
OsKaReK

• Miejscowość:Dębica

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Re: BWIN - internetowe zakłady sportowe.

Postprzez chesio » 10 Lis 2007, 18:32

Ja gram w Jetull.
https://www.jetbull.com/Zaklady/

Przy rejestracj wyslali mi zdrapke i dostalem darmowe 7 €, ktore zamienilem w 35€ 8) .
Dodatkowa sa tzw, HappyHours kiedy monza dostac za darmo 1€.

Dzisaj znowu wyslalem 3 kupony i czekam na wyniki.

Awatar użytkownika
chesio

• Pochwały:12

Postprzez mgirl » 10 Lis 2007, 18:32

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez mati123 » 27 Lis 2007, 23:17

Swego czaau grałem trochę tam , ale potem nie miałem coś szczescia :razz:

Awatar użytkownika
mati123

Postprzez justynka18 » 16 Gru 2007, 20:25

Jest pełno buków w necie gdzie daja po kilka euro za free na start :P albo 100% od wplaconego depozytu wiec jak ktos ma szczescie do typow to nawet i za darmo moze troche kasy wyplacic :P

justynka18

Postprzez luzaczek » 29 Sie 2008, 05:12

ja tez sie zaczynam coraz bardziej interesowac ta tematyka a zakłady BWIN sa i dobre na poczatkowa obserwacje i zabawe pozniej...

tylko bez przesady :)

luzaczek

Postprzez grzybeq » 29 Sie 2008, 14:40

OsKaReK napisał:https://www.bwin.com/ - co o tym sądzicie ?? Bo mi się wydaje, że to świetny serwis i w internecie a nie jak STS co musze isc do miasta 30 minut :P Może ktoś tam już obstawia i pochwali się swoimi wynikami ?:P

Serwis spoko, ale i tak sie nie zarejestrujesz, a jesli nawet, to przy kazdej wplacie i wyplacie bedziesz musial wyslac zdjęcie dowodu osobistego, czyli potwierdzenia pełnoletnosci... Bez tego ani rusz. Narazie zostaje nam lazic przez miasta na stacjonarnych buków :razz:
Pozdro
Nadszedł czas na sąd ostateczny...
Zdeterminowany, i waleczny...
Jak w brylancie system skuteczny...
Jak miecz obosieczny, ostry i niebezpieczny... Śląsk!

Awatar użytkownika
grzybeq

Postprzez mgirl » 29 Sie 2008, 14:40

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Postprzez small87 » 05 Gru 2008, 18:50

przy kazdej wplacie i wyplacie bedziesz musial wyslac zdjęcie dowodu osobistego, czyli potwierdzenia pełnoletnosci... Bez tego ani rusz.

Bez przesady potwierdzenie wysyła się tylko raz. A poza tym są w necie inne zakłady bukmacherskie i na pewno część z nich nie wymaga potwierdzenia tożsamości.

Awatar użytkownika
small87

Postprzez Suu?! » 05 Kwi 2009, 03:44

Osobiście polecam Bet-At-Home :D Sam tam gram,mają przyzwoite kursy i bardzo bogatą ofertę

Awatar użytkownika
Suu?!

• Miejscowość:Wrocław

Postprzez Pawel1419 » 19 Maj 2009, 16:35

OsKaReK napisał:- co o tym sądzicie ?? Bo mi się wydaje, że to świetny serwis i w internecie a nie jak STS co musze isc do miasta 30 minut :P Może ktoś tam już obstawia i pochwali się swoimi wynikami ?:P

Serwis spoko, nic nadzwyczajnego. Obstawiałem ale niestety już minęło kilka miesięcy od ostatniego zakładu, ponieważ przegrałem wszystko co wpłaciłem na konto.

grzybeq napisał:przy kazdej wplacie i wyplacie bedziesz musial wyslac zdjęcie dowodu osobistego, czyli potwierdzenia pełnoletnosci... Bez tego ani rusz. Narazie zostaje nam lazic przez miasta na stacjonarnych buków :razz:

Zdjęcie dowodu wysyłasz tylko wtedy jak chcesz wypłacić pieniądze, wpłacić możesz bez wysyłania. Zawsze możesz założyć na osobę pełnoletnią;p
By dokonać wielkich dzieł, powinniśmy nie tylko planować, ale również wierzyć. Myślenie to najcięższa praca i pewnie dlatego nie cieszy się zbytnią popularnością. Człowiek nie jest stworzony do klęski. [. . . ] Człowieka można zniszczyć, ale nie pokonać

Awatar użytkownika
Pawel1419

Postprzez hipiswmartensach » 14 Cze 2009, 01:35

Tylko bet-at-home niestety, niskie kursy, betgun wysokie kursy ale słaba oferta i tobet :) - jest nawet polska 4 liga - jak macie znajomych grajacych to macie swieże info o fixach. Na bwin raz wpłąciłem pieniadze, ale nie za bardzo podobał mi sie sposób wypłaty od 120 zl :|

hipiswmartensach

Użytkownik zbanowany

Postprzez mtss » 10 Sie 2009, 15:04

Gram u internetowego bukmachera już sporo czasu. Sprawdzałem i odbieralem bonusy u kilku. Zostalem przy bet-at-home.

Wg mnie najprzyjemniejsza szata graficzna, bardzo prosta i latwa w obsludze stronka. Bardzo szeroka oferta. No i najwazniejsza sprawa bezproblemowe i szybkie wplaty i wyplaty. Przy drugiej wplacie wystarczy już tylko print screen wyciagu z konta wyslany na maila i po kilku minutach kasa jest na koncie bukmacherskim.

Z aktualnych bonusow oferuja 50% od pierwszej wplaty do 50zł, (do niedawna jeszcze bylo 100% do 77zł)

Równiez ciekawy program partnerski.
Prowizja Partnera (1. Poziom) składa się z części dochodu netto (obrót pomniejszony o rozdzielone zyski i opłaty za zakłady), który wygenerują nowi gracze oraz z prowizji zwerbowanych Partnerów, u których masz udział na dwóch poziomach.

Prowizja Partnera naliczana jest na 3 poziomach w cyklach comiesięcznych w następujący sposób:

1. poziom: 30 %
2. poziom: 10 %
3. poziom: 5 %

Wyjaśnienia dla poziomów Programu Partnerskiego:

1. Poziom: To osoby, które bezpośrednio zwerbowałeś.
2. Poziom: To osoby, które zarejestrowały się przez Partnera, którego ty zwerbowałeś.
3. Poziom: To osoby, które zarejestrowały się przez Partnera jednego z Partnerów, którego ty zwerbowałeś.

Wysokość prowizji w każdej chwili można sprawdzić w statystykach online.

Jesli ktos ma ochote dolaczyc to oficjalnie polecam :) http://www.bet-at-home.com/affiliate.aspx?aid=33066

mtss

Postprzez ganimedes » 20 Wrz 2009, 16:39

też nieraz stawiam, ale raczej dla rozrywki. Swego czasu przegrałem sporą kasę - m.in. na bwin i całe szczęście w pewnym momencie przestałem próbować odegrać się - to zwykle prowadzi w bardzo złą stronę...

ganimedes

Postprzez aimsory » 10 Lis 2009, 00:44

ja wpłaciłem 50 zł +25zl gratisu i po 4 dniach gry mam 2100zl z czego jestem zadowolony :)

żeby wygrać trzeba UMIEĆ grać to nie jest dla wszystkich

aimsory

Postprzez ganimedes » 15 Lis 2009, 00:10

skoro jesteś taki dobry, to wyślij mi parę pewniaków na priwa - zobaczymy, czy faktycznie coś z tego będzie... :D

ganimedes

Postprzez orix » 20 Sty 2010, 12:08

Ja również polecam Bet-at-home. Zainteresowanych zapraszam do linku pod moim postem.

orix

Użytkownik zbanowany

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry