Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233416 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Buty - kobitki

Wszystko na temat najnowszych trendów dotyczących ubierania się.

Buty - kobitki

Postprzez Incomprehensible » 05 Mar 2009, 14:52

Pewnie każda z nas lubi buty. Wysokie lub niskie, na szpilkach, obcasach, koturnie, a może zupełnie płaskie? Eleganckie, sportowe? Jakie macie, a jakie chciałybyście mieć, na jakie polujecie, a jakie są tylko niedoścignionym marzeniem?
Możecie się chwalić, żalić, wklejać zdjęcia, opisywać na pół strony - co chcecie. Wszystko o butach. (;
le coeur, quand ça bat plus, c'est pas la peine d'aller
chercher plus loin, faut laisser faire et c'est très bien.

Awatar użytkownika
Incomprehensible
Przyjaciel

• Miejscowość:zielona kraina.
  • Pochwały:21

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Buty.

Postprzez gosiaenha » 05 Mar 2009, 15:07

Ja na codzien nosze sportowe buty gustuje w nike, pumach itp bo tylko te mi sie podobaja :) Tak poza tym lubie wysokie kozaki wiazane z tylu, trudno je jednak gdzies w Polsce znalesc. Zawsze marzylam o takich kozakach do kolan jak na teledyskach maja dziewczyny ... :) ale wiem, że u nas to wywoluje jakies dziwne poglady wsrod spoleczenstwa :)

Awatar użytkownika
gosiaenha

• Miejscowość:KrK ENHA

Buty.

Postprzez mgirl » 05 Mar 2009, 15:07

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Buty.

Postprzez brooke » 05 Mar 2009, 15:21

sportowe. adidas, nike, puma, reebok, DC, Etnies. (oczywiście nie wszystkie na raz!!) xD od czasu do czasu jakieś eleganckie sandałki, obcasów nie lubie za bardzo.
Jedna miłość.Jeden Bóg.Jeden cel.

"Grzeczne dziewczynki piszą pamiętniki. Niegrzeczne nigdy nie mają czasu. Ja po prostu chce mieć życie, które zapamiętam. Nawet jeśli nie zapisze tego w żadnym pamiętniku."

Awatar użytkownika
brooke

• Miejscowość:Byle dalej od rzeczywistości.

Buty.

Postprzez Signomi » 05 Mar 2009, 15:50

Sportowe oczywiscie;) Przewaznie reebok lub puma, nike tez sa niezle ale jak na razie jeszcze nie mialam okazji nosic;p
A tak poza tym, kozaki (czarne;p) i japonki - tak, japonki tez lubie, a w lecie nawet uwielbiam.
Buty na obcasie? Podobaja mi sie ale tylko jesli mam je zalozyc na "chwile" bo pozniej nogi mnie zaczynaja strasznie bolec i nie moge juz na nie patrzec, nie wiem moze nie trafilam jeszcze na te idealnie dopasowane?
Na plaskim... nie, raczej nie...
Tylko jedno może unicestwić marzenie - strach przed porażką...

Marzenie tak naprawdę nigdy nie umiera - chyba, że samemu chce się je zabić. -..o włos od morderstwa...

Awatar użytkownika
Signomi

• Pochwały:23

Buty.

Postprzez Claudynka » 05 Mar 2009, 18:57

Buty to dla mnie temat rzeka ;)
Mam chyba wszystkie możliwe: sportowe, szpilki (zarówno wysokie jak i niskie) z czółenkami, balerinki, baletki, kozaki (kilka par).
Jedynie, których jeszcze nie posiadłam to peep toe. Ale na wiosnę zamierzam sie w nie zaopatrzyć.
Dziś zobaczyłam w sklepie śliczne baletki na wiosnę :lol: I za kilka dni będą moje. ;)
I'm happy mommy..

Awatar użytkownika
Claudynka
Przyjaciel

• Miejscowość:Tarnów
  • Pochwały:45

Buty.

Postprzez jumisiek. » 05 Mar 2009, 19:17

uwielbiam adidasy. tylko takie typowe - kocham, szaleję za nimi.
najlepiej nike.
aktualnie poluję na te:
[img]http://www.allthehotkicks.com/blog/wp-content/plugins/wp-o-matic/cache/a996a_nike-dunk-custom-01.jpg
[/img]
tylko kasy brak. ;<
Lubimy wracać w miejsca, gdzie spotkało nas coś dobrego, gdzie spotkaliśmy kogoś ważnego dla nas. Lubimy te powroty, bo stale mamy nadzieję, że ktoś lub coś jeszcze na nas tam czeka.

Awatar użytkownika
jumisiek.
Kumpel

• Pochwały:26

Buty.

Postprzez mgirl » 05 Mar 2009, 19:17

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Buty.

Postprzez histeryczna » 05 Mar 2009, 19:25

Na szpilki za gówniara jestem. Na koturnie.. hm mam jedne, ale rzadko nosiłam w lato. Adidasów nie lubię. Kozaki są dla mnie niewygodne :roll:
Najwygodniejsze jak dla mnie trampki. W lato lubię sandały. Ale nie jakieś wzorzaste itp. W tym przypadku lubię prostotę - zwykłe sandałki. Zazwyczaj chodzę w trampkach. Mniej więcej od marca do października nie potrzebuję adidasów i wszystkiego - wystarczą trampki (wiadomo, ze w upał sandały, lub klapki). Baleriny - jakoś nigdy nie trafiłam na takie, które by nie obcierały.. No może nie, 2 pary mnie nie obcierają.

Awatar użytkownika
histeryczna
Przyjaciel

• Pochwały:6

Buty.

Postprzez Karolinn » 05 Mar 2009, 19:37

Hmm od listopada do marca - czyli jak mrozy na dworze, nosze kozaki. W ta jesien-zimę nosze dwie pary na przemian. Jedne w tylu oficerek, a drugie takie typowe co sie wklada spodnie do wewnatrz na plaskiej podeszwie. Na wiosne (ale taka wiosne w pełni, a nie taka jaka teraz za oknem) przerzucam sie na balerino-podobne półbuty. Natomiast latem do spodniczek i krotkich spodenek nosze japonki, ale nie takie 'basenowe' tylko 'sandałowe' na małym podwyższeniu ;D. Mam tez adidasy, ktore jeszcze 2/3 lata wstecz nosilam najczesciej, ale teraz mam wrażenie,ze do niczego mi nie pasuja. Wiec zakladam je tylko wtedy gdy mam zamiar na sportowo spedzic dzien.
Życie jest jak pudełko czekoladek, nigdy nie wiesz, co Ci sie trafi

Awatar użytkownika
Karolinn

• Miejscowość:Gdynia
  • Pochwały:8

Buty.

Postprzez cyniczna » 05 Mar 2009, 21:29

Buty, buty, buty, kobietki uwielbiają buty (;
Podobnie jest i ze mną. W wiosnę, jesienią, zimą wygrywają zdecydowanie kozaczki. Różnego koloru, różnego typu. Aktualnie noszę na zmianę dwie pary: dłuższe - czarne, trochę krótsze - szare. Są bardzo wygodne, więc często noszę.
W domu kapciuchy noszę.
Co do adidasów - byle byly wygodne i mi się podobały - nie wymieniam tu nazwy firm z których pochodzą one, bo nie są one na pewno markowe.
Nie stać mnie na nie. I tylko "od święta" pozwalam sobie na zakup firmowych butów.
Lato zdominowały japoki i baleriny.
Nie odbyło się również bez moich TRAMPKÓW ;)
leave the past in the past, the future in the future.
and enjoy the present of the present.

Awatar użytkownika
cyniczna
Przyjaciel

• Miejscowość:in your mind
  • Pochwały:11

Buty.

Postprzez Wyrafinowana » 06 Mar 2009, 05:08

ja chwilowo mam kaprys na sandaly/klapki w kolorze niebiesko-fioletowym, tylko, ze na razie zadna propozycja na nadchodzacy sezon mnie nie zachwycila :/

inna sprawa, ze poszukuje od dawna butow idealnych, czyli takich, ktore mnie nie obetra. a jedyne, ktore mi do tej pory nie zrobily krzywdy, to kapcie :crazy: niestety ze wzgledu na bardzo wrazliwe stopy musze ograniczac inwestycje buciane do kilku par, by nie cierpiec za kazdym razem :/

Awatar użytkownika
Wyrafinowana

• Pochwały:26

Buty.

Postprzez Peggy Brown » 06 Mar 2009, 09:18

Zimą chodziłam w emu.
Teraz chodzę w botkach z Baty w kolorze butelkowej zieleni.
Jednak najbardziej uwielbiam lato jest wtedy tyle fajnych kolorowych butów.
W adidasach nie chodzę, chyba że idę pojeździć na rowerze czy wybieram sie ze znajomymi na wycieczkę.
Uwielbiam chodzić w szpilkach. Istnieją buciki, które cholernie mi się podobają, jednak są zbyt drogie.

Awatar użytkownika
Peggy Brown

• Miejscowość:Katowice
  • Pochwały:23

Buty.

Postprzez Incomprehensible » 06 Mar 2009, 09:26

To teraz ja. ; D
Lubię buty, lubię łazić po sklepach z butami i je mierzyć, nawet, gdy nie zamierzam ich kupić. Lubię oglądać je w gazetach, przez szyby wystaw, na nogach innych, no i lubię je mieć. Ostatnio mam wielką ochotę na buty od jakiegoś znanego projektanta, chcę móc raz w życiu pozwolić sobie na taki luksus i mieć buty od Manolo Blahnika na przykład. Tyle że zwyczajnie ceny są przerażające. ;P Schodząc na ziemię, mam kaprys na czerwone buty na obcasie - nie za wysokim, bo nie chcę, by były niewygodne. I też nie taka czerwień jak grafika m-forum, tylko taka hmm... przytłumiona. Widzę je w głowie, często tak mam, że wymyślam sobie coś i tego szukam po sklepach, ale nie znajduję, bo to nie istnieje, bo sobie to wymyśliłam.

Na co dzień noszę raczej sportowe buty, moje przywiezione z Anglii ukochane Nike'i, które mają już koło 4 lat i przetrzymają wszystko. ; D Zniosły upały Chorwacji, deszcze w Anglii, błota, śniegi i wszystkie nieszczęścia razem wzięte, a się nie rozsypały, więc je kocham.
; D Coś takiego, jak te:
Image
tylko nie pomarańczowe, a granatowe.
Na lato lubię balerinki, tego rodzaju butów mam chyba najwięcej i wciąż mi mało. Muszą być wygodne, ładne, no i mnie nie obcierać, a to niestety trudne, bo mogę powiedzieć o sobie to, co Wyrafinowana:

Wyrafinowana napisał:jedyne, ktore mi do tej pory nie zrobily krzywdy, to kapcie.

Wyższe buty tylko od okazji. Przy czym ciężko mi cokolwiek znaleźć, bo mam bardzo małe nogi i często nawet buty rozmiaru 36 mi spadają, a 35 są za małe. ;x Niestety w Polsce nie produkują "połówek", a szkoda.
le coeur, quand ça bat plus, c'est pas la peine d'aller
chercher plus loin, faut laisser faire et c'est très bien.

Awatar użytkownika
Incomprehensible
Przyjaciel

• Miejscowość:zielona kraina.
  • Pochwały:21

Buty.

Postprzez iskierka_8 » 06 Mar 2009, 14:59

ahh... :D uwielbiam sportowe buty, a zwłaszcza nike :)
Moje kochane nike wytrzymały już z 4 lata zima czy upał, były ze mną wszędzie i gdyby nie to, że jeden rozkleił się na czubku ( :( ) wyglądałyby na nowe. :D
Teraz muszę sobie w końcu kupić jakieś nowe :lol: i jestem pewna ze to będą buty nike.
Chciałabym coś takiego jak Dunk High ale jeszcze się nie zdecydowałam :wink:
:* <3

Awatar użytkownika
iskierka_8

Buty.

Postprzez cukinka :) » 06 Mar 2009, 19:46

ja uwielbiam najróżniejsze botki i skromne, zalotne obcasiki :D
ale nie pogardzę też oldschoolowymi adasiami i glanami :D
teraz wlasnie takiej adidaski planuję kupić, ale marzą mi się jeszcze botki na obcasie, takie do rurek ;)
Nie prowokuj mych ust czerwieni,
nie sobie jesteśmy przeznaczeni.

Awatar użytkownika
cukinka :)

• Miejscowość:Tołuń :)
  • Pochwały:7

Buty.

Postprzez paula309 » 06 Mar 2009, 20:01

a mi bardzo podobają się buty typu peep toe.. oh są świetne. Ale nie chodzę w nich tak czesto. Zazwyczaj to adidasy lub jakieś czólenka/balerinki
Adidasy to różne.. Mam kilka par, ale ostatnio nie mogę przestać zachwycać się REEBOKami freestyle, takie śliczne, złote. i właśnie je kupuję ;D tylko w internecie nie mogę znaleźć mojego rozmiaru :( a w sklepie takich nie widziałam :(
Zima już za nami, a więc kozaki/botki poszły w odstawkę. Ale moje kochane, brązowe kozaczki. Przechodziłam w nich całą zimę. Jeszcze nie miałam butów (a przepraszam, jedną parę, takic hwysokich mam!) które mi się aż tak podobały ;] są calkiem płaskie.. super.

Awatar użytkownika
paula309

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry