Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233416 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Butki na "szpilce".

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej (pięknej? :>) Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy" :P

Butki na "szpilce".

Postprzez Strawberry » 14 Maj 2007, 18:18

lubicie chodzić w butach na szpilce, albo wysokim obcasie? ja nie roumiem kobiet które np nie potrafią chodzić w takich butach. Jak dla mnie to bardzo wygodne buty i noga wygląda w nich super. A wy faceci? Kręcą was laski w szpilkach? Bo wydaj mi się że chodzimy w nich najczęściej dla was :P:P:D
..."jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety"....(Oskar Wilde)... xD

Awatar użytkownika
Strawberry

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Butki na "szpilce".

Postprzez asesina » 22 Lis 2008, 18:26

Jak dla mnie szpilki są świetne. Osobiście lubię i często noszę, przede wszystkim z racji na to, że jestem niska :) aczkolwiek nie ma nic ponad trampki ^^ ale jak się chce ładnie wyglądać szpileczki są w sam raz zwłąszcza, jeśli jest ku temu okazja ;)
El secreto de la felicidad es darse cuenta, que la vida es horrible, horrible, horrible...

Awatar użytkownika
asesina

• Miejscowość:Łódź

Butki na "szpilce".

Postprzez mgirl » 22 Lis 2008, 18:26

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Butki na "szpilce".

Postprzez Alchemia » 22 Lis 2008, 18:26

Mimo że jestem bardzo wysoka, w szpilkach chodzę prawie codziennie. Już nic nie jest mi w nich straszne :)

Awatar użytkownika
Alchemia

Butki na "szpilce".

Postprzez amcia » 22 Lis 2008, 18:44

Strawberry napisał:Bo wydaj mi się że chodzimy w nich najczęściej dla was

ot nie. ja chodze tylko i wyłącznie dla podkreślenia wzrostu, figury, nóg. dla atrakcyjnego poczucia własnej osoby. dla samej siebie.
lubię wysokie obcasy, chociaz ostatnio musze dac sobie trochę na luz jeżeli chodzi o cm, bo mój chłopak jest mojego wzrostu ; )
❤ Feels like, I'm standing in a timeless dream
Of light mists, of pale amber rose
Feels like, I'm lost in a deep cloud of heavenly scent
Touching, discovering You

Awatar użytkownika
amcia
Przyjaciel

• Miejscowość:Jastrzębie- Zdrój
  • Pochwały:4

Butki na "szpilce".

Postprzez darijka » 22 Lis 2008, 19:36

no ja też raczej dla siebie chodze w butach na obcasie, czuje się wtedy, jakbym na cały świat patrzyła trochę bardziej z góry ;)

Awatar użytkownika
darijka

Re: Butki na "szpilce".

Postprzez Kondzyu » 26 Lis 2008, 13:19

W taką pogodę szpilasy najlepsze :devil: lepiej niż w "Tańcu z gwiazdami"- takie piruety że uohoho :D
"Illusion is the first of all pleasures."
"Dobrzy ludzie śpią lepiej od złych, ale ci drudzy bawią się znacznie lepiej, kiedy nie śpią."
..::love latino::..

Awatar użytkownika
Kondzyu

• Miejscowość:Poznań

Re: Butki na "szpilce".

Postprzez mgirl » 26 Lis 2008, 13:19

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Butki na "szpilce".

Postprzez Neosha » 01 Maj 2011, 20:06

Jeszcze niedawno nie lubiłam chodzić w szpilkach a buty na obcasie ledwo znosiłam. Ale zmieniło się to diametralnie. Szpilki są strasznie seksowne i wcale nie muszą być niewygodne - te dobrze wyprofilowane są bardzo wygodne. Ponadto są przecież żelowe wkładki by stopy się tak nie męczyły.
Trzy są źródła ludzkich popędów i pragnień: dusza, rozum i ciało.
Pragnienia duszy - rodzą przyjaźń,
rozumu - szacunek,
ciała - pożądanie.
Dopiero połączenie tych trzech pragnień rodzi miłość...

Awatar użytkownika
Neosha
Kumpel

• Pochwały:76

Butki na "szpilce".

Postprzez martuśka. » 01 Maj 2011, 20:23

Gdybym lubiła bardziej zakup butów pewnie miałabym jakieś szpilki. Teraz mam zamiar kupić albo normalnie buty na obcasie jak zawsze albo szpilki. Mam problem z takimi butami bo mam dość wąską stopę i każde buty tego typu bez paseczków zjeżdżają mi i muszę wkładać w nie tony waty, wkładek itd.
Dla mnie buty na obcasie są wygodne i lubię w nich chodzić, najczęściej mam takie 6cm, optymalnie jak dla mnie. Może teraz skuszę się na szpilki, zobaczę.
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Butki na "szpilce".

Postprzez kendi » 01 Maj 2011, 20:43

lubie szpilki, ale nie do przesady. zakładam raz na jakiś czas, ponieważ jestem niska, a lubie miec czasem troche dłuższe nogi ; )
szpilki dodają kobiecości, seksapilu. i uwielbiam je do spódniczki.
mówisz coś o jakichś zasadach
mówisz coś, że szkoda słów
przecież od dawna nie mamy skrupułów
przecież gówno to ciebie obchodzi

Awatar użytkownika
kendi

• Miejscowość:Katowice
  • Pochwały:28

Butki na "szpilce".

Postprzez Black Haze » 02 Maj 2011, 00:03

Uwielbiam. Najwyższe mam 10 cm i chyba niestety na takich będę zmuszona poprzestać, bo mam 172 cm wzrostu, a mój chłopak jest niewiele wyższy :)
"Milcz, albo powiedz coś takiego co jest lepsze od milczenia."

Awatar użytkownika
Black Haze

• Miejscowość:Leszno
  • Pochwały:12

Butki na "szpilce".

Postprzez Van » 12 Lip 2011, 18:04

Uwielbiam szpilki! Teraz najczęściej chodzę w butach na obcasie, już siędo nich przyzwyczaiłam tak, że na płaskich czuję się bardzo dziwnie. Ładnie w nich noga wygląda i same obcasy też są dodatkiem do stroju. Lubię takie z 13 cm.

Awatar użytkownika
Van

Butki na "szpilce".

Postprzez Kerosine » 12 Lip 2011, 18:42

Szczerze njenawidzę. Niestabilne, niewygodne i gdy obcas jest NAPRAWDĘ wysoki i cienki wygląda, cóż... wcale nie seksi, ale cudacznie i dziwacznie... żałośnie wręcz ;P
Metropolis
Has nothing on this

Awatar użytkownika
Kerosine

• Miejscowość:Toxicity
  • Pochwały:6

Butki na "szpilce".

Postprzez LeCatarina » 12 Lip 2011, 20:46

Lubię bardzo buty na obcasie, noga świetnie w nich wygląda, niestety prawie nie noszę, bo mam 178cm wzrostu i przez to jestem wyższa od większości ludzi w szpilkach. No i przy chłopaku głupio bym sie czuła, jest trochę wyższy ode mnie, ale nie na szpilki.
Dobrze widzi się tylko sercem. Najważniejsze jest niewidoczne dla oczu.”- A.S.Exupery „Mały Książę”

LeCatarina

• Pochwały:4

Butki na "szpilce".

Postprzez White_Rose » 12 Lip 2011, 21:05

kocham buty na obcasie! ; ) moje najwyższe szpilki mają 15 cm i są przecudowne <33
Wyobraźnia bez wiedzy może stworzyć rzeczy piękne.
Wiedza bez wyobraźni najwyżej doskonałe.

Awatar użytkownika
White_Rose
Kumpel

• Pochwały:18

Butki na "szpilce".

Postprzez >>MusicGirl<< » 12 Lip 2011, 23:08

Ogólnie bardzo lubię, jeśli kobieta chodzi w butach na obcasach. Sądzę, że jest to bardzo.. kobiece. Ale bez przesady z tymi obcasami. Sama nie przepadam za nimi i chodzę w nich 'od święta' ;P Wygląda się świetnie, ale co do wygody to koszmar. Obcas jest niestabilny, bolą nogi, nie można swobodnie się poruszać. Ale dla urody czasem trzeba się poświęcać. I jeśli się dopiero zaczyna chodzić na obcasie, to wcale nie jest to takie łatwe, szczególnie na polskich chodnikach :D
"Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić, bo choćby człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny" - Ernest Hemingway

Awatar użytkownika
>>MusicGirl<<

Butki na "szpilce".

Postprzez Darcia K » 13 Lip 2011, 15:06

Podobają mi się takie buty, ale sama nie posiadam i nie mam takiej potrzeby.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry