Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233416 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Butki na "szpilce".

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej (pięknej? :>) Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy" :P

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez Strawberry » 14 Maj 2007, 18:18

lubicie chodzić w butach na szpilce, albo wysokim obcasie? ja nie roumiem kobiet które np nie potrafią chodzić w takich butach. Jak dla mnie to bardzo wygodne buty i noga wygląda w nich super. A wy faceci? Kręcą was laski w szpilkach? Bo wydaj mi się że chodzimy w nich najczęściej dla was :P:P:D
..."jeden pocałunek mężczyzny może złamać całe życie kobiety"....(Oskar Wilde)... xD

Awatar użytkownika
Strawberry

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez Skrzaciik » 09 Wrz 2011, 17:17

MissTake napisał:Co do tańczenia - nic trudnego, ale potem strasznie stópki bolą:D

To jest straszne :<
Ja mam sporą kolekcję obcasów. Na co dzień jednak wybieram koturny-wygodniejsze są. Podstawą (dla mnie) u każdej kobiety są czarne szpilki. Sama noszę tak maksymalnie 8 cm, bo jestem jeszcze dość młoda i wyższych wyglądam już jak pani lekkich obyczajów, ale tak raz na jakiś czas, lubię założyć wysokie butki ;)
Holly: Wie pan, co to jest wściekła chandra?
Paul: Rodzaj depresji?
Holly: Depresję masz wtedy kiedy przytyjesz lub za długo pada. To zwykły smutek. Wściekła chandra to potworna rzecz. Nagle odczuwasz nieuzasadniony lęk.

Awatar użytkownika
Skrzaciik
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:23

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 09 Wrz 2011, 17:17

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez Adna » 09 Wrz 2011, 17:33

Ja swego czasu nie umialam chodzic w takich butach. Owszem noga w nich ladnie wyglada, ale albo ja trafiam na takie niewygodne buty, albo mam tak nieprzyzwyczajone nogi, ze nie jestem w stanie wytrzymac zbyt dlugo w butach na obcasie. :P
Mowisz, ze kochasz deszcz, a rozkladasz parasolke, gdy zaczyna padac.
Mowisz, ze kochasz slonce, a chowasz sie w cieniu, gdy zaczyna grzac.
Mowisz, ze kochasz wiatr, a zamykasz okno, gdy zaczyna wiac...

Awatar użytkownika
Adna

• Miejscowość:Gdynia

Re: Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez Aysha » 09 Wrz 2011, 20:56

Adna napisał:Owszem noga w nich ladnie wyglada, ale albo ja trafiam na takie niewygodne buty, albo mam tak nieprzyzwyczajone nogi, ze nie jestem w stanie wytrzymac zbyt dlugo w butach na obcasie. :P

Nie przejmuj się, dla mnie też nie są za wygodne :lol: Ja jeśli idę w obcasach do szkoły to tylko max na 6 - 7 lekcji, więcej nie wysiedzę : P Po za tym obcasy na tak wypastowanych podłogach to masakra :x
Chcesz być kimś? Bądź sobą!

Awatar użytkownika
Aysha

• Miejscowość:Toronto.
  • Pochwały:1

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez hetake » 10 Wrz 2011, 08:25

Nie znoszę chodzić w butach na szpilkach/wysokim obcasie... To nie dla mnie, nie pasuje to do mnie. Zdecydowanie bardziej wolę trampki/glany, jestem mało kobieca. :P
Kupiłam sobie ładne czarne buty na 8-centymetrowym wąskim obcasie... Myślałam, że się zabiję, albo raczej zdejmę te buty i wyrzucę do jeziora.
"- Oto bowiem - powiadał ojciec - wielka tajemnica ludzi.
Zaprzepaszczają to, co istotne, i nie wiedzą, co zaprzepaścili."

~Antoine de Saint-Exupéry — Twierdza

Awatar użytkownika
hetake

• Miejscowość:Olsztyn
  • Pochwały:4

Nieprzeczytany postprzez alexi23 » 12 Wrz 2011, 10:04

A ja wręcz przeciwnie uwielbiam buty na obcasie. Niezbyt wysokim ale takim, który dodaje mi kilka centymetrów do mojego niezbyt wysokiego wzrostu:)

alexi23

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 12 Wrz 2011, 10:04

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez Revelka » 12 Wrz 2011, 11:33

Ja też uwielbiam, ale czasami - jak za długo w nich chodzę mam ochotę pozbyć się wszystkich :P:P
na co dzień baleriny i inne na płaskim;)

Awatar użytkownika
Revelka

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez Cinnamon » 17 Lis 2011, 18:30

Uwielbiam takie buty. 8cm to minimum u mnie, bo inne są za niskie. Dobrze dopasowane i rozchodzone są super wygodne. Chodzić nauczyłam się jak miałam jakieś 15-16 lat, więc teraz nie stanowi dla mnie to żadnego problemu. Ale jak patrze na niektóre dziewczyny, które chodzą na nich jak pokraki to myślę sobie, że śmiesznie musiałam wyglądać ucząc się chodzić na nich.

Awatar użytkownika
Cinnamon

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez christine » 17 Lis 2011, 18:41

Strawberry napisał:ja nie roumiem kobiet które np nie potrafią

nie cierpię szpilek. I nie umiem w nich chodzić. Niestety, mnie nie zrozumiesz...
"On patrzył w moje oczy i w milczeniu mówił mi, że przez piekło szedł"

Awatar użytkownika
christine

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez Sestra » 05 Gru 2011, 14:12

Uznaję jedynie buty na obcasie; do tego stopnia, że w obuwiu płaskim zwyczajnie bolą mnie stopy.
Nie wiem czemu wysokie dziewczyny tak się bronią przed szpilkami? Sama mam 180 cm wzrostu, a najlepiej śmiga mi się w szpilce 12 cm; nie ma bata, aby ktoś nie spojrzał na nogi :D
Są to buty dla mnie wygodne; ale naturalnie propsuję - pierw trzeba nauczyć się w nich chodzić i zdjąc od czasu do czasu, bo będzie robota dla ortopedy ;)

Awatar użytkownika
Sestra

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez Lenoczka » 05 Gru 2011, 16:41

Uwielbiam w szpilki! Od pewnego czasu kupuję bardzo dużo butów na obcasie , oczywiście tylko takie w których czuję się wygodnie , a przy tym wyglądam elegancko , jeśli wysoki obcas , to musi być platforma .
Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść niepokonanym
Wśród tandety lśniąc jak diament
Być zagadką , której nikt nie zdąży zgadnąć nim minie czas

Awatar użytkownika
Lenoczka

• Pochwały:10

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez hanna_anna » 05 Gru 2011, 19:52

Bardzo mi się podobają szpileczki, wygląda się z nich zgrabnie i sexy. Niestety sama nie nosze ich na co dzień, a nawet mogę powiedzieć ze praktycznie nigdy, chyba ze na jakieś większe okazje, jak np ostatnio na ślub mojego wujka. Niestety mam skoliozę i muszę nosić wkładki do botów dosyć grube, i noszenie szpilek staje się nie możliwe :(
Οἶδα οὐδὲν εἰδώς

Awatar użytkownika
hanna_anna

• Pochwały:9

Butki na "szpilce".

Nieprzeczytany postprzez Black_Lady » 13 Gru 2011, 22:17

mnie np jak zaloze szpilki zaraz zaczynaja bolec te poduszeczki , kupowalam juz wkladki zelowe ale niestety widocznie szpilki nie sa dla mnie :(

Awatar użytkownika
Black_Lady

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry