Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233416 postów.

mgirl

mgirl

Oleandra napisał: łapiecie delikwenta za rączki, jak mu zaczynają zjeżdżać albo krążyć po waszym ciele?
Oleandra napisał:dać się ponieść emocjom w tańcu z kimś innym?
Kokieteria napisał:Myślę, że wraz z Oleandrą byłybyśmy wodzirejkami imprezy. Lubię błyszczeć na parkiecie. Najlepiej na 'skromnych' podwyższeniach. Kocham taniec, który wyzwala emocje. Nie bez przyczyny wzięło się powiedzenie: 'Pokaż mi jak tańczysz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem'. Jestem energiczna, zawsze daję z siebie wszystko i czuję to, co robię.
Spotyka się takich rzadko ,ale jak już się trafi wspaniały taniec jak z dirty dancing gwarantowany..oczywiście gorący latynos sprawdza się na imprezach w rytmie salsy,ale jak na parkiecie króluje czarna muzyka to ze znajomymi lub z nowo poznanym tancerzem tańczymy street dance Kokieteria napisał:Myślę, że wraz z Oleandrą byłybyśmy wodzirejkami imprezy. Lubię błyszczeć na parkiecie. Najlepiej na 'skromnych' podwyższeniach. Kocham taniec, który wyzwala emocje. Nie bez przyczyny wzięło się powiedzenie: 'Pokaż mi jak tańczysz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem'. Jestem energiczna, zawsze daję z siebie wszystko i czuję to, co robię.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości