Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233416 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

brak uczuć

Każdy z nas ma jakiś problem, którego nie potrafi albo nie wie jak go rozwiązać. Jeżeli coś Cię trapi, nie krępuj się pisz otwarcie... na pewno ulży Ci na sercu :)

brak uczuć

Nieprzeczytany postprzez CHICHARITO » 20 Sty 2012, 23:50

Zostałem zraniony przez dziewczynę która była dla mnie dosłownie wszystkim. Było to jakieś 4lata temu. Byłem w niej zakochany na przyszłowiowego 'maxa' od tamtej pory przewineły się prze zemnie dziewczyny. Problem tkwi w tym, że były One świetne ładne ale ja nie potrafiłem ich pokochać, dosłownie nic nie czułem do nich. Kiedyś rozmawiałem z mamą i zauważyła, ze od pewnego czasu kompletnie nie ukazuje uczuć. Ma ktoś z was podobny problem? Spoko gdyby to trwało miesiąc max pół roku, ale nie aż tyle! (chłopaki mnie nie kręcą żeby była jasność) Chyba nie umiem już kochać. Dzięki
Image

"idź przez świat i nauczaj innych..."

Awatar użytkownika
CHICHARITO

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

brak uczuć

Nieprzeczytany postprzez sindi24 » 20 Sty 2012, 23:55

ja mam tak samo... tak wogóle to ja nie ufam ludziom więc trudno mi zbliżyć się do kogoś... a miłość?? chyba przestałam w nią wierzyć :(

sindi24

brak uczuć

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 20 Sty 2012, 23:55

Awatar użytkownika
mgirl

brak uczuć

Nieprzeczytany postprzez CHICHARITO » 21 Sty 2012, 00:18

Ufam tylko bliskim i rodzinie. Mam zasadę, że nie wykorzystuje dziewczyn. Jeżeli już jest przy mnie jakaś dziewczyna z którą się zwiąże, maksymalnie po miesiącu jest mi kompletnie obojętna. Nie umiem pokochać. "Pożyczcie mi serce..."
Image

"idź przez świat i nauczaj innych..."

Awatar użytkownika
CHICHARITO

brak uczuć

Nieprzeczytany postprzez Calculus » 21 Sty 2012, 00:40

A może to dla tego że starasz się zakochać na siłę?

Powiedz jak wyglądały te kontakty z późniejszymi dziewczynami. Przytocz którąś z tych historii (albo kilka).
"Nie mam żadnych szczególnych uzdolnień. Cechuje mnie tylko niepohamowana ciekawość."
Albert Einstein

"Kto szuka prawdy, nie powinien liczyć głosów."
Gottfried Wilhelm Leibniz

Awatar użytkownika
Calculus

• Pochwały:2
  • Ostrzeżenia:2

brak uczuć

Nieprzeczytany postprzez Antykozak » 21 Sty 2012, 12:09

CHICHARITO napisał:Zostałem zraniony przez dziewczynę która była dla mnie dosłownie wszystkim. Było to jakieś 4lata temu. Byłem w niej zakochany na przyszłowiowego 'maxa' od tamtej pory przewineły się prze zemnie dziewczyny.

To witaj w klubie.
CHICHARITO napisał:Kiedyś rozmawiałem z mamą i zauważyła, ze od pewnego czasu kompletnie nie ukazuje uczuć. Ma ktoś z was podobny problem?

Wydaję mi się, że mam to samo.

CHICHARITO napisał:Chyba nie umiem już kochać.

Umiesz, umiesz. Każdy umie tylko po prostu zamknąłeś ten rozdział w sobie tak jak ja - nie potrafię zaufać żadnej dziewczynie a co dopiero okazać uczucia.

CHICHARITO napisał:Jeżeli już jest przy mnie jakaś dziewczyna z którą się zwiąże, maksymalnie po miesiącu jest mi kompletnie obojętna

No widzisz a ja nie potrafię się z Nikim związać.

Moim zdaniem powinieneś sobie na dłuższy czas po prostu dać spokój ze związkami jak ja - tyle.
W życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać.

Awatar użytkownika
Antykozak

• Pochwały:6
  • Ostrzeżenia:-1
Użytkownik zbanowany

brak uczuć

Nieprzeczytany postprzez wendy. » 21 Sty 2012, 18:02

Wg. mnie nie zamknąłeś tego rozdziału, a na gruzach przecież nie da się zbudować nowego domu ;) Moim zdaniem jest to całkowicie normalna reakcja na zakończony związek, każdy z nas to przeżył, u jednych ten okres może trwać miesiąc u innych dwa a u jeszcze innych kilka lat, zanim będziemy gotowi na nowy związek, zanim nasze rany całkowicie się zagoją. Jest to uzależnione od wielu czynników: m.innymi od osobowości, poziomu naszej wrażliwości, długości związku, siły uczucia...etc.
W każdym bądź razie bądź cierpliwy, ten czas minie i jestem przekonana, że w przyszłości stworzysz jeszcze szczęśliwy związek :)
"Mama powiedziała mi, że każdy ma swojego anioła.Każdy ma i będzie go miał."

Pomyśl choć przez chwilę, podaruj uśmiech swój.
Tym których napotkałeś na jawie i wśród snów.
A może ktoś skazany na samotność ogrzeje się twym ciepłem?

Awatar użytkownika
wendy.

• Pochwały:4

brak uczuć

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 21 Sty 2012, 18:02

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

brak uczuć

Nieprzeczytany postprzez sindi24 » 21 Sty 2012, 23:14

gdy zostajesz z jakimiś złymi doświadczeniami to się odbija na twoim późniejszym życiu. wydaje mi się że jeszcze nie spotkałeś tej dla której będziesz MÓGŁ się przełamać i zmienić nastawienie do kobiet. a co myślisz o dziewczynach z którymi jesteś przez ten miesiąc?

sindi24

brak uczuć

Nieprzeczytany postprzez cyniczna » 22 Sty 2012, 00:18

Nie szukaj nikogo na siłę. Żyj swoim życiem, a zobaczysz gdzieś tam kiedyś przez przypadek znajdzie się i ta właściwa, dla której - może nie od tak od razu, ale z czasem - otworzysz swoje serce. Nie spiesz się, niech się wszystko rozwija własnym tempem... :) Pozdrawiam
leave the past in the past, the future in the future.
and enjoy the present of the present.

Awatar użytkownika
cyniczna
Przyjaciel

• Miejscowość:in your mind
  • Pochwały:11

brak uczuć

Nieprzeczytany postprzez Redeyed » 22 Sty 2012, 02:39

Zraniony przez dziewczynę i bez uczuć... Hah, skąd ja to znam. Z tego co widzę to sporo nas tak miało. Z własnego doświadczenia Ci mówię. Zostaw wszelkie wątki romantyczne. Rana musi się zagoić, a wdając się w jakieś nieudane romanse tylko ją rozdrapujesz. Różnie to jest, dla niektórych miesiąc, dla niektórych rok, po prostu poczekaj aż znów poczujesz do którejś TO COŚ.

Awatar użytkownika
Redeyed

• Miejscowość:Busko-Zdrój

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry