Zacznę nieoryginalnie, bo od tego, że kocham muzykę. W wielu gatunkach odnajdę coś dla siebie, ale preferuję przede wszystkim muzykę gitarową, w szczególności z pogranicza cięższego rock'a. Czy wynika to z tego, że gram na gitarze, czy raczej odwrotnie - nie wiem. Chciałbym w przyszłości nauczyć się grać również na pianinie i perkusji, ale jak na razie nie mam praktycznie żadnego dostępu do tych instrumentów. Śpiew? Zazdroszczę tym którzy potrafią - mi zostaje cieszyć się z tego, że przynajmniej zdaję sobie sprawę z tego, że to nie dla mnie. Nawet podczas hymnu staram się wydawać jak najcichsze dźwięki, by ktoś nie pomyślał, że sobie jaja robię
Sport? Tak uwielbiam. Jak byłem mały marzyłem by zostać piłkarzem, albo skoczkiem ( Małysz swoje robił
Lubię spędzać czas ze znajomymi, ale bywa także, że mam ochotę posiedzieć sam - z książką, z filmem. Lubię literaturę sensacyjną, kryminały, ale znowu - nie mam jednego ulubionego autora. W szkole, moim faworytem w szkole byłaby geografia, niestety tylko przez jeden rok miałem normalnego nauczyciela. Poza tym matma, a fizyka to zło. Mimo, że mało śpię - kocham spać. Chociaż na takiego nie wyglądam - kocham jeść, a ku uciesze rodziców coraz bardziej także sobie te jedzenie przygotowywać. Kiedyś te umiejętności nie wykraczały poza ugotowanie sobie wody w czajniku.
O tym czego nie lubię, nie będę pisał bo przekroczyłbym liczbę znaków. I tak te powitanie rozwinąłem dużo bardziej niż planowałem pisząc "no siema."