Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233416 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Bobbb wita m-forum, m-forum wita Bobbb'a.

Tutaj mogą się przedstawiać nowi użytkownicy mówiąc parę słów o sobie :] Jeśli chcesz kogoś pozdrowić, złożyć życzonka urodzinowe to także dobrze trafiłeś :]

Nieprzeczytany postprzez Bobbb » 28 Sty 2012, 00:20

No siema. Chociaż jestem tu zalogowany od dosyć dawna, dopiero ostatnio zacząłem więcej się udzielać. Może niektórzy mnie już kojarzą, ale pomyślałem sobie, że warto byłoby się przywitać i może coś powiedzieć o sobie.

Zacznę nieoryginalnie, bo od tego, że kocham muzykę. W wielu gatunkach odnajdę coś dla siebie, ale preferuję przede wszystkim muzykę gitarową, w szczególności z pogranicza cięższego rock'a. Czy wynika to z tego, że gram na gitarze, czy raczej odwrotnie - nie wiem. Chciałbym w przyszłości nauczyć się grać również na pianinie i perkusji, ale jak na razie nie mam praktycznie żadnego dostępu do tych instrumentów. Śpiew? Zazdroszczę tym którzy potrafią - mi zostaje cieszyć się z tego, że przynajmniej zdaję sobie sprawę z tego, że to nie dla mnie. Nawet podczas hymnu staram się wydawać jak najcichsze dźwięki, by ktoś nie pomyślał, że sobie jaja robię :lol:

Sport? Tak uwielbiam. Jak byłem mały marzyłem by zostać piłkarzem, albo skoczkiem ( Małysz swoje robił :D), ale życie potoczyło się inaczej. Grywam jeszcze w piłkę, ale czysto rozrywkowo. Nie jestem fanem jednej drużyny, czy zawodnika, ale sport w TV oglądam często. Jest to bierny sposób spędzania czasu, ale co poradzę, że tak to lubię ?

Lubię spędzać czas ze znajomymi, ale bywa także, że mam ochotę posiedzieć sam - z książką, z filmem. Lubię literaturę sensacyjną, kryminały, ale znowu - nie mam jednego ulubionego autora. W szkole, moim faworytem w szkole byłaby geografia, niestety tylko przez jeden rok miałem normalnego nauczyciela. Poza tym matma, a fizyka to zło. Mimo, że mało śpię - kocham spać. Chociaż na takiego nie wyglądam - kocham jeść, a ku uciesze rodziców coraz bardziej także sobie te jedzenie przygotowywać. Kiedyś te umiejętności nie wykraczały poza ugotowanie sobie wody w czajniku.

O tym czego nie lubię, nie będę pisał bo przekroczyłbym liczbę znaków. I tak te powitanie rozwinąłem dużo bardziej niż planowałem pisząc "no siema."
bobbb

Awatar użytkownika
Bobbb

• Pochwały:5

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Bobbb » 28 Sty 2012, 22:28

Darcia K napisał:Grywasz może w tenisa stołowego?

W tym roku się trochę wkręciłem w temat i często, zamiast chodzić na mało ważne przedmioty, szedłem pograć. Niestety stół już ktoś popsuł, a drugiego nie ma i pewnie długo nie będzie. Pod koniec wakacji chodziłem chwilę na ziemnego i chyba bardziej mi się spodobał : )

Darcia K napisał:Znaczy się obecna może i uczy dobrze, ale to moja wychowawczyni, z głową coś ma i to ostro

Z głową ma wielu, dobrze że chociaż uczy :lol:

Darcia K napisał:Fizyka jest najłatwiejszym przedmiotem

Fizyką można na pewno zaciekawić, ale my tylko dostajemy regułki, które trzeba znać co do przecinka i bloki wzorów... Może źle się wyraziłem, ale pisząc że to zło nie tyle chodziło mi o poziom trudności całej fizyki, co o jakość moich zajęć ^

Pizzaro napisał:Czytałeś może "Księgę bez tytułu ?"

Nie czytałem, ale muszę przyznać że posiada intrygujący tytuł :D Może nadrobię, ale na razie zabieram się za " Niezłomnego "

bananowa napisał:Cześć Bobbb :wink:

Cześć, cześć : D Dlaczego hipsterzy nie mogą oddychać na widok trójkąta?

hanna_anna napisał:Staraj się tym razem o większą ilość postów ; D

Oszałamiających statystyk nie zrobię - to wiem. Po prostu nie będę miał czasu, no i nie na każdy temat chcę mi się odpowiadać :D Zobaczymyy.

IronischWesen napisał:I kolejny plus za Arsenal. ;)

Czy to oznacza, że obejrzysz czasami jakiś mecz?
bobbb

Awatar użytkownika
Bobbb

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 28 Sty 2012, 22:28

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez IronischWesen » 28 Sty 2012, 23:10

Bobbb napisał:Czy to oznacza, że obejrzysz czasami jakiś mecz?

To oznacza, że nie obejrzę czasami jakiegoś meczu. ;) Którego potem przeglądam szczegółową relację. Choć kiedyś miałam więcej czasu na oglądanie każdego meczu, to teraz już częściej zdarza mi się to czasami. Ale czas obowiązkowo muszę znaleźć.
" Możesz zmienić niebo, które masz nad sobą, ale duszy w sobie nie. "

Awatar użytkownika
IronischWesen

• Pochwały:11

Nieprzeczytany postprzez Bobbb » 28 Sty 2012, 23:59

Może jeszcze powiesz, że wiesz co to spalony? :D Rzadko spotykane, ale... plus? Obejrzałem z byłą 2, może 3 mecze, ale nie wykazywała większego zainteresowania :lol:
bobbb

Awatar użytkownika
Bobbb

Nieprzeczytany postprzez IronischWesen » 29 Sty 2012, 00:04

Bobbb napisał:Może jeszcze powiesz, że wiesz co to spalony?

Cóż to za dziwny stereotyp, że żadna osoba płci żeńskiej nie wie co to spalony? Wystarczy obejrzeć parę meczy i samemu się wywnioskuje, toż to żadna skomplikowana teoria. Ale tak to wyolbrzymiacie, że taka pytana panna myśli sobie: strach odpowiedzieć bo pokręcę, łatwiej powiedzieć, że nie wiem i będzie dumny, że może mi wytłumaczyć. :lol:
" Możesz zmienić niebo, które masz nad sobą, ale duszy w sobie nie. "

Awatar użytkownika
IronischWesen

• Pochwały:11

Nieprzeczytany postprzez Bobbb » 29 Sty 2012, 00:26

IronischWesen napisał:stereotyp, że żadna osoba płci żeńskiej nie wie co to spalony

Wiem, że istnieją wyjątki, czego jesteś najlepszym przykładem. Dlatego napisałem "rzadko spotykane, a nie "niespotykane" :D A przyznasz, że większość nie ogarnia tematu.
IronischWesen napisał:łatwiej powiedzieć, że nie wiem i będzie dumny, że może mi wytłumaczyć. :lol:

haha, godne zastanowienia :D
bobbb

Awatar użytkownika
Bobbb

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Sty 2012, 00:26

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry