Ktoś zna (nawet dresy kojarzą tą nazwe), ktoś słucha, ktoś poleca - no prócz mnie oczywiście
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233416 postów.

mgirl

drguru napisał:Poprawcie się jeżeli się mylę (to że dresy kojarzą nazwę, to nie znaczy, że ja tak) - to ten zespół z rozsypującym się dziadygą, co wpierdziela nietoperze?
Jeżeli tak, to moje zdanie na temat tego shitu jest takie, że gość mógłby już przestać pluć na ten mikrofon. Widziałem kiedyś koncert na DVD. Gorzej, widziałem go na kacu. Złe skojarzenia.
Pozdr Konie,
elkaa napisał:Koffam Paranoid! Wizard jest cudny! Iron Man jest chyba znanyAle teledysk jest okropfny!
A znacie Iron Mai den? Kolega puścił na imorezce i wszystkim się podobało!
elkaa napisał:A znacie Iron Mai den?

mgirl

Choć ja bardziej może słuchałam Ozzy'ego Osbourne'a nie w BS, tylko w późniejszych płytach. Generalnie klasyka, która mocno muzykę rozruszała no i chwała im za to.
NieDramatyzuj napisał:Jestem niepoprawną fanką wokalu Ronniego Jamesa Dio
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości