Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233416 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Beyonce

Dział dla osób lubiących typowo taneczną muzykę.

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez kinia1095 » 10 Lis 2007, 21:18

tutaj wypowiadajcie sie na temat piosenakarki Beyonce. piszcie czy lubicie ja czy nie. czy podobaja sie wam jej piosenki a moze niezbyt.

Awatar użytkownika
kinia1095

• Miejscowość:Szczecin

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez happysmile » 06 Gru 2010, 14:15

Średnio ją lubie... Za czasów Destiny's Child miała fajne, rytmiczne utwory, aczkolwiek dziś jej liryczne ballady niezbyt do mnie przemawiają. Po prostu nie moje klimaty.
Fanklub Isis Gee działa już dwa lata w Polsce.

Awatar użytkownika
happysmile

• Pochwały:2

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 06 Gru 2010, 14:15

Awatar użytkownika
mgirl

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez Kropka. » 16 Gru 2010, 03:24

Mam do niej neutralny stosunek. Chociaż przyznam, ze jej piosenki są bardzo chwytliwe, a sama Beyonce świetnie śpiewa i tańczy. :mrgreen:
Can't believe you were once just like anyone else
Then you grew and became like the devil himself
Pray to god I think of nice thing to say
But I dont think I can so fuck you anyway.

Awatar użytkownika
Kropka.

• Pochwały:16

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez paper.sun » 26 Gru 2010, 12:54

Ostatnio obejrzałam Obsesję. Wow, kobieta jest niezłą aktorką.
Co do niej samej, podoba mi się to, że nie można jej zarzucić, że kogoś kopiuje. Ona ma swój własny styl i oby jak najdłużej. Wokalnie niekiedy wkurzają mnie te jej dziwaczne ozdobniki, ale mimo to, jest ikoną.
Someday, somewhere,
We'll find a new way of living
We'll find a way of forgiving
Somewhere...

Awatar użytkownika
paper.sun

• Miejscowość:South of Nowhere
  • Pochwały:8

Re: Beyonce

Nieprzeczytany postprzez Neosha » 01 Sty 2011, 22:43

happysmile napisał:Średnio ją lubie... Za czasów Destiny's Child miała fajne, rytmiczne utwory, aczkolwiek dziś jej liryczne ballady niezbyt do mnie przemawiają. Po prostu nie moje klimaty.

Tak, Destiny's Child to wspaniały zespół. Uwielbiam je! I żałuję, że już dziewczyny nie tworzą razem i DC nie ma.
Beyonce rozwinęła się i postawiła na swój styl. Nie każdemu może się to podobać, ale trzeba przyznać, że ma wielką klasę i nie robi wokół siebie sensacji co inne gwiazdki.
Trzy są źródła ludzkich popędów i pragnień: dusza, rozum i ciało.
Pragnienia duszy - rodzą przyjaźń,
rozumu - szacunek,
ciała - pożądanie.
Dopiero połączenie tych trzech pragnień rodzi miłość...

Awatar użytkownika
Neosha
Kumpel

• Pochwały:76

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez przemasboss » 14 Mar 2011, 11:06

Oczywiście że mi się podobają jej piosenki ale nie twierdzę że wszystkie, większość. Dla mnie Beyonce jest królową popu choć jej styl muzyczny to R&b ale to podobne. Najlepsza dla mnie jej piosenka to "Halo" i "Sweet dreams".

przemasboss

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 14 Mar 2011, 11:06

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez panna tajemnicza ;p » 01 Maj 2011, 17:01

beyonce ? piękna <cwaniak>
a jej piosenka '' halo '' chyba nigdy mi się nie znudzi ;p

panna tajemnicza ;p

• Miejscowość:wielkopolska

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez Manuela » 01 Maj 2011, 17:48

Uwielbiam, za głos. Coś pięknego. Ona sama też bardzo urodziwa. W klipie z Shakirą wyglądała i ruszała się bosko. Mam wiele ulubionych piosenek, chociażby Halo, Ave Maria.
Jak mam rozpoznać swoją Drugą Połowę?
Nie bojąc się ryzyka. Ryzyka porażki, odrzucenia, rozczarowań.
Nigdy nie wolno nam rezygnować z poszukiwania Miłości. Ten, kto przestaje szukać, przegrywa życie.

Paulo Coelho

Awatar użytkownika
Manuela

• Pochwały:1

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez Darcia K » 04 Maj 2011, 17:04

Śliczna jest. Ma ciekawą barwę głosu. Ale jej piosenki nie bardzo mi odpowiadają, ani teraz, ani za czasów Destiny's Child.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez Blu » 26 Kwi 2012, 22:26

Utożsamiam ją trochę z kobiecym pięknem i ogólnie kwintesencją kobiecości. Ma wspaniałą urodę i barwę głosu. Wielką fanką być może i nigdy nie byłam, ale nigdy nie przechodziłam obojętnie, gdy w radiu tudzież telewizji akurat nadawali jej piosenkę. Lubię i zdarza się, że mój wybór piosenki pada akurat na jej utwór.
jestem bezradny, jestem jak organiczna definicja angielskiego słówka „pathetic", jestem jak podstarzały Donnie Darko, jestem potencjalnym samobójcą z miłości przez utopienie, jestem jak otwarta czakra, cieknący kran i krwawiący nos.

Awatar użytkownika
Blu

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez vetus » 26 Kwi 2012, 22:59

Ogłoszona przez mag. People najpiękniejszą kobietą świata. Co za dureń to wybierał :D

Ma grube uda, ogromną dupę i rusza się na scenie jak kaczka przy sadzawce. Ma dobrego promotora, tyle :)
Ludzie mnie denerwują.

Awatar użytkownika
vetus

• Pochwały:25

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez Blu » 26 Kwi 2012, 23:05

vetus napisał:Ma grube uda, ogromną dupę i rusza się na scenie jak kaczka przy sadzawce. Ma dobrego promotora, tyle :)

Dla niektórych ideałem piękna są kobiece kształty, bo nie przesadzajmy z tym wielkim jak kopara tyłkiem i równie potężnymi udami, a innych anorektyczne modelki z wybiegów. Beyonce ma typowo rubensowskie kształty, co się ceni. Do tego głos i talent, nie promotora.
jestem bezradny, jestem jak organiczna definicja angielskiego słówka „pathetic", jestem jak podstarzały Donnie Darko, jestem potencjalnym samobójcą z miłości przez utopienie, jestem jak otwarta czakra, cieknący kran i krwawiący nos.

Awatar użytkownika
Blu

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez karr » 26 Kwi 2012, 23:12

vetus napisał:Ma grube uda, ogromną dupę

ostra krytyka czyjejś sylwetki ze strony właściciela dwóch podbródków jest co najmniej zabawna.

nie jestem fanem Beyonce, nie śledzę jej kariery ani rankingów, w których się pojawia, ale wyjątkowo bez pudła rozpoznałbym jej głos na tle innych współczesnych, popularnych wokalistek.
Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los.
Oscar Wilde

Awatar użytkownika
karr

• Pochwały:8

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez Liszka » 26 Kwi 2012, 23:31

Jest hot kotem.
Nie słucham jej namiętnie, ale raz na parę miesiecy odpalę kilka utworów. Szanuję ją, jako artystkę, jak to nie mam w zwyczaju przy hamerykańskich gwiazdkach.
Dopóki gra muzyka, mija cała wieczność, jak życie w powieści.

On jest facetem. Ona kobietą. Facet, kobieta, to daje pożądanie. Proste.
♥♫

Awatar użytkownika
Liszka
Moderator

• Miejscowość:Szczecin.
  • Pochwały:47

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez roock#96> » 27 Kwi 2012, 13:04

Nie przepadam. Oglądając jej teledyski, mam wrażenie, że chciałaby zatańczyc wszystkie możliwe figury taneczne, ale niestety utwór jest za krótki, dlatego tak się śpieszy i trzęsie. Głos ma, to trzeba przyznac. Co do figury podzielam zdanie Vetusa:"rusza się na scenie jak kaczka przy sadzawce" ha ha ha ha.

Awatar użytkownika
roock#96>

• Ostrzeżenia:1

Beyonce

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 27 Kwi 2012, 14:51

karr napisał:bez pudła rozpoznałbym jej głos na tle innych współczesnych, popularnych wokalistek.

Też tak myślałam póki nie usłyszałam piosenki Emeli Sande Next to me - łudząco podobny głos do Beyonce. Przez pierwsze kilka przesłuchań byłabym gotowa kłócić się, że to Beyonce, potem zaczęłam dostrzegać różnice.

Bardzo lubię słuchać Beyonce,szczególnie w wersjach na żywo. Szczególnie przypadło mi do gustu Halo w wersji akustycznej podczas jakiegoś spotkania w szpitalu. Jednak nie powiem bym lubiłam ją oglądać podczas występów - jest niesamowicie ładna, zgrabna i w ogóle ale nie lubię jej ruchów, są zbyt mocne, energiczne, mocno wyuczone i przesadzone. Nie można odmówić jej głosu i właśnie na występach live można zobaczyć co potrafi.
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry