Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233415 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Behemoth

Dla każdego kto lubi ciężkie brzmienia ;-)

Behemoth

Nieprzeczytany postprzez jusev » 07 Gru 2007, 19:46

Spotkaliście się już kiedyś z tym zespołem? Jakie jest wasze zdanie o nim? JAkie są wasze ulubione piosenki?
Ja osobiście nie lubie dead metalu, ale ten zespół wyjątkowo mi się spodobał (jak to się mówi: dobre bo polskie!) Zacząłem słuchać go jakieś 2 tyg. temu.
[Link usunięty by Puchaty]
(to nie jest spam)
to nie jest żart! zarejestruj sie wybierz nagrode i wysylaj link ludziom!!

Awatar użytkownika
jusev

• Miejscowość:Byd[Z]ia

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Behemoth

Nieprzeczytany postprzez ensiferum » 26 Sie 2011, 09:10

A mi nie podoba ten nowy death metalowy Behemoth. Proponuję przesłuchać 3 pierwsze albumy...To typowy black metal,coś wspaniałego,a w tych nowych kawałkach nie czuje tego mrocznego klimatu

ensiferum

Behemoth

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 26 Sie 2011, 09:10

Awatar użytkownika
mgirl

Re: Behemoth

Nieprzeczytany postprzez Paawel » 21 Wrz 2011, 15:46

TrueNorvegiaBM napisał:Nie mówiłem o muzyce. :?

to o czym? o dwóch różnych gatunkach nawet w videoklipach, porażka true dzieciaku :lol:

Awatar użytkownika
Paawel

• Miejscowość:południowa polska

Behemoth

Nieprzeczytany postprzez Salami » 21 Wrz 2011, 18:52

E tam, Behemoth jak dla mnie jest wy*ierdolisty i koniec. Odkryłam ich w pełni dopiero niedawno... Z początku nie mogłam się przekonać, bo się sugerowałam jak durna głosami zniesmaczonych tru metalowców :roll: bez żadnego szufladkowania, stwierdzam po prostu, że powala mnie ich przekaz, to, co robią, jak są zorientowani na swoją wizję, przesłanie, ta cała "oprawa" artystyczna, autentyzm, jaki czuć w utworach, ideologia- wszystko dla mnie składa się na soczysty kawałek Sztuki przez duże "s".
A jeśli Boga nie ma, a jedynym Szatanem jest ten,
który przekonał wszystkich, że on naprawdę istnieje?

Awatar użytkownika
Salami
Kumpel

• Pochwały:26

Re: Behemoth

Nieprzeczytany postprzez Whoisyourdaddy » 22 Wrz 2011, 20:39

Wiem jedno. Jak będę miał kiedyś tak popularny zespół to klipy będę robił z grupą 13!!!! haha. Co jak co ,ale teledyski są wypierdoliste jak libido Berlusconiego hehe. Lubie ich granie. Podoba mi się to ,że z płyty na płyte ta muzyka jest coraz bardziej poukładana i słychać ,że muzycy robią postęp zarówno pod względem techniki gry jak i kompozycji.
Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy.

Awatar użytkownika
Whoisyourdaddy

• Pochwały:2
Użytkownik zbanowany

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry