Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233415 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Beef Peja vs Tede

Coś dla fanów 'tłustych' rymów i bitów.

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez Raiden » 02 Paź 2009, 19:57

Jednak doszło do tego beefu. Peja vs Tede. Zaczęło się od notatki Tedego na faceboku w której krytykuje Ryśka za wydarzenia z Zielonej Góry. Rychu nieco słabym freestylem sprowokował Tedzika do dissu. TDF nagrał, aż trzy dissy robiąc mini EP.
http://www.hip-hop.pl/news/projector.php?id=1254480057

Co o tym sądzicie ? Za kim stoicie w tym konflikcie ?

Raiden

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez Ella » 27 Cze 2010, 17:30

Co jak co. Ale chłopak powinnien nie iść na koncert Peji skoro nie szanuje jego, jego twórczości i jego fanów. Dostał za swoje, a Peja wcale nie namawiał tłumu do pobicia chłopaka. Sam się o to prosił ^^

A Tede nie lubie, nie szanuje i nie cierpie.

Awatar użytkownika
Ella

• Miejscowość:Płock

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 27 Cze 2010, 17:30

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez veno93 » 29 Cze 2010, 08:11

Peja wygrał beef. a tak ogólnie nie lubię tedego

veno93

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez duchpdg » 14 Lip 2010, 18:20

wygrał bo nie lubicie Tedego posłuchajcie tekstu tedego a peji
peja dla was jest bogiem a wilu chlopaków w podziemiu robi lepszy rap i niemogą sie wybic

Dodano 14 Lip 2010, 18:21:25:
Ella napisał:Co jak co. Ale chłopak powinnien nie iść na koncert Peji skoro nie szanuje jego, jego twórczości i jego fanów. Dostał za swoje, a Peja wcale nie namawiał tłumu do pobicia chłopaka. Sam się o to prosił ^^

a wiecie co z nim zrobic to co??? ciekawo czy ty umiesz samodzielnie myslec ;/

duchpdg

Użytkownik zbanowany

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez YouAreDumbs » 16 Lip 2010, 21:07

to nie bylo to tego chlopaka. przypominam, ze tlum pobil nie tego co trzeba...
zastanow sie zanim palniesz cos glupiego
nie chwal sie ze kogos znasz, zyj tak, aby chwalono sie toba
nigdy nie kloc sie z idiota - najpierw sprowadzi rozmowe na swoj poziom, a nastepnie wygra doswiadczeniem

Awatar użytkownika
YouAreDumbs

• Pochwały:2

Re: Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez infira » 18 Lip 2010, 20:34

Wjadomo napisał:
iskierka_8 napisał: Peja ogólnie jest raperem większego formatu niż Tede.

Nie jest, uwierz ;)

Brawa dla Tedzika za pokazywanie swojej buzi zaraz obok loga pudelka! :jupi: To jakaś parodia normalnie! Raperzy w naszym kraju brzydzą się polskim show biznesem, wyśmiewają tą całą hipokryzję w swoich trackach i wywiadach. A Tedzik... komentując to na pudlu w mtv pokazuje, że to co najmniej popiera, chyba, że tak na kase jest łakomy.

W dissach nie popieram nikogo, hip hop ma łączyć a nie dzielić. A jako artystę (nie biorąc pod uwagi tych wszystkich disów) bardziej cenie Peje. Nie uważam, że dobrze zrobił na koncercie, ale cóż, każdy popełnia błędy. A pamięta może ktoś jak Sokół swojego fana uderzył w twarz? Takiej afery nie było, a przecież zrobił tam samo źle. >.< Media czekały aż Peja się potknie.

infira

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 18 Lip 2010, 20:34

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez ventil » 24 Sie 2010, 17:36

duchpdg napisał:wygrał bo nie lubicie Tedego posłuchajcie tekstu tedego a peji
peja dla was jest bogiem a wilu chlopaków w podziemiu robi lepszy rap i niemogą sie wybic

Dodano 14 Lip 2010, 18:21:25:
Ella napisał:Co jak co. Ale chłopak powinnien nie iść na koncert Peji skoro nie szanuje jego, jego twórczości i jego fanów. Dostał za swoje, a Peja wcale nie namawiał tłumu do pobicia chłopaka. Sam się o to prosił ^^

a wiecie co z nim zrobic to co??? ciekawo czy ty umiesz samodzielnie myslec ;/

Po pierwsze słuchałam Dzień z durniem w TVN. Uznałam, że ten "diss" jest najbardziej komercyjnym jaki kiedykolwiek słyszałam. Pracuje w tvn (dzięki Peji, ale to nieważne) i strasznie się tym chwali. Dorabia reklamując tą stację przez co - powiedzmy szczerze - robi z siebie komercyjnego palanta "łasego na pieniążki".
Po drugie: jeśli nie lubię Peji to nie idę na jego koncert. Nie rozumiem ludzi, którzy za wszelką cenę chcą zabłysnąć. Jak mu "faka" cały koncert pokazywał to niech się nie dziwi, że taki narwaniec jak Peja (to nie było w negatywnym sensie) może tego nie wytrzymać.
Ale wróćmy do sprawy. Osobiście jestem po stronie Peji. W odróżnieniu od Tedego nie robi dissów na zlecenie swojej stacji [głównie tym Tede mi podpadł].

ventil

Nieprzeczytany postprzez RozpalonyMichałeg » 27 Sie 2010, 16:26

Tede to ciota. Rysiek zjechał go łatwiutko.

RozpalonyMichałeg

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez chzB » 10 Paź 2010, 02:49

Moim zdaniem Biały Murzyn, idiota WJ dostał gruby pocisk po którym się nie podniesie na dodatek Parias Projekt<haha>też się załapał na reklamę, bo wiadomo ta ekipa bez Wilka nie istnieje ! :D

P.S Może przydała by się jakaś ankieta na forum o tym beefie

Awatar użytkownika
chzB

• Miejscowość:Athens

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez kaloryfer898 » 24 Paź 2010, 14:49

jak dla mnie beef wygrał tede :D lirycznie rysiu leży poprostu, tylko klnie w każdym wersie, a Tede potrafił to jakoś inaczej ogarnąc :)
pewnie dostane pocisk teraz od hejterów bo przecież peja go wyzwał od kurw o jejj :lol:
a poza beefem to za jednym ani drugim specjalnie nie przepadam

kaloryfer898

• Miejscowość:dalekoo...
  • Pochwały:1

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez endriu_ » 27 Paź 2010, 00:32

infira napisał:A pamięta może ktoś jak Sokół swojego fana uderzył w twarz? Takiej afery nie było, a przecież zrobił tam samo źle. >.< Media czekały aż Peja się potknie.

Sokół sam przywalił temu kolesiowi, nie podjudzał otępiałego tłumu.
no i nie wiem, czy można tego kolesia nazwać "fanem". ;)
ventil napisał:jeśli nie lubię Peji to nie idę na jego koncert.

to nie był wyłącznie koncert Peji - grali tam również Małolat, Gural, Łona, Pih, Eldo i Pezet. trudno się dziwić, że chłopak przyszedł na taaaaki koncert. też bym poszedł, choć nie lubię Rycha.

moje zdanie? Tede wymiótł Peję.
co tu dużo mówić: "to argumenty i styl kontra epitety, syf, zły Rych i nagonka". :)

endriu_

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez Weezy » 29 Paź 2010, 13:13

Jak ja czytam Wasze wypowiedzi to jestem w szoku. Jesteście w większości tacy puści, że nie wiem jakimi słowami mam Was skomentować, bo sam Bóg nie obdarował Was rozumowaniem.

Tede się sprzedał i robi komercję? To tak samo jak Peja... Wojewódzki itd... ale patole tego nie zrozumieją niestety.

Jesteście tak zapatrzeni w Ryszarda, że gdyby powiedział do Was, upośledzonych pseudo patoli idźcie się wieszać to byście w większości to zrobili, bo jest Waszym bożkiem.

Jak dla mnie nikt nie wygrał, bo nie było otwartej bitwy... czemu nie było? Bo ludzie by nie oceniali obiektywnie kto zwyciężył tylko byłoby tak- Ci co myślą byliby za Tede, a patole by się chciały lać i byli za Peją.

Awatar użytkownika
Weezy

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez łysy96 » 17 Lis 2010, 10:37

Jak można słuchać tedego

łysy96

Nieprzeczytany postprzez Pan Koks » 19 Lis 2010, 21:45

łysy96 napisał:Jak można słuchać tedego

Normalnie. Sięgasz dłonią po którąkolwiek z jego płyt stojących na półce, otwierasz pudełko - jeśli to któraś, ze starszych, nie słuchanych dawno płyt, to przyda się przejechać dłonią po opakowaniu, żeby zetrzeć kurz. Wyjmujesz (ostrożnie!) krążek CD i wciskasz palcem wolnej dłoni klawisz "open" na odtwarzaczu, a następnie kładziesz płytę na tackę odtwarzacza (srebrnym do dołu!) i ponownie wciskasz klawisz "open" - następnie odczekujesz chwilę, aż Ci się wczyta płyta i wciskasz play - a potem już słuchasz Tedego do woli.

Patologio intelektualna - wysłałem Ci dokładną instrukcję jak to zrobić, ale po chwili doszedłem do wniosku, że dużo łatwiejsza byłaby instrukcja skąd to ściągnąć, rozpakować i jakim odtwarzaczem programowym to odtworzyć. Przecież patologia nie kupuje płyt - chyba, że czyste żeby zarchiwizować ściągnięte kolekcje...
W moim mieście jest piękna pogoda dziś
Choć dobrze wiem, dobrze wiem co się chowa w nim
Nim obejrzysz się ono wciągnie cię jak kreskę

Awatar użytkownika
Pan Koks

• Miejscowość:Łódź

Beef Peja vs Tede

Nieprzeczytany postprzez Tinka1000 » 19 Sty 2011, 12:14

i co tede miał racje po co rychu na koncercie szalał to nie jest normalne zachownie. za takie cos to powinnien zostac Sciagniety ze sceny raz a dobrze... jestem za tedem
Raz anioł, raz diablica - jedna twarz a dwa olicza...

Awatar użytkownika
Tinka1000

• Miejscowość:Ostrów wlkp

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry