Witamy na M-Forum.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233415 postów.
Zobacz nieprzeczytane posty
Twoje ciało wysyła Ci niepokojące sygnały? A może szukasz sposobu na poprawienie jego kondycji? Nie wiesz jaką dietę wybrać? Jeśli tak, to dział ten stoi dla Ciebie otworem.
przez TheMadeline » 03 Mar 2010, 18:44
Bardzo często choruj... ale tak poważnie!! Zapalenie oskrzeli i PŁUC!!!! Lekarze leczą miesiące antybiotykami ale niepomaga macie jakieś pomysły co to może być???
*jakby coś sory za błędy ort.

TheMadeline
Podziel się tym tematem ze znajomymi!
Odpowiedzi
przez Wyrafinowana » 13 Kwi 2010, 01:06
kasiakwietniowa napisał:Do tego te częste zawroty głowy...
a jak u ciebie z poziomem zelaza i cisnieniem?

Wyrafinowana
- Pochwały:26
przez mgirl » 13 Kwi 2010, 01:06

mgirl

przez kasiakwietniowa » 13 Kwi 2010, 14:44
ciśnienie ok, z żelazem gorzej. miałam ostatnio robione badanie krwi i wyszło, że żelazo jest w normie, ale wcześniej miałam niedobory. teraz mam kłopoty z magnezem.

kasiakwietniowa
- Pochwały:1
przez eldoJM » 13 Kwi 2010, 15:32
uważam że jeżeli Cię lekarze już leczą to pewnie zdiagnozowali chorobę więc ich zapytaj a nie osób na forum gdzie każdy postawi Ci inną diagnozę

eldoJM
- Miejscowość:tam gdzie diabeł mówi dobranoc
- Pochwały:1
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości