Bajki kiedyś i dziś - które wolicie?
Kiedyś- jak mi nie dasz chipsa to użyje przemocy
Teraz- Zosiu chcesz kawałek czekolady. Dziękuje, bardzo chętnie.
Co o tym myślicie?
/Bez wulgaryzmów
Powód: Korekta tematu.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233415 postów.

mgirl

Pizzaro napisał:Walt się chyba w grobie przewraca jak widzi to co teraz wyprawiają w Disneyu

mgirl

emki1992 napisał:Uważam ,że teraz w bajkach jest wiecej przemocy i spójrzcie na dzieci jakie teraz są a jakie kiedyś
Pizzaro napisał:Darcia K, możesz podać dokładny tytuł bajki, a nie rzucać ogólnikiem?
cezarrr napisał:Pamiętacie kiedyś bajki???
Pizzaro napisał:Walt się chyba w grobie przewraca jak widzi to co teraz wyprawiają w Disneyu.
cezarrr napisał:Pamiętacie kiedyś bajki??? Struś pędziwiatr bity młotkiem przez Kojota. Songo z gołym tyłkiem. Nikt nie zwracał uwagi na przemoc i inne rzeczy, ale najważniejsze że dziecko się cieszyło. Teraz w telewizji puszczają takie straszne bajki że masakra. Przykład:
Kiedyś- jak mi nie dasz chipsa to użyje przemocy
Teraz- Zosiu chcesz kawałek czekolady. Dziękuje, bardzo chętnie.
Co o tym myślicie?
/Bez wulgaryzmów
Ylxia napisał:I to w sumie można podpisać również pod to, co napisałam wyżej - komercja, komercja i jeszcze raz komercja. Kiedyś było to nie do pomyślenia. Dziś Hannah Montana, Camp Rock, czy High School Musical są nadawane po to, aby przynosić zysk w każdy możliwy sposób. Mało ma to wspólnego z ideą, zgodnie z którą tworzona była Myszka Miki czy Król Lew.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości