Avril Lavigne
Ulubione piosenki to takie jak: ,,Sk8er boy'' (wymiata na każdym kroku), ,,Complicated'', ,,Losing Grip'', ,,I'm With You'', z drugiej płyty ,,My happy ending'', ,,Take me away'', ,,Together'', a z trzeciej żadna
Wypowiadajcie się. ;]
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233415 postów.
Dla mnie jest to kolejny wytwór jakiejś firmy fonograficznej. Nie jest w niczym lepsza od takiej Britney Spears.
mystery napisał:przeciez go nie pobije
I popatrz: to Britney jest księżniczką muzyki pop, a Avril nie będzie królową gatunku, który ona ma zaszczyt reprezentować.
ojej.. oszczędź waćpanna wstydu! ja nigdy tego czegoś nie trawiłam.. nudne t o i głupie..
Ale ok masz prawo tak uważać, bo każdy lubi co innego Dla mnie to nieważne czy jest jakaś tam księżniczką czy nie jest.
*Dominika* napisał:Dla mnie jest to kolejny wytwór jakiejś firmy fonograficznej. Nie jest w niczym lepsza od takiej Britney Spears.
Ważne jest to, czy należy już do klasyki gatunku. Avril niczego nowego nie zaprezentowała. Brit - owszem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości