Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233415 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Avril Lavigne

Dział dla osób lubiących typowo taneczną muzykę.

Avril Lavigne

Nieprzeczytany postprzez NoMercy » 29 Maj 2007, 23:42

Słucha ktoś jej? ;] Jak wam się podoba jej nowy album? Jesteście jej fanami? Pisząc ,,fanami'' mam na myśli od początku a nie od piosenki ,,Girlfriend'' :lol: bo bardzo często się z tym spotkałam. Moje zdanie jest takie, że najlepsza była Avril podczas nagrywania i wydania 1 płyty. Miała oryginalny styl, fakt była jeszcze zbuntowana nastolatka (już jej widocznie przeszło), ale ta zmiana na ,,poważniejszą'' nie podobała mi się. Wolałam te ,,pierwszą'' Avril. Najlepszy album moim zdaniem ,,Let's Go'', a najgorszy ,,The best damn thing'' : :?
Ulubione piosenki to takie jak: ,,Sk8er boy'' (wymiata na każdym kroku), ,,Complicated'', ,,Losing Grip'', ,,I'm With You'', z drugiej płyty ,,My happy ending'', ,,Take me away'', ,,Together'', a z trzeciej żadna :/. Może jak dłużej posłucham to jakaś mi się spodoba.
Wypowiadajcie się. ;]
''Ja będę wierzyć, będę grzeszyć, będę cudze dusze leczyć i kaleczyć. Jest we mnie tyle samo ukojenia co wkurwienia, Ja zmieniając się nie zmieniam.''

Awatar użytkownika
NoMercy

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Avril Lavigne

Nieprzeczytany postprzez blondkate » 30 Mar 2011, 18:08

Uwielbiałam Ją w podstawówce czyli za czasów Let go. Później Undre my skin, na którym odnalazłam wiele utworów dla siebie. Słuchając The best damn thing miałam wrażenie, że to już "nie ta Avril", jednak When You're Gone, Innocence czy Keep holding on zdobyło moje uznanie.
A najnowasza płyka Goodbye Lullaby, no cóż to już inny klimat, ale podoba mi się. Może mam do Avril jakiś sentyment.
Najpiękniejszych chwil w życiu nie zaplanujesz. One przyjdą same
Lepiej zaliczać się do niektórych, niż do wszystkich
Żyje się po to, żeby być szczęśliwym

Awatar użytkownika
blondkate

• Miejscowość:O.
  • Pochwały:5

Avril Lavigne

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 30 Mar 2011, 18:08

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Avril Lavigne

Nieprzeczytany postprzez Cryptic » 30 Mar 2011, 18:41

Uwielbiałam Ją w podstawówce czyli za czasów Let go. Później Undre my skin, na którym odnalazłam wiele utworów dla siebie.

To samo tyczy się mnie, dalej lubię piosenki z tych dwóch płyt :)

Nowszych albumów niestety nie słuchałam, obiło mi się tylko parę piosenek o uszy, ale zupełnie do mnie nie trafiały...

Awatar użytkownika
Cryptic

• Pochwały:1

Avril Lavigne

Nieprzeczytany postprzez maxxy » 26 Kwi 2011, 18:43

Ja ją lubię od czasów girlfiend ;p
Ale piosenki wcześniejsze były świetne, im with you itp...
Jej nowy album - hmm... stara się troszkę nadążyć za aktualnym trendem ;p ale what the hell był naprawdę fajny ;D a teledysk to już w ogóle... :)

maxxy

• Miejscowość:Bydgoszcz

Avril Lavigne

Nieprzeczytany postprzez Darcia K » 04 Maj 2011, 17:08

Lubię czasem posłuchać, ale nie za często, bo jednak głos ma taki, że przy dłuższym słuchaniu cholera człowieka bierze.
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Avril Lavigne

Nieprzeczytany postprzez Neosha » 05 Maj 2011, 20:25

Pamiętam Jej początki kariery i sama za Nią szalałam. Piosenki Complicated, With You itd były wtedy genialne od tej całej Britney. Żałuję, że teraz Avril tak mało, bo jak dla mnie miała fajne piosenki, lepsze od tych rzekomych księżniczek muzyki ^^
Trzy są źródła ludzkich popędów i pragnień: dusza, rozum i ciało.
Pragnienia duszy - rodzą przyjaźń,
rozumu - szacunek,
ciała - pożądanie.
Dopiero połączenie tych trzech pragnień rodzi miłość...

Awatar użytkownika
Neosha
Kumpel

• Pochwały:76

Avril Lavigne

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 05 Maj 2011, 20:25

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Avril Lavigne

Nieprzeczytany postprzez rosaria1989 » 01 Gru 2011, 20:50

ja lubię ją od czasów pierwszego albumu i "Under my skin" aż po dziś dzień. Kazdy jej album jest dobry w swoim rodzaju. Podoba mi się jej aktualny styl. Ostatnio non stop słucham jej najnowszego albumu i mam już swoje ulubione piosenki... :-D Uwielbiam jej głos.

Awatar użytkownika
rosaria1989

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry