Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1209598 postów.

mgirl

Amidala napisał:Oglądaliście już Avatara?
Amidala napisał:Co sądzicie o tym filmie?
Amidala napisał:Podobały wam sie efekty specjalne?
Amidala napisał:Co wam sie w tym filmie nie podobało?
Amidala napisał:Ostatnio czytałam w internecie informacje że w ameryce po oglądnieciu tego oto filmu wzrosła ilość samobójstw. Jak twierdzą psychologowie ukazany swiat w Avatarze jest daleko odbiegający od rzeczywistosci i zbyt happy and. Co sądzicie?

mgirl

Nie. Jest to jeden z nielicznych filmów, których postanowiłam sobie nie oglądać. Te niebieskie ludki czy co to tam jest mnie odrażają. Jakoś nie wiem czemu, ale po prostu mi się nie chce. I nie czuję, żebym coś traciła.Amidala napisał:Oglądaliście już Avatara?
House napisał:ogladalem. przerost formy nad trescia. fabula tak banalna, ze w polowie myslalem czy seansow nie pomylilem.
Ja ten film widze jako podsumowanie dorobku kulturowego ostatniej dekady- zero tresci, zero rozumu, maksymalne upakowanie efektow specjalnych, wychuchanie wszystkiego zeby bylo och ach, nastawienie tylko na sprzedaz, mialkosc. Szczyt popkultury XXIwieku.
Mowilem juz ze mi sie nie podobal?

Podpinam się pod tym.House napisał:ogladalem. przerost formy nad trescia. fabula tak banalna, ze w polowie myslalem czy seansow nie pomylilem. Ja ten film widze jako podsumowanie dorobku kulturowego ostatniej dekady- zero tresci, zero rozumu, maksymalne upakowanie efektow specjalnych, wychuchanie wszystkiego zeby bylo och ach, nastawienie tylko na sprzedaz, mialkosc. Szczyt popkultury XXIwieku. Mowilem juz ze mi sie nie podobal?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość