Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233415 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Autostrady w Polsce

Dział dla pasjonatów 4 kółek i jednośladów. Jeśli kochasz konie mechaniczne, to z pewnością znajdziesz tu coś dla siebie ;)

Autostrady w Polsce

Nieprzeczytany postprzez Veo » 23 Lip 2011, 10:13

Jak wg Was może rozwijać sie siec autostrad w ciągu najbliższych lat? Obecnie na drogach jest tłoczno, niektóre z ważniejszych dróg Polski przebiegają przez wsie, tereny zabudowane. Statystyki pokazują, że autostrady jako drogi są bezpieczniejsze, szybsze ale za to też płatne. Kiedy my jako Polacy bedziemy mogli podrózować po kraju sprawnie? i czy w ogóle kiedy już powstanie XXX km tych dróg to czy nie rozwalą się po 3-4 latach?

Veo

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Autostrady w Polsce

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 29 Lip 2011, 09:37

jak ktoś nie chce się zgodzić na sprzedaż gruntu po dobroci i to za dobre pieniądze, bo zawsze rzucają spore sumy i można negocjować to taką osobę po prostu wywłaszczą i dadzą jej parę groszy i będzie na tym stratna, nie rozumiem czasami takich ludzi, jak mają np. stary dom a przytrafia im się taka okazja
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:22

Autostrady w Polsce

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 29 Lip 2011, 09:37

Awatar użytkownika
mgirl

Autostrady w Polsce

Nieprzeczytany postprzez waterloo » 29 Lip 2011, 13:16

No bo dla niektórych osób to jest dom, ojcowizna, cokolwiek do czego mają nieracjonalny, ale emocjonalny stosunek i należy to tolerować. Co nie zmienia faktu, że czasami trzeba po prostu takie osoby przenieść, wykupić, żeby można było kontynuować budowe.

Awatar użytkownika
waterloo

Autostrady w Polsce

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 29 Lip 2011, 13:26

ja rozumiem właśnie te sentymenty ale niestety oni są stawiani przed faktem dokonanym i koniec kropka, w tym momencie powinni pomyśleć racjonalnie i wybrać lepszą ofertę, zapomniałem jeszcze o jednym zanim droga wybudowana jest kilka wariantów jej przebiegu i są konsultacje społeczne, więc ludzie już więc na długo przed, a czasami odwalają ceregiele, kiedyś w Wawie była taka sytuacja że dziadki zatrzymali budowę ważnej drogi ekspresowej a za kawałek działki + dom dawali im 600 tys zł. Szli w zaparte i musieli ich wywłaszczyć, nie wiem jak im się to skończyło. A na koniec co to za sentyment potem być jednym domem wśród wielkiej budowy naokoło.
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:22

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry