Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210041 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Atmosfera LO ?!

Wszystko na temat życia i nauki w szkołach ponadgimnazjalnych :]

Atmosfera LO ?!

Nieprzeczytany postprzez HiddenMyName » 21 Lut 2010, 20:17

Właśnie rozmyślam powoli nad wyborem liceum. Przede wszystkim interesują mnie szkoły z rozszerzona biologią i chemią gdyż mam zamiar iść na medycynę. Szperam sobie po necie i zainteresowała mnie szkoła im. Marii Skłodowskiej-Curie w Krakowie. To jest XVI LO :D I teraz przedstawiam wam mój problem ! Chciałabym byście mi doradzili czy to dobra szkolą, w której nie ma wyścigów o oceny itp. Czy jest tam fajna atmosfera i normalni ludzi ( bez żadnego wywyższania )Oczywiście wiadomo ze żadna szkoła nie jest ideal ale nie chcę potem żałować wyboru mojego. :wink: A może doradzicie mi jeszcze inne LO ?!Byłabym wdzięczna :wink:

HiddenMyName

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Atmosfera LO ?!

Nieprzeczytany postprzez olcia* » 21 Lut 2010, 21:31

O XVI LO niestety nic Ci nie powiem, bo jakoś nigdy się nim nie zainteresowałam, nie wiem czy w ogóle kogokolwiek stamtąd znam. Ale z tego co patrzę to tam nawet nie ma profilu biol-chem, którym to jesteś zainteresowana? :wink: Ja standardowo zaproponuję moją poczciwą Ósemkę- niby pełną niedoskonałości, ale prawdopodobnie z najlepszą rozszerzoną chemią w krakowskich liceach i mocną biologią. Właśnie ta szkoła słynie z biol-chemów oraz ogólnie porządnych klas ścisłych. Szkoła w czołówce, w której ludziom nie odwala i mają zdrowy stosunek do nauki. Ze szkół dobrych z czystym sumieniem mogę polecić jeszcze X, XIII, kochaną lansersko-demoralizatorską VI ;D (chociaż nie wiem jak tam stoi biol-chem) i IV. A jak będziesz stać punktowo po gimnazjum mniej więcej? ;) Zresztą.. najlepiej wybrać się na dni otwarte szkół- wszystkiego dowiesz się od uczniów.
Help me! I'm BLOND!!!

Awatar użytkownika
olcia*

• Miejscowość:Kraków
  • Pochwały:5

Atmosfera LO ?!

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 21 Lut 2010, 21:31

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Atmosfera LO ?!

Nieprzeczytany postprzez mystery » 21 Lut 2010, 22:41

Znajdź forum albo grono (albo coś w ten deseń) tej szkoły i zapytaj jej uczniów. Względnie jakieś forum zawężone dla młodzieży z Krakowa.
Szukanie informacji tak szczegółowej w miejscu jakim jest ogólnopolskie forum młodzieżowe to wg mnie strata czasu. Znalezienie ucznia/absolwenta/znajomego ucznia/znajomego znajomego ucznia konkretnej szkoły jest możliwe ale to jak szukanie igły w stogu siana. Zwiększ swoje szanse poprzez znalezienie docelowej grupy która może Ci odpowiedzieć na to pytanie.
Może i tu ktoś Ci pomoże ale lepiej szukaj informacji na kilka frontów :)
wanderlust queen

svaku svoju grešku znam

Awatar użytkownika
mystery
Przyjaciel

• Miejscowość:Absurdystan
  • Pochwały:30

Atmosfera LO ?!

Nieprzeczytany postprzez HiddenMyName » 21 Lut 2010, 22:57

No właśnie z punktami mam bardzo miernie... Ale dziękuje za pomoc ;]

HiddenMyName

Atmosfera LO ?!

Nieprzeczytany postprzez Widow » 28 Lut 2010, 21:27

A jakie regiony dopuszczasz?
All world is like a Dirty Dancing. Do not get me wrong, I love You, but I hate You more. And stop pretending 'cause I know You would like to live my life.

Awatar użytkownika
Widow

• Pochwały:4

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry