Witamy na M-Forum.
Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233415 postów.
Zobacz nieprzeczytane posty
Twoje ciało wysyła Ci niepokojące sygnały? A może szukasz sposobu na poprawienie jego kondycji? Nie wiesz jaką dietę wybrać? Jeśli tak, to dział ten stoi dla Ciebie otworem.
przez NieDramatyzuj » 31 Sty 2012, 23:30
Czy ktoś przechodził? Mam zabieg w marcu i będę bardzo wdzięczna za udzielenie informacji na temat przebiegu zabiegu i ewentualnej rekonwalescencji.
- So here we are: two people... streetlamp... full moon...
- ...Guy pissing onto dump... Oh, did I brake the mood?
NieDramatyzuj
- Miejscowość:Oświęcim
- Pochwały:5
Podziel się tym tematem ze znajomymi!
Odpowiedzi
przez nasty P » 13 Lut 2012, 13:00
nie masz sie co obawiac, artroskopia jest jednym z najbezpieczniejszych zabiegow ktore mozna wykonac na kolanie nie liczac oczywiscie posmarowania go mascia:P
co do przebiegu za biegu to robia Ci 3 dziurki w kolanie (chyba3 juz nie pamietam teraz) wprowadzaja tam narzedzie (artroskop) ktorym wykonuje zabieg, taka rurke ktora wprowadza sie dwutlenek wegla lub roztwor chlorku sodu.
Badz spokojna jak rehabilitacja pojdzie dobrze to zapomnisz szybko o tym zabiegu
nie dramatyzuj hehe
Autor postu otrzymał pochwałę
nasty P
- Pochwały:1
przez mgirl » 13 Lut 2012, 13:00

mgirl

przez NieDramatyzuj » 13 Lut 2012, 13:07
Generalnie nie robię tęczą pod siebie z tego powodu,chciałam tylko się czegoś od kogoś dowiedzieć,bo mój lekarz był chyba zbyt ważny na to,żeby odpowiedzieć na moje pytania

- So here we are: two people... streetlamp... full moon...
- ...Guy pissing onto dump... Oh, did I brake the mood?
NieDramatyzuj
- Miejscowość:Oświęcim
- Pochwały:5
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości