Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1210475 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Argumenty do rozprawki

Wszystko co tyczy się nauki w szkole gimnazjalnej :]

Argumenty do rozprawki

Nieprzeczytany postprzez Ulka14 » 11 Lut 2010, 17:22

Czy ktoś mógłby mi podrzucić parę argumentów do tezy NA SUKCES TRZEBA SOBIE ZASŁUŻYĆ?
Z góry dziękuję.
Live is brutal...and sometimes kopas w dupas...
www.teenyoung.fora.pl ZAPRASZAM

Ulka14

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Argumenty do rozprawki

Nieprzeczytany postprzez niebieska28 » 11 Lut 2010, 19:28

haa, uwielbiam rozprawki ; D
- przede wszytskim na sukces zaslugujemy wtedy, gdy wykonamy prace by dojsc do niego, a ta praca czasem jest naprawde ciezka (tj np w sporcie, ale nie tylko )
- wielu ludzi powtarza "nie ma nic za darmo" , co jest oczywiscie prawda, nie tylko w sensie doslownym ale tez przenosnym oraz ma takie samo znaczenie jak temat tej pracy
- patrzac na kazdy "dzial" zycia mozemy stwierdzic ze na wsyztsko trzeba sobei zapracowac ; czy to w szkole, pozniej w pracy, na to, jak postrzegamy siebie samych, kim jestesmy i za kogo uwazaja nas inni ludzie, jak pracujemy by stac sie lepszym czlowiekiem, jakimi drogami idziemy, jak bardzo krete i wyboiste one sa, by wreszcie dojsc tam, gdzie byl nasz cel

nie wiem czy wystarczy, ale mam nadzieje ze pomoglam ; ))
Zabijanie dla pokoju jest jak pieprzenie się dla cnoty.

— Stephen King

Awatar użytkownika
niebieska28

• Miejscowość:Lublin
  • Pochwały:8

Argumenty do rozprawki

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 11 Lut 2010, 19:28

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry