Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233414 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

AP Edukacja w Krakowie ?

Kto lubi szkołę? Nikt? Prawie nikt? Wiadomo :D Ale co tam - Ściąga czy wypracowanie przyda się każdemu :] A matura coraz bliżej :(

AP Edukacja w Krakowie ?

Nieprzeczytany postprzez JohnCoffey » 11 Sty 2010, 09:49

Witam !

Rozważam kontynuację nauki po technikum a szkole policealnej w AP Edukacji na kierunku turystyka (tryb zaoczny). Słyszalem że to porządna firma ale może jest tu ktoś kto tam chodzi lubv chodzil i ma swoje zdanie na ten temat ?? Proszę o pomoc.

JohnCoffey

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

AP Edukacja w Krakowie ?

Nieprzeczytany postprzez thitus » 27 Sty 2010, 22:14

Hej ! Ja tam kończyłem "handel zagraniczny" zaocznie. Jestem z tej szkoły zadowolony. Trochę ułatwiło mi to rozwój zawodowy. Powodzenia :)

thitus

AP Edukacja w Krakowie ?

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 27 Sty 2010, 22:14

Awatar użytkownika
mgirl

Re: AP Edukacja w Krakowie ?

Nieprzeczytany postprzez ekstroom » 29 Lip 2010, 14:52

To dobra szkoła. Kadra ok, dobrze zdajesz egzamin zawodowy, nietrudno potem o pracę. Ponadto teraz niektóre kierunki mają darmowe a kilka modnych objęli promocją gdzie przez pierwszy rok nie płacisz za naukę

ekstroom

AP Edukacja w Krakowie ?

Nieprzeczytany postprzez Marcino24 » 04 Lut 2012, 20:17

Hej. Ja robiłem tam technika z optyki i nie mogę narzekać. Pomogło mi to podnieść kwalifikacje zawodowe, a i dowiedziałem się dosyć sporo. Więc polecam kazdemu, kto chce coś osiagnąć :D

Marcino24

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry