Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233414 postów.
Jocelyne napisał: w głośnej katastrofie smoleńskiej, cała elita naszego kraju wymarła

mgirl

Jocelyne napisał:Owszem, bez różnorakich hańb się nie obeszło, ale w sumie w polityce każdego kraju jest coś do zarzucenia. Chodziło mi o to bardziej, że po prostu szkoda mi wszystkic ludzi, którzy tam zginęli, a przecież nie można powiedzieć, że były to głupie osoby.
NyanCat napisał:Jocelyne napisał:Owszem, bez różnorakich hańb się nie obeszło, ale w sumie w polityce każdego kraju jest coś do zarzucenia. Chodziło mi o to bardziej, że po prostu szkoda mi wszystkic ludzi, którzy tam zginęli, a przecież nie można powiedzieć, że były to głupie osoby.
To zmienia postać rzeczyPo prostu w tamtym poście napisałaś w taki sposób, że myślałam, że chodzi Ci o to, że zginęli wszyscy wartościowi ludzie z Polski. Mi też szkoda wszystkich ludzi, którzy zginęli, ponad podziałami politycznymi
Jednak mam trochę inne zdanie co do ich wartościowości (oczywiście chodzi mi o polityków, a nie rodziny itp.).
Wracając do tematu:
http://www.se.pl/wydarzenia/opinie/wadi ... 99661.html
Co o tym sądzicie? (Pomijam już źródło...)
Jak dla mnie te wszystkie insynuacje są tak żałosne, a już zwłaszcza ze strony Białorusi. Widać mamy PiS w komitywie z Łukaszenką. To dopiero egzotyczna koalicja.
Bloody napisał:Wiesz, Kaczynski świruje tusk również ale uważam, że obydwoje nie są głupi i gdyby wzieli się za polityke... to byłoby nie najgorzej w sumie.

mgirl

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości