Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233414 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Andrzej Lepper nie żyje

Nowinki ze świata i wszystko o polityce, zarówno tej polskiej, jak i zagranicznej. =)

Andrzej Lepper nie żyje

Nieprzeczytany postprzez Darcia K » 05 Sie 2011, 17:43

Andrzej Lepper, założyciel i przewodniczący Samoobrony, były wicepremier, były wicemarszałek Sejmu, czterokrotny kandydat na urząd prezydenta RP nie żyje. Rzecznik komendanta głównego policji Mariusz Sokołowski powiedział, że wszystko wskazuje na to, że Andrzej Lepper popełnił samobójstwo. Miał 57 lat.

- Na miejscu są policjanci, musimy przeprowadzić wszystkie czynności, ale wszystko wskazuje na to, że polityk popełnił samobójstwo - powiedział Sokołowski. Jak dowiedziała się PAP, Andrzej Lepper powiesił się. Znalazł go współpracownik.

Informację o śmierci lidera Samoobrony również potwierdził "Faktom" TVN bliski współpracownik byłego wicepremiera Janusz Maksymiuk.

Były polityk Samoobrony, a obecnie europoseł PiS Ryszard Czarnecki podkreślił, że należy uszanować tę tragiczną chwilę. Dodał, że aktualne staje się znane łacińskie powiedzenie, że o zmarłych należy mówić dobrze bądź milczeć.

- Aby zilustrować osobę tego człowieka, wróciłbym do opinii publicysty i dziennikarza Rafała Ziemkiewicza, który się z nim nie zgadzał. Mówił on, że Andrzej Lepper opisywał rzeczywistość z jej problemami, ale wysuwał fałszywe recepty. Potrafił zobaczyć niesprawiedliwość w Polsce. Czy potrafił znaleźć rozwiązanie tych problemów, to już jest inna sprawa - wspominał na antenie Polsat News.[...]

Źródło informacji: onet.pl
Szok... Niech spoczywa w pokoju...
Wiosna, wiosna, wiosna, ach, to Ty!
Image

Awatar użytkownika
Darcia K
Kumpel

• Miejscowość:Gdańsk
  • Pochwały:15

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Andrzej Lepper nie żyje

Nieprzeczytany postprzez NyanCat » 10 Sie 2011, 19:43

Jocelyne napisał: w głośnej katastrofie smoleńskiej, cała elita naszego kraju wymarła

Jaka elita? Jeżeli wg Ciebie polską elitą był Lech Kaczyński i jego otoczenie to chyba nie pamiętasz tych wszystkich cyrków, które miały miejsce za jego kadencji... A że L. Kaczyński popierał Leppera, który po śmierci zostanie pewnie ogłoszony mężem stanu, wcale nie jest niczym godnym pochwały, bo Lepper był populistą i to, że popełnił samobójstwo tego faktu nie zmieni.
Ideały są jak gwiazdy. Jeśli nawet nie możemy ich osiągnąć, to należy się według nich orientować
G. B. Shaw

Awatar użytkownika
NyanCat

• Pochwały:1

Andrzej Lepper nie żyje

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 10 Sie 2011, 19:43

Awatar użytkownika
mgirl

Andrzej Lepper nie żyje

Nieprzeczytany postprzez Jocelyne » 10 Sie 2011, 20:02

Owszem, bez różnorakich hańb się nie obeszło, ale w sumie w polityce każdego kraju jest coś do zarzucenia. Chodziło mi o to bardziej, że po prostu szkoda mi wszystkic ludzi, którzy tam zginęli, a przecież nie można powiedzieć, że były to głupie osoby.

Jest taka chwila, co trwa wiecznie.
Jest szczodrość, co wyciąga ręce.
Jest prawda, w której całej prawdy brak.

Jest taka myśl, co mrozi serce.
Jest taki strach, co wiąże ręce.
Jest taka złość, po której nie ma nic.

Awatar użytkownika
Jocelyne

• Pochwały:5

Andrzej Lepper nie żyje

Nieprzeczytany postprzez NyanCat » 10 Sie 2011, 20:42

Jocelyne napisał:Owszem, bez różnorakich hańb się nie obeszło, ale w sumie w polityce każdego kraju jest coś do zarzucenia. Chodziło mi o to bardziej, że po prostu szkoda mi wszystkic ludzi, którzy tam zginęli, a przecież nie można powiedzieć, że były to głupie osoby.

To zmienia postać rzeczy ;) Po prostu w tamtym poście napisałaś w taki sposób, że myślałam, że chodzi Ci o to, że zginęli wszyscy wartościowi ludzie z Polski. Mi też szkoda wszystkich ludzi, którzy zginęli, ponad podziałami politycznymi ;) Jednak mam trochę inne zdanie co do ich wartościowości.

Wracając do tematu:
http://www.se.pl/wydarzenia/opinie/wadi ... 99661.html
Co o tym sądzicie? (Pomijam już źródło...)
Jak dla mnie te wszystkie insynuacje są tak żałosne, a już zwłaszcza ze strony Białorusi. Widać mamy PiS w komitywie z Łukaszenką. To dopiero egzotyczna koalicja.
Ideały są jak gwiazdy. Jeśli nawet nie możemy ich osiągnąć, to należy się według nich orientować
G. B. Shaw

Awatar użytkownika
NyanCat

Andrzej Lepper nie żyje

Nieprzeczytany postprzez NyanCat » 10 Sie 2011, 20:43

NyanCat napisał:
Jocelyne napisał:Owszem, bez różnorakich hańb się nie obeszło, ale w sumie w polityce każdego kraju jest coś do zarzucenia. Chodziło mi o to bardziej, że po prostu szkoda mi wszystkic ludzi, którzy tam zginęli, a przecież nie można powiedzieć, że były to głupie osoby.

To zmienia postać rzeczy ;) Po prostu w tamtym poście napisałaś w taki sposób, że myślałam, że chodzi Ci o to, że zginęli wszyscy wartościowi ludzie z Polski. Mi też szkoda wszystkich ludzi, którzy zginęli, ponad podziałami politycznymi ;) Jednak mam trochę inne zdanie co do ich wartościowości (oczywiście chodzi mi o polityków, a nie rodziny itp.).

Wracając do tematu:
http://www.se.pl/wydarzenia/opinie/wadi ... 99661.html
Co o tym sądzicie? (Pomijam już źródło...)
Jak dla mnie te wszystkie insynuacje są tak żałosne, a już zwłaszcza ze strony Białorusi. Widać mamy PiS w komitywie z Łukaszenką. To dopiero egzotyczna koalicja.
G. B. Shaw

Awatar użytkownika
NyanCat

Andrzej Lepper nie żyje

Nieprzeczytany postprzez Ravb » 11 Sie 2011, 13:23

Bloody napisał:Wiesz, Kaczynski świruje tusk również ale uważam, że obydwoje nie są głupi i gdyby wzieli się za polityke... to byłoby nie najgorzej w sumie.

Od 20 lat w kraju rządzą te same mordy, idioci bez jakichkolwiek kompetencji. U nas polityka polega na wielkiej kampanii i nierealnych obietnicach, wymianie 'argumentów' między partią rządzącą i opozycją. Nic więcej. Jak człowiek po historii czy prawie może cokolwiek wiedzieć o gospodarce czy ekonomii? (cokolwiek, czyli w stopniu zaawansowanym, takim, który pozwala dokonywać zmian)
Większość z nich to ładnie wybieleni politycy, którzy do dziś ukrywają, że pod naciskiem esbecji rozpruwali się po kolei. Socjalizm trwa, tylko że w innej formie.
Szacunek dla Leppera, który nigdy nie ukrywał swoich powiązań z pzpr. Obrał dobrą drogę, bo integrację z ludźmi, a nie pr-owskie zagrywki czołowych partii w Polsce, no ale co poradzisz, ludzie się jeszcze nie obudzili, że politycy pisu, po, czy sld manipulują ludźmi na różne sposoby, skutecznie.
Dobra mina do złej gry, nie mogę patrzeć na uśmiech miłościwego nam premiera i jego ministrów w takiej sytuacji gospodarczej jaka jest w tej chwili, a przecież większość jest na urlopach, bo ich sytuacja nie dotyka ;)
w głowie ideały, nie trace wiary

Awatar użytkownika
Ravb

• Pochwały:2

Andrzej Lepper nie żyje

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 11 Sie 2011, 13:23

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Andrzej Lepper nie żyje

Nieprzeczytany postprzez Catwoman » 15 Sie 2011, 20:08

Szokujące było dla mnie to, że popełnił samobójstwo.

Po tej informacji nagle odezwały się gadające głowy o tym, że był taki charyzmatyczny, że "trybun ludu", że świetny polityk, ze tak daleko dotarł... A za życia był synonimem warchoła.

Nie było mi szczególnie smutno po jego śmierci (jak w ogóle można opłakiwać polityków, nonsens). Zapamiętam go z obrzydliwego śmiechu, który zademonstrował po wypowiedzi: "To prostytutkę można zgwałcić?!".
To err is human; to purr, feline.

Awatar użytkownika
Catwoman

• Pochwały:13

Andrzej Lepper nie żyje

Nieprzeczytany postprzez IgreKowiCz » 16 Sie 2011, 00:54

wyjebane mam na to.. wciąż klepie średnie nudne życie w moim kurwidołku...
H&M Moim Domem, Bieber Moim Bogiem
Najgenialniejsze pośladki forum
Najmądrzejszy,Najcudowniejszy,Najwspanialszy
Moja Seksowność - Bezgraniczna

Awatar użytkownika
IgreKowiCz

• Miejscowość:ZRW
  • Pochwały:20

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry