Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233414 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Amy Winehouse

Dział dla osób lubiących typowo taneczną muzykę.

Amy Winehouse

Nieprzeczytany postprzez siaq » 01 Sie 2007, 17:06

Słucha ktoś?

Ja tak. Zakochalam sie w jej głosie od pierwszego uslyszenia;) Godne polecenia.
[' Na życie recepte niech wypisze mi świat ...']

Awatar użytkownika
siaq

• Miejscowość:G-dz

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Amy Winehouse

Nieprzeczytany postprzez Malinowooka » 04 Sie 2011, 20:58

mordajedna napisał:Hipokryzja...póki żyla każdy nazywał ją "crackwhore"...przedawkowała- każdy nagle zalamuje ręce jakże wielka to strata dla świata muzyki.

Dokładnie.

Nigdy nie byłam jakąś jej wielką fanką. Znałam kilka utworów - głównie tych najbardziej znanych, ale też parę innych. Głos miała ciekawy, piosenki przyjemne dla ucha. Lubiłam sobie czasem jej posłuchać i właściwie lubię nadal. Pomimo że nie była jakąś moją wielką idolką, to żal mi jej. Tak, może i miała to na własne życzenie, ale jednak nie wplątała się we wszystkie nałogi bez powodu...
Jestem samolubna, niecierpliwa i trochę niepewna siebie. Popełniam błędy, tracę kontrolę i jestem czasami ciężka do zniesienia. Ale jeśli nie potrafisz znieść mnie, kiedy jestem najgorsza, to cholernie pewne, że nie zasługujesz na mnie, gdy jestem najlepsza.

Awatar użytkownika
Malinowooka
Moderator

• Pochwały:16

Amy Winehouse

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 04 Sie 2011, 20:58

Awatar użytkownika
mgirl

Amy Winehouse

Nieprzeczytany postprzez martuśka. » 04 Sie 2011, 21:21

Nigdy nie wpisałam sama jej nazwiska w wyszukiwarkę gdy miałam ochotę czegoś posłuchać, nie była w moim guście. Ale głos... no cóż, nie da się ukryć, że był oryginalny i przykuwał uwagę słuchacza.
Aż trudno mi uwierzyć, że była zaledwie 4 lata starsza ode mnie.
Trudno mi się wypowiedzieć jaką była osobą, znam ją tylko z plotek, podobno chciała rzucać wszystkie używki, podobno tydzień przed śmiercią się zaręczyła... Może faktycznie pragnęła czuć się szczęśliwa a może i szczęśliwa była.
Tylko ktoś naprawdę odważny jest w stanie dociekać prawdy o sobie, zmierzyć się ze swoimi słabościami, zmienić utrwalone nawyki. Czy warto? Trzeba odwagi, by nie stchórzyć przed życiem. Ale nie ma innego sposobu, jeśli chcemy stać się jego bohaterami.

Awatar użytkownika
martuśka.
Moderator

• Pochwały:87

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry