Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233414 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Alkohol w życiu człowieka ........

W tym miejscu wypowiadamy się na tematy poważne. Nie bójmy się. Przełammy swój wstyd!

Alkohol w życiu człowieka ........

Postprzez pk my life » 24 Lut 2006, 08:50

Mam pytanie do wszystkich, a mianowicie czy lubicie alkohol, w jakich ilościach. Pijecie okazyjnie czy bez okzaji ?? odpowiadajcie :)

Awatar użytkownika
pk my life

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez Kibol » 24 Lut 2006, 10:52

Teraz pije rzadziej nizeli kiedys :mrgreen: ale przychodze nawalony dośc mocno hehe :mrgreen: najczęściej jest to PIWO :D
Krew&HonoR&Ojczyzna.Blut&EhRe&VateRland.Blood&HonouR&FatheRland.
Tylko Biel Skóry Twej Tylko Twa Polska Krew

Kibol

• Miejscowość:GóRnygo ŚloNSka :D
  • Pochwały:1

Postprzez mgirl » 24 Lut 2006, 10:52

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez Marika » 24 Lut 2006, 11:23

Taa pijenie nałogowo alkoholiczka jestem :D:D. Nie, tak naprawde to zalezy od humoru. Zazwyczaj jak wychdze na jakąs impreze to drinka lub piwo. Jak spotykam sie z przyjaciółmi to rowniez sie napije. Jak mam zły humor, też pije ale wtedy na umor, i wygaduje niestworzone rzeczy.
Ale nigdy, nie upilam sie tak aby zaliczyć zgon. Of kors zachowuje sie dziwnie i smiesznie jak sie napije, ale w granicach przyzwoitosci..;D
Nie pije byle czego, jak już to musi to być coś i tyle.
Turning away from the light, becoming adult
Turning into my soul ...
I wanted to bite not destroy..

Awatar użytkownika
Marika

• Miejscowość:Rzeszów City

Postprzez Kibol » 24 Lut 2006, 12:32

a ja bylem na izbie wytrzezwien tylko z 2 razy raz nawalony jak bombowiec a drugi raz trzezwy prawie ( zadyma byla i zgarneli )
a nie zlicze ile razy nie pamietalem co robie hehe :mrgreen: przeważnie chlalem zeby miec zgon hehe Najwieksze libacje po meczu przd meczem troszke zeby nie zasnac bo moga nam wjechac do pociagu z zaskocczenia oczy musza byc szeroko otwarte jak sie jedzie na mecz :) tylko dwa razy na izbie siedzialem bo mialem szczescie hehe znam osoby co czesto pija do zgonu i jeszcze nie byli na izbie (farciarze hehe) PIWO wypije o kazdej porze i dnia bo mi bardzom smakuje ten napoj Bogów hehe :D

Kibol

Postprzez fasolka » 24 Lut 2006, 14:48

pić piję hehe, na jakis imprezach, wypadach czy cos, ale zawsze pamietam co mowilam i co sie dzialo, pomimo ze czesto gadam rozne glupie rzeczy i zachowuje sie nienormalnie :D ale co za duzo to nie zdrowo;)
there's nothing more that I want
than to touch you,
seek truth in your eyes.

Awatar użytkownika
fasolka

• Miejscowość:3miasto;>

Postprzez Pamela_;) » 24 Lut 2006, 15:19

kiedyś piłam dla samego picia, ale po jednej dość nieciekawej przygodzie pijam rzadko i to tylko po to żeby się rozgrzać lub rozweselić a nie aż stracę świadomość. Doszłam do wniosku, że tak jest po prostu lepiej.
To Co Było ... Mineło ... Odeszło ... Nie Wróci :(

Awatar użytkownika
Pamela_;)

• Miejscowość:Opole

Postprzez mgirl » 24 Lut 2006, 15:19

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez Liwia » 24 Lut 2006, 15:27

Nie piję...Pwnie dlatego, że mój wujek jest nałogowym alkoholikiem...I jak widzę piwo, wino czy wódkę, to przypomina mi się jego żona uciekająca do nas w środku nocy, bo Zbyszek znowu przyszedł pijany i demoluje dom...

Awatar użytkownika
Liwia

Postprzez Sekator » 24 Lut 2006, 15:51

Ostatnio mniej, tzn raz w tygodniu coś tam łykne,zazwyczaj w weekend, lżej lub mocniej(ostatnio lżej), ale to i tak mało w porównaniu do wakacji,gdzie zdarzało mi się przez kilka(kilkanaście...) dni, pić dzień w dzień. Mam to szczęście że mam "mocny łeb",nie pale i nie mam mikrej postury,więc po dużych ilościach,raczej jestem w miare stabilny, podczas gdy mam kumpla który po 12 kielonku lata jak samolot...pare razy było tak że z kumplem wypiłem 1,5l a później jeszcze poszedłem do znajomych i z nimi jeszcze z 1l,pamiętam sytuacje gdy na imprezie obudziłem się w nocy i z koleżanką chcieliśmy wypić jeszcze "po kielonku" a tu taki pech,nie ma nic do jedzenia, to rwaliśmy liście z kwiatów... Bo kto nie pije,dłużej żyje,ale 2 razy mniej zobaczy;]. Natomiast nigdy nie pije sam,zawsze jeśli już to z kimś,samemu pić nic przyjemnego, bo najlepsze historie przecież są przy wódce;]
Peace,sex & tea

Awatar użytkownika
Sekator

• Miejscowość:Z krainy mlekiem i miodem płynącej

Postprzez Kibol » 24 Lut 2006, 21:17

Sekator wypijało sie litra na łeb hehe :) było tak kika razy :mrgreen: 16 Piwek to moj rekord i wcale jeszcze tak mocno pijany nie byłem tylko że kasa sie skończyła poniżej 10 Piwek rzadko zchodziłem :) piłem na rekord to w półtorej godziny wypiłem 7 piwek ale z leksza konkretna bania była po tych siedmiu odpoczynek i dalej jazda. albo w któregoś sylwestra w 45minut obaliłem flaszke na łeb z kumplem i jeszcze piłem potem hehe dużo by tu pisać hehe ale było o wiele więcej tego typu akcji hehe :mrgreen:

Kibol

Postprzez Lena » 24 Lut 2006, 23:15

Pije tylko do towarzystwa nigdy z przyjemnosci utraty swiadomosci.Nie toleruje wodki(ostatnecznie w drinkach) najczesciej pije piwo albo winko, nie duzo, nie lubie miec potem wyrw w pamieci, a wiem ile moge i kiedy mam skonczyc. Zazwyczaj po 1 piwie osiagam psychiczny luz, nie wynikajacy moze z upojenia ale raczej z samej swiadomosci picia(nie wiem jak to wyjasnic).Nie znosze jak osoby ktore lubie zalewaja sie bo maja okazje albo temu ze sa neiszczesliwi... jakos mi takie myslenie totalnie nie podchodzi.Tak samo traktuje pewne dyskusje na temat picia bo chyba dla niektorych jest to cos wyjatkowego lub godnego uwagi ze dadza rade wypic "az tyle", owszem mozna porozmawiac, ale gdy zamienia sie to w "przechwaliki" typu "wypilem tyle, a ja tyle" to agresor mi sie wlacza. :roll:
Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens.

Awatar użytkownika
Lena

• Miejscowość:góry dalekie;)

Postprzez Quba » 24 Lut 2006, 23:39

Pije tylko okazyjnie, dla towarzystwa, wiec rzadko i wcale mi z tym źle nie jest. Staram sie kontrolować i jeszcze nigdy kontaktu ze światem zupełnie nie straciłem. Czasami zdarzy się wziąć też browarka [ków kilka] i iść oglądać mecz na TV ;)

Awatar użytkownika
Quba
Administrator

• Miejscowość:Wrocław
  • Pochwały:7

Postprzez Sekator » 25 Lut 2006, 00:21

Lena napisał:Tak samo traktuje pewne dyskusje na temat picia bo chyba dla niektorych jest to cos wyjatkowego lub godnego uwagi ze dadza rade wypic "az tyle", owszem mozna porozmawiac, ale gdy zamienia sie to w "przechwaliki" typu "wypilem tyle, a ja tyle" to agresor mi sie wlacza. :roll:

Dobra,dobra... ja się niczym przeca nie chwale;]
Peace,sex & tea

Awatar użytkownika
Sekator

• Miejscowość:Z krainy mlekiem i miodem płynącej

Postprzez Kurcik » 25 Lut 2006, 09:01

Ja już też dużo niepije;)
Ostatnio głównie piwko jedno w knajpce a kobietą.
A wcześniej to bywało że piwko na kolacje... i na śniadanie ... i dwa na obiad;)
No a jeszcze 2 śniadanie jest i podwieczorek... no i do filmu trzeba;)

A co pijam? Lubie gorzkie piwo;) I... dobrązimną wódkę;) *bez zapity*:)
Ilościami się chwalić nie będę;D
Google? YES!! GOOOGLE!!!
Born to be Fairy!!!
Image

Awatar użytkownika
Kurcik

Postprzez Lena » 25 Lut 2006, 12:28

Sekator to nie byla aluzja (przynajmniej nei celowa) a skoro tak to odebrales... no coz :wink:
Dobrze, że spotkałem tylu ich
Wyjątkowych, zwykłych - tak jak ja
I opowiedzieli mi
Że bez marzeń, pragnień tych
Życie wtedy traci sens.

Awatar użytkownika
Lena

• Miejscowość:góry dalekie;)

Postprzez v. » 25 Lut 2006, 12:59

Ostatnio to się burżujem zrobiłem i pijam (pół)wytrawne winko. Ale nie powiem jak jest okazja to i się piwko wypije (gorzkie, bo kompocików nie lubiem) albo wódkę (byleby nie bolca). Ilości są zależne od okazji i zasobności portfela, ale za kołnierz się nie wylewa - cóż, taki wydział :)
jak to się u nas mówi:
"hop szklane i na rzusztowanie" ;)
jeden za systkich, syscy za jetneko
Image

Awatar użytkownika
v.

• Miejscowość:wziąść na piwo?

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości

Do góry