Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233414 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Alkohol dla kobiet ;)

Można tutaj pisać wszystko na temat płci pięknej (pięknej? :>) Jest to oczywiście też miejsce na "babskie pogaduchy" :P

Alkohol dla kobiet ;)

Nieprzeczytany postprzez diana19 » 28 Lip 2010, 16:39

Hej.Jestem tu od paru dni. Nie wiem jak wy ale ja czasem mam ochotę spotkać się ze swoimi -kumpelami, znajomymi, chłopakiem wieczorkiem przy jakiejś lampce wina czy innym napoju ;) i pogadać, pośmiać się, pooglądać jakiś fajny film.Tylko właśnie problem w tym że nie wiem jaki alkohol jest najlepszy,rzadko go pijam.. jakieś słodkie(półsłodkie) wino, likier, ewentualnie piwo? Możecie coś polecić?

Awatar użytkownika
diana19

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Alkohol dla kobiet ;)

Nieprzeczytany postprzez Ewka250394 » 04 Sty 2012, 17:11

Ostatnio lubuję się w cytrynówce :D Z dziewczynami pijemy też lechy, same lub z sokiem malinowym, pycha :D Na jednym koncercie posmakowała mi tez wódka z sokiem bananowym ;)
Na chodniku stawiam kolejne kroki.
Syndrom ocalałej z katastrofy
Dam radę, chociaż to scenariusz jeden z gorszych.
Tak jak oczy przyzwyczajam się do ciemności.
Całe życie próbuję sama odnaleźć się w tym tłumie
Niby wiem prawie wszystko, ale mało rozumiem.

Ewka250394

Alkohol dla kobiet ;)

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 04 Sty 2012, 17:11

Awatar użytkownika
mgirl

Alkohol dla kobiet ;)

Nieprzeczytany postprzez Infini » 09 Sty 2012, 21:26

Ostatnio moje upodobania alkoholowe się zmieniły.
Nie pijam wódki, drinków też raczej nie.
Jeśli piwo to tylko smakowe.
Przekonałam się do wina, ale jedynie półsłodkie, najlepiej białe (choć i czerwonego się napiję) i w niewielkich ilościach, bo mój żołądek za nim nie przepada.
Za to uwielbiam likiery <3 Likier kokosowy lu czekoladowy + mleko (żeby nie było za mocne) <3
Przed seksem mężczyzna nie myśli jasno, a kobieta tak. Po seksie sytuacja się odwraca. Męzczyzna myśli jasno, a kobieta nie.

Awatar użytkownika
Infini
Przyjaciel

• Pochwały:9

Alkohol dla kobiet ;)

Nieprzeczytany postprzez Neosha » 11 Sty 2012, 12:30

Jako nie piję prawie alkoholu, więc marudzę na każdej imprezie, że alkohol nie dla mnie, bo za mocny :P
Wypiję jedynie jakieś piwo smakowe np. Gingers czy moje ulubione drinki z Biedronki - Izzy :mrgreen:
Choć ostatnio się przełamałam i na sylwestrze nawet wypiłam cytrynówkę, ale miała ona jedynie 21%. Dla mnie na noc akurat ;)
Trzy są źródła ludzkich popędów i pragnień: dusza, rozum i ciało.
Pragnienia duszy - rodzą przyjaźń,
rozumu - szacunek,
ciała - pożądanie.
Dopiero połączenie tych trzech pragnień rodzi miłość...

Awatar użytkownika
Neosha
Kumpel

• Pochwały:76

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry