Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233413 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Alfred Weissenegger

Dział poświęcony ciekawym aspektom życia, jakimi z pewnością są sprawy kulturalne. =)

Alfred Weissenegger

Nieprzeczytany postprzez Sylala » 13 Gru 2010, 21:28

Czy ktoś z Was wcześniej spotkał się w internecie z jego zdjęciami? Co o nich sądzicie? Uważacie, że mają specyficzny klimat, są piękne i zmysłowe, czy wyuzdane i nienaturalnie zretuszowane?
Dziewczyny, czy gdybyście miały możliwość, wzięłybyście udział w podobnej sesji zdjęciowej?

Image

Image

Image

Image

Image

Image

http://www.weissenegger.name/en/
"Zaiste, jak mawiał król Dezmod, zaglądnąwszy po skończonej potrzebie do nocnika: „Rozum nie jest w stanie tego ogarnąć”."

Andrzej Sapkowski

Sylala

• Pochwały:32

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Alfred Weissenegger

Nieprzeczytany postprzez fridaaa » 13 Gru 2010, 21:33

jestem w pewien sposób fanką ogólni pojętego kobiecego aktu. widziałam już wcześniej prace tego pana- mają w sobie piękno,zmysłowość, potrzebną estetykę-ale jakoś nie czuję ich jeśli mogę to tak określić....
dla mnie w jego aktach jest za mało emocji, które do mnie trafiają, mam odczucie pewnej statyczności...
krótko mówiąc- piękno, które mnie osobiście nie chwyciło za serce
materia jest tylko zmagazynowaną energią, zapadnią podniebienia wszechświata.

Awatar użytkownika
fridaaa

• Miejscowość:Poznań
  • Pochwały:8

Alfred Weissenegger

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 13 Gru 2010, 21:33

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry