Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233413 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Akwarystyka

Dział poświęcony ciekawym aspektom życia, jakimi z pewnością są sprawy kulturalne. =)

Akwarystyka

Nieprzeczytany postprzez Bum! » 06 Paź 2011, 18:44

Szukałam jednak się nie natknęłam, jeśli było to nie bijcie :D

Więc pytanie czy są na forum osoby interesujące się akwarystyką? Pochwalcie się swoimi szkiełkami, sprzętem obsadą. Może macie coś czego chcecie się pozbyć, potrzebujecie rad, lub zwyczajnie rozpocznijmy dyskusje na ten temat :)

ja właśnie czekam na moja własna kosteczkę 30L i zaczynam przygodę.

Awatar użytkownika
Bum!

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Akwarystyka

Nieprzeczytany postprzez annka17 » 06 Paź 2011, 23:37

Nie pałam zbytnią miłością do ryb, w przeciwieństwie do mojego ojca. Od kilku lat ma 120 litrowe akwarium i co jakiś czas zmienia wystrój. Przeszedł już przez etap 'księżniczek' (nie wiem, jak one się fachowo nazywają), pielęgnic, skalarów, a obecnie ma trzy prześliczne, kolorowe paletki i dziwne, najeżone cielsko na dnie (nie wiem, czy to jakaś odmiana dziwna ryby, czy po prostu taki przerośnięty glonojad). Fakt faktem, ma na tym punkcie niezłego hopla.
przecież to tylko flirt, a flirt to nie zdrada

Awatar użytkownika
annka17

• Miejscowość:katowice
  • Pochwały:3

Akwarystyka

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 06 Paź 2011, 23:37

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Akwarystyka

Nieprzeczytany postprzez Bum! » 08 Paź 2011, 12:04

Gdy ktoś spróbuje po pewnym czasie przeważnie ma hopla, zwłaszcza jeśli widzi, ze jego szło się rozwija.
Mnie cieszą głównie akwaria roślinne, takie w które z dnia na dzień się rozwijają. A nie mają w sobie tandetny zameczek i kilka muszelek.
Chociaż jeśli chodzi o muszelki, jest i taki biotop. Mnie osobiście odpycha, ale jak już kto woli.

Awatar użytkownika
Bum!

Akwarystyka

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 08 Paź 2011, 12:41

Miałem kiedyś akwarium, małe ale było i strasznie mi się podobało w szczególności wieczorem podświetlone. Niestety musiałem zlikwidować i teraz może kiedyś do tego powrócę. Moimi ulubionymi rybami były mieczyki, i ta radocha jak się rodziły małe rybki :) Fajna sprawa ogólnie jest z takim akwarium.
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:22

Akwarystyka

Nieprzeczytany postprzez johanneskate » 08 Paź 2011, 12:44

Ja miałem fajne akwarium, małe bo małe, ale fajnie się patrzyło na te płynne ruchy rybek. Kiedy byłem w szkole(3 gimnazjum), 6 letnia siostra wsypała 300 gram pokarmu dla rybek, który napęczniał w wodzie i kiedy wróciłem pół akwarium było wylane na podłogę i nie dało się nic z tego wyratować. Od wtedy rybek nie mam;p.

Molinezje były, jakieś glonojady małe, gupiki, danio pręgowane. Neonki, czy jak one mają, te w ławicach takie;p.
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Akwarystyka

Nieprzeczytany postprzez Bum! » 08 Paź 2011, 12:58

W ławicach neonki, świetnie wyglądają w dużym akwarium. Ogólnie preferuję małe rybki, aby akwarium wyglądało na większe. Chociaż bojownik robi na mnie wrażenie.

Co do roślinności preferujecie żywą czy sztuczną? :P

Awatar użytkownika
Bum!

Akwarystyka

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 08 Paź 2011, 12:58

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry