Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233413 postów.

FleurDeCoton napisał: No i fajnie, cieszę się, ale po co ciągle to podkreślać?
FleurDeCoton napisał:To chyba Adele coś nie wyszło z tym promowaniem, bo moi rodzice którzy w ogóle nie ogarniają tego co jest teraz na listach przebojów Gagę kojarzą, zaś Adele w ogóle.
Pamiętam, że coś takiego widziałem w internecie. Były podane jej stroje, a obok innych gwiazd, które w przeszłości w bardzo podobnych (jeżeli nie tych samych) występowały. Jeżeli to znajdę to podam link.FleurDeCoton napisał:Ciekawe. Podaj kilka przykładów skoro podobno wszystkie stroje zgapiła od kogoś. Bo ja widzę, że od czasu gdy Gaga zaczęła coś znaczyć w muzyce, to wiele gwiazd przerobiło swój styl na nieco kosmiczny, "gagowaty". Chociażby Rihanna i Krysia Aguilera, że o naszej Dodzie nie wspomnę.
Casey napisał:według mnie nie umie zbytnio śpiewać.

mgirl

Pizzaro napisał:FleurDeCoton napisał:To chyba Adele coś nie wyszło z tym promowaniem, bo moi rodzice którzy w ogóle nie ogarniają tego co jest teraz na listach przebojów Gagę kojarzą, zaś Adele w ogóle.
A od kiedy Twoi rodzice są wyznacznikami artystów, którzy potrafią śpiewać? Marny dowód jak dla mnie, bo dowodzi tyko tego, że słuchają i zapamiętują tylko to co komercyjne i szczypiące w oczy. No cóż, każdy słucha czego innego. Niech im będzie, ale to że akurat Twoi rodzice jej nie kojarzą nie oznacza, że słabo się Adele wypromowała.
Pizzaro napisał:Pamiętam, że coś takiego widziałem w internecie. Były podane jej stroje, a obok innych gwiazd, które w przeszłości w bardzo podobnych (jeżeli nie tych samych) występowały. Jeżeli to znajdę to podam link.FleurDeCoton napisał:Ciekawe. Podaj kilka przykładów skoro podobno wszystkie stroje zgapiła od kogoś. Bo ja widzę, że od czasu gdy Gaga zaczęła coś znaczyć w muzyce, to wiele gwiazd przerobiło swój styl na nieco kosmiczny, "gagowaty". Chociażby Rihanna i Krysia Aguilera, że o naszej Dodzie nie wspomnę.
Rihanna, Doda i Christina Aguilera czerpią z gagi ?shit, shit, shit.

FleurDeCoton napisał:stawiam na to, że za 30 lat więcej ludzi będzie pamiętało o dziewczynie która nazwała siebie Lady Gaga niż o Adele chociaż obie mają porównywalnie dobry głos.

mgirl

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości