Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233413 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Adamek - Kliczko : Pay Per View

Jeśli interesujesz się sportem, kibicujesz jakiemuś zespołowi, osobie, to możesz tutaj o tym napisać :)

Nieprzeczytany postprzez French » 01 Wrz 2011, 18:24

Jak pewnie sporo osób wie, już 10 września we Wrocławiu odbędzie się walka Tomasza Adamka z Vitaliyem Kliczko. Jednak nie wasze zdanie tyczące samego przebiegu walki i ewentualne zwycięzcy mnie interesuje, a systemu który ma debiutować w Polsce.
Chodzi tutaj o PPV (Pay Per View), wedle tego systemu mamy my Polacy (Niemcy, Ukraińcy już nie) zapłacić 40 zł za transmisję walki w telewizji. I teraz pytanie do was, czy zapłacilibyście taką kwotę za obejrzenie tej czy innej nawet walki? Jak zapatrujecie się na PPV?
Jeśli chodzi o moje zdanie, to nie zamierzam płacić. Mam nadzieję, że system okaże się porażką i mimo, że jestem fanem boksu, który sam trenuję od 12 lat. To jednak wolę obejrzeć retransmisję w telewizji, niż "bulić" 40 zł i oglądać to na żywo...
Patrząc na zrodzony moją wolą bezkresny żywy potok końskich pysków i ludzkich twarzy, mknący donikąd po szkarłatnym o zachodzie stepie, często pytam siebie: gdzie jestem Ja w tym potoku?
(Czyngis-chan)

Awatar użytkownika
French

• Miejscowość:Enfer Vert
  • Pochwały:5

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez Arsen » 12 Wrz 2011, 12:55

dobrze że moja kablówka nie zablokowała sygnału RTL, to mogłem sobie fajnie w TV obejrzeć :)

Co do walki, szkoda mi Adamka, porażka do niego nie pasuje, to jest taki walczak że nie do twarzy mu z tym, waga ciężka za wysoki progi, tu już nie chodzi o umiejętności ale o warunki fizyczne które mimo napychania aby przytyć zawsze pozostanę takie same, jak wzrost czy zasięg ramion i to ostatnie było najważniejszym czynnikiem który zdecydował o porażce, co cóż szkoda ale szacunek dla Tomka.
TEN PODPIS ŚWIADCZY O TYM ŻE NIE JESTEM BEZINTERESOWNY W SPRAWIE POZOSTAWIENIA TEGO MIEJSCA PUSTYM

Awatar użytkownika
Arsen

• Pochwały:22

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 12 Wrz 2011, 12:55

Awatar użytkownika
mgirl

Re: Adamek - Kliczko : Pay Per View

Nieprzeczytany postprzez Whoisyourdaddy » 12 Wrz 2011, 20:46

Co do walki, szkoda mi Adamka, porażka do niego nie pasuje, to jest taki walczak że nie do twarzy mu z tym, waga ciężka za wysoki progi, tu już nie chodzi o umiejętności ale o warunki fizyczne które mimo napychania aby przytyć zawsze pozostanę takie same, jak wzrost czy zasięg ramion i to ostatnie było najważniejszym czynnikiem który zdecydował o porażce, co cóż szkoda ale szacunek dla Tomka.

Nawet sobie radzi w tej ciężkiej ,ale Kliczkowie są poza zasięgiem Adamka jak i większości bokserów tej wagi.
Kiedy inni oczekują od nas, że staniemy się takimi jakimi oni chcą żebyśmy byli, zmuszają nas do zniszczenia tego kim naprawdę jesteśmy. To dosyć subtelny rodzaj morderstwa. Większość kochających rodziców i krewnych popełnia je z uśmiechem na twarzy.

Awatar użytkownika
Whoisyourdaddy

• Pochwały:2
Użytkownik zbanowany

Nieprzeczytany postprzez Blud » 13 Wrz 2011, 10:20

Polecam artykuł mówiący o sprawie transmisji. Aster nie zaproponował nawet płatnego pakietu swoim klientom ale i tak zablokował kanał RTL na ten czas. Jak dla mnie to skandal:

http://wyborcza.biz/biznes/1,101558,102 ... borcza_biz
www.wyborcza.biz - BIZNES, LUDZIE, PIENIĄDZE

Blud

• Pochwały:1

Nieprzeczytany postprzez FairPlay » 13 Wrz 2011, 17:59

Przeczuwałem jaki wynik będzie, to położyłem się spać. No i na szczęście nic ciekawego mnie nie ominęło - walkę obejrzałem dzień później na youtubie. 40 złotych za walkę to trochę za dużo (śmiałbym się, gdyby walka się skończyła w 1.-2. rundzie), nie wspominam już o możliwości zobaczenia walki w kinie (!)

BTW. Adamek dzień po walce:
Image
"Życie to najcięższy melanż, każdy kończy zgonem."

Awatar użytkownika
FairPlay

• Miejscowość:Oberschlesien
  • Pochwały:3

Nieprzeczytany postprzez johanneskate » 13 Wrz 2011, 18:03

FairPlay, dzięki za zdjęcie. W sumie nie jest źle. Nosek ładny ;3

200 tysięcy zapłaciło i obejrzało. 1 mln nie zapłaciło i też obejrzało. Tak, żeby jakieś liczby były.
Image
1. Używaj wyszukiwarki: http://m-forum.pl/search.php
2. Zwracając się do kogoś klikaj na jego nick przy avatarze
3. Baw się dobrze.

♪♫♪ ♪♫♪

Awatar użytkownika
johanneskate
Moderator

• Pochwały:61

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 13 Wrz 2011, 18:03

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez IronischWesen » 13 Wrz 2011, 18:09

Także obejrzałam sobie w RTL'u, bo 40 zł bym nie dała(; Cóż, jak to ujęłam przed walką 'nie ta liga'. Kliczko jest lepszy - nie ma co ukrywać. Szacunek mam do obydwu. Lubię ich oglądać jak walczą. No a co do walki to.. 15 cm to nie mało w boksie, no i cóż, zrobiło swoje. Jednak mam nadzieję, że ta porażka wzmocni Tomka i będzie jeszcze lepszy.
" Możesz zmienić niebo, które masz nad sobą, ale duszy w sobie nie. "

Awatar użytkownika
IronischWesen

• Pochwały:11

Nieprzeczytany postprzez Blud » 15 Wrz 2011, 12:41

Tomek się tak łatwo nie podda. Nie zdziwiłbym się nawet jakby już myślał o rewanżu:) oczywiście sensu bym w tym nie widział.
www.wyborcza.biz - BIZNES, LUDZIE, PIENIĄDZE

Blud

• Pochwały:1

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości

Do góry