Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1207337 postów.

Zobacz nieprzeczytane posty

Acodin - wasze jazdy po nim.

W tym miejscu wypowiadamy się na tematy poważne. Nie bójmy się. Przełammy swój wstyd!

Acodin - wasze jazdy po nim.

Nieprzeczytany postprzez Tysia » 01 Mar 2007, 12:39

Co myslicie na temat acodinu. Czy lubieice jazdy jakie po nim macie>?? Czy jestescie od tego uzaleznieni??

Awatar użytkownika
Tysia

• Miejscowość:CZESTOCHOWA

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Nieprzeczytany postprzez kalcia » 01 Mar 2007, 12:49

Acodin?!ja własnie jestem chora mam zapalenie tchawicy i lekarz mi przepisał takie tabletki...jakie jazdy o co chodzi?! :?
"Miłość jest jak wiatr, raz silniejsza, a raz słabsza..."

Awatar użytkownika
kalcia

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 01 Mar 2007, 12:49

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Tysia » 01 Mar 2007, 12:52

po zazyciu wiekszej ilosci tych tabletek sa niezle jazdy.ja po zazyciu 15 tabletek mialam dziwne halo... tanczyc mi sie chcialo ,wszystko mnie swedzialo i smieszylo,razem z kolezanka sie wydurnialysmy i bylo super... nastepnym razem planuje zapodac 25 tabsow:)

Awatar użytkownika
Tysia

• Miejscowość:CZESTOCHOWA

Nieprzeczytany postprzez kalcia » 01 Mar 2007, 12:56

acha ja nie mam zamiaru brac tylu tabletek...biorw tyle ile mi lekarz zalecił...czyli 3 dziennie:)
"Miłość jest jak wiatr, raz silniejsza, a raz słabsza..."

Awatar użytkownika
kalcia

Nieprzeczytany postprzez chesio » 01 Mar 2007, 15:35

Tysia napisał:po zazyciu wiekszej ilosci tych tabletek sa niezle jazdy.ja po zazyciu 15 tabletek mialam dziwne halo... tanczyc mi sie chcialo ,wszystko mnie swedzialo i smieszylo,razem z kolezanka sie wydurnialysmy i bylo super... nastepnym razem planuje zapodac 25 tabsow:)

Są ludzie...
I są taborety...

Awatar użytkownika
chesio

• Pochwały:12

Nieprzeczytany postprzez Milamber » 01 Mar 2007, 17:50

Tysia napisał:po zazyciu wiekszej ilosci tych tabletek sa niezle jazdy.ja po zazyciu 15 tabletek mialam dziwne halo... tanczyc mi sie chcialo ,wszystko mnie swedzialo i smieszylo,razem z kolezanka sie wydurnialysmy i bylo super... nastepnym razem planuje zapodac 25 tabsow:)

No to zapodawaj te 25 tabsów. Jedną osobę mniej na świecie (przynajmniej nie założysz już takiego głupiego tematu).

Milamber

Nieprzeczytany postprzez mgirl » 01 Mar 2007, 17:50

Awatar użytkownika
mgirl

Nieprzeczytany postprzez Sylwinka ;) » 01 Mar 2007, 18:31

chesio napisał:

Są ludzie...
I są taborety...

Są także userki, którym los poskąpił fantazji i własnych kolorowych kredek, dlatego też czerpią życiową radość z ubocznych skutków leku na kaszel. Czyż to nie nędza ? :roll: Tak, z pewnością to jest klarowny przykład nędzy.
From one dream to another and so, another day begins.

Awatar użytkownika
Sylwinka ;)

• Miejscowość:Z Dalekiej Północy...

Nieprzeczytany postprzez Arti » 01 Mar 2007, 18:35

Są także userki, którym los poskąpił fantazji i własnych kolorowych kredek, dlatego też czerpią życiową radość z ubocznych skutków leku na kaszel. Czyż to nie nędza ? Rolling Eyes Tak, z pewnością to jest klarowny przykład nędzy.

zgadzam się z tym :!:

jak można sie faszerować tabletkami dla poprawy halo :shock: to grozi uzaleznieniem :x lepiej sobie zapal dżisa a nie faszeruj sie tabletkami :!: :!: :evil: :twisted:

Awatar użytkownika
Arti

• Miejscowość:CrosRoad

Nieprzeczytany postprzez Sylwinka ;) » 01 Mar 2007, 18:48

Pomijając juz nawet samo uzależnienie, bo tego nie nazwałabym nędzą.
Chodziło mi raczej o pustkę wewnętrzną takich osobników, brak jakichkolwiek przejawów kreatywności, chęci stworzenia czegoś własnego, braku myśli, która może wynieść człowieka na wyżyny ekstazy. (zamiast tego mają swój syrop czy też tabletki na kaszel...już nawet nie amfetaminę! Tylko syropik na kaszel :lol: ) Dla mnie to jest definicja nędzy.
From one dream to another and so, another day begins.

Awatar użytkownika
Sylwinka ;)

• Miejscowość:Z Dalekiej Północy...

Nieprzeczytany postprzez mystery » 01 Mar 2007, 19:02

Sylwinka ;) napisał:Pomijając juz nawet samo uzależnienie, bo tego nie nazwałabym nędzą.
Chodziło mi raczej o pustkę wewnętrzną takich osobników, brak jakichkolwiek przejawów kreatywności, chęci stworzenia czegoś własnego, braku myśli, która może wynieść człowieka na wyżyny ekstazy. (zamiast tego mają swój syrop czy też tabletki na kaszel...już nawet nie amfetaminę! Tylko syropik na kaszel :lol: ) Dla mnie to jest definicja nędzy.

a na dodatek kolezanka przyszła sie tym jeszce pochwalic. jestes super :lol:
zgadzam sie-nędza:P
wanderlust queen

svaku svoju grešku znam

Awatar użytkownika
mystery
Przyjaciel

• Miejscowość:Absurdystan
  • Pochwały:27

Nieprzeczytany postprzez Mara » 01 Mar 2007, 19:09

fachowo nazywa się to lekomanią. ale Acodin to jeszcze nie jest tak silny lek. Gorzej z takimi, które nawet po małych dawkach wpływają na psychikę- one napradwę uzależniają.

[fquote]Są także userki, którym los poskąpił fantazji i własnych kolorowych kredek, dlatego też czerpią życiową radość z ubocznych skutków leku na kaszel. Czyż to nie nędza ? Rolling Eyes Tak, z pewnością to jest klarowny przykład nędzy.
[/fquote]
zdarza się. a to jest łatwiejsze w dostępie i przechowaniu niż miękkie narkotyki.
Walking down the street, carrying a baseball bat
Oh, I think I smell a rat.

Awatar użytkownika
Mara

• Miejscowość:Ziemie Odzyskane

Nieprzeczytany postprzez mystery » 01 Mar 2007, 19:50

mara-_- napisał:fachowo nazywa się to lekomanią.

a jak na mój gust to jest pozerstwo. "patrzcie jaka jestem fajna-wziełam cała garsc tapletek.joł"
wanderlust queen

svaku svoju grešku znam

Awatar użytkownika
mystery
Przyjaciel

• Miejscowość:Absurdystan
  • Pochwały:27

Nieprzeczytany postprzez noir » 01 Mar 2007, 20:03

Wow. Mialo mi zaimponowac? Zaimponowalo, ale chyba nie w tym sensie w jakim bys sobie zyczyla.

Rozumiem jeszcze ciekawosc... ale brac kolejne razy z premedytacja?
Strony WWW Poznań - projektowanie stron i aplikacji internetowych, optymalizacja, pozycjonowanie i marketing w sieci.

Blog o web designie, tworzeniu stron, optymalizacji stron.

Awatar użytkownika
noir

• Miejscowość:Poznań

Nieprzeczytany postprzez O. » 01 Mar 2007, 20:39

Wszystko Cię swędziało? No, to naprawdę było bardzo śmiesznie. Jak w tych filmach o ludziach, co udają, że są małpkami, nie?
" Mógłbym umrzeć w katastrofie lotniczej. To byłaby dobra forma odejścia. Nie chcę umierać we śnie albo ze starości. Chcę poczuć jak to jest. "

Awatar użytkownika
O.

Nieprzeczytany postprzez myszka132 » 01 Mar 2007, 20:49

moje kolezanki lykaja te tabletki...
i nie wiem jak im wytlumaczyc zeby przestaly ;/
podobaja sie im te 'jazdy'
i lykaja je coraz czesciej ;/

Awatar użytkownika
myszka132

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość

Do góry