Witamy na M-Forum.

Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233413 postów.

Śmieszne obrazki

Zobacz nieprzeczytane posty

Acodin - wasze jazdy po nim.

W tym miejscu wypowiadamy się na tematy poważne. Nie bójmy się. Przełammy swój wstyd!

Acodin - wasze jazdy po nim.

Postprzez Tysia » 01 Mar 2007, 13:39

Co myslicie na temat acodinu. Czy lubieice jazdy jakie po nim macie>?? Czy jestescie od tego uzaleznieni??

Awatar użytkownika
Tysia

• Miejscowość:CZESTOCHOWA

Podziel się tym tematem ze znajomymi!

Odpowiedzi

Postprzez iwonkaa16 » 05 Mar 2007, 20:32

A ten Acodin na co jest lekiem??
;]

Awatar użytkownika
iwonkaa16

• Miejscowość:Opole->Strzelce Opolskie :)

Postprzez mgirl » 05 Mar 2007, 20:32

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez Dajmos » 05 Mar 2007, 20:55

Sylwinka ;) napisał:Są także userki, którym los poskąpił fantazji i własnych kolorowych kredek, dlatego też czerpią życiową radość z ubocznych skutków leku na kaszel. Czyż to nie nędza ? :roll: Tak, z pewnością to jest klarowny przykład nędzy.

zdecydowanie popieram
Do boju Dajmos!!! Do boju!! xD

Awatar użytkownika
Dajmos

Postprzez mała czarna » 05 Mar 2007, 21:07

cytując moją siostrę" są ludzie, parapety, ale żeby urodzić się klamką..."

I taka prawda. Jeśli ktoś nie potrafi odnalezc piękna i sensu w swoim życiu niech się faszeruje prochami. Tylko po co? Dla kilku chwil względnej euforii agmatwać sobie resztę życia. Ciekawa jestem, czy kiedy się widzi tak jaskrawie pozytywne emoje, potem, przy tej prawdziwej radości, nie wywoływanej prochami, jesteśmy w stanie dać się jej porwać?

Życie jest wysarczająym narkotykiem, gragiem, tabletką, po co eszce ładować w siebie inną chemię.
-pozostaje mi tylko mieć nadzieję, że było warto.
-było.

navigare

Image

Awatar użytkownika
mała czarna
Przyjaciel

• Miejscowość:nie skąd, ale dokąd
  • Pochwały:3

Postprzez princess » 06 Mar 2007, 17:22

Niektorzy nie potrafią zrozumieć, że to nic nie daje. Kilka godzin życia w kolorach a potem powrót do rzeczywistości. Na szczęście moje życie jest jak narkotyk i bez żadnych wspomagaczy mam już wystarczająco dużo adrenaliny i kolorów na codzień
Toda historia tiene su final
Que hoy se clava en mi nostalgia una vez más

Awatar użytkownika
princess

• Miejscowość:z nieba ;)

Postprzez Asik » 06 Mar 2007, 17:39

Tysia napisał:po zazyciu wiekszej ilosci tych tabletek sa niezle jazdy.ja po zazyciu 15 tabletek mialam dziwne halo... tanczyc mi sie chcialo ,wszystko mnie swedzialo i smieszylo,razem z kolezanka sie wydurnialysmy i bylo super... nastepnym razem planuje zapodac 25 tabsow:)

Mam pytanie czy masz jakies problemy w domu? czy Twoja rodzina jest patologoczna? czy tez moze masz cos nie tak z psychika? jestes z natury walnieta czy tylko udajesz zeby zwrocic na siebie uwage? dziecko uspokuj sie usiadz na krzesle, pomysl co robisz i co moze Ci sie stac i wtedy dopiero wez taka ilosc jaka chcez, ale pamietaj ze mozesz nie umrzec i wyladowac w szpitalu gdzie w niektorych przypadkach bedziesz mogla stac sie kaleka umyslowym do konca zycia, pomysl ile Twoi bliscy wydadza na Ciebie pieniedzy i straca zdrowia pomysl o nich ze beda sie Ciebie wstydzic na ulicy, zal mi jedynie ich bo Ty nie jestes warta nawet wspolczucia.
Bo kto biegnie - zginie dziś w biegu!
A kto stanął - padnie gdzie stał!
Krwią w panice piszemy na śniegu:
My nie wilki, my mięso na strzał!

Awatar użytkownika
Asik

• Miejscowość:Via Lambro(Milano)/Kzg(Poznań)

Postprzez mgirl » 06 Mar 2007, 17:39

Eksplozja humoru na Bomba.org!

Awatar użytkownika
mgirl

• Miejscowość:M-Forum

Postprzez Tysia » 06 Mar 2007, 18:10

Asadrian napisał:
Tysia napisał:po zazyciu wiekszej ilosci tych tabletek sa niezle jazdy.ja po zazyciu 15 tabletek mialam dziwne halo... tanczyc mi sie chcialo ,wszystko mnie swedzialo i smieszylo,razem z kolezanka sie wydurnialysmy i bylo super... nastepnym razem planuje zapodac 25 tabsow:)

Mam pytanie czy masz jakies problemy w domu? czy Twoja rodzina jest [/b[b]]patologoczna? czy tez moze masz cos nie tak z psychika? jestes z natury walnieta czy tylko udajesz zeby zwrocic na siebie uwage? dziecko uspokuj sie usiadz na krzesle, pomysl co robisz i co moze Ci sie stac i wtedy dopiero wez taka ilosc jaka chcez, ale pamietaj ze mozesz nie umrzec i wyladowac w szpitalu gdzie w niektorych przypadkach bedziesz mogla stac sie kaleka umyslowym do konca zycia, pomysl ile Twoi bliscy wydadza na Ciebie pieniedzy i straca zdrowia pomysl o nich ze beda sie Ciebie wstydzic na ulicy, zal mi jedynie ich bo Ty nie jestes warta nawet wspolczucia.

jestem z rodziny patologicznej;p

Awatar użytkownika
Tysia

Postprzez puchaty » 06 Mar 2007, 18:29

Tysia napisał:
Asadrian napisał:

Mam pytanie czy masz jakies problemy w domu? czy Twoja rodzina jest [/b[b]]patologoczna? czy tez moze masz cos nie tak z psychika? jestes z natury walnieta czy tylko udajesz zeby zwrocic na siebie uwage? dziecko uspokuj sie usiadz na krzesle, pomysl co robisz i co moze Ci sie stac i wtedy dopiero wez taka ilosc jaka chcez, ale pamietaj ze mozesz nie umrzec i wyladowac w szpitalu gdzie w niektorych przypadkach bedziesz mogla stac sie kaleka umyslowym do konca zycia, pomysl ile Twoi bliscy wydadza na Ciebie pieniedzy i straca zdrowia pomysl o nich ze beda sie Ciebie wstydzic na ulicy, zal mi jedynie ich bo Ty nie jestes warta nawet wspolczucia.

jestem z rodziny patologicznej;p
proponuje 300-400 mg morfiny doustnie bądź 200mg dożylnie.
Fajnie sie poczujesz :)

Awatar użytkownika
puchaty
Administrator

• Miejscowość:0lsztyn
  • Pochwały:18

Postprzez Tysia » 06 Mar 2007, 18:50

Puchaty dzieki za rade... na pewno kiedys sprobuje...

Awatar użytkownika
Tysia

Postprzez Sylwinka ;) » 06 Mar 2007, 18:55

Z jednej strony denerwuje mnie to, że przez kogoś, kto zakłada taki temat na forum, młodzi ludzie, którzy wcześniej nie słyszeli o takich "odlotach", dowiedzą się o tego typu rozrywkach i wypróbują to na sobie :roll:
Z drugiej jednak strony fakt, że wielu userów otwarcie krytykuje tutaj tą głupotę (tak, głupotę!), pociesza mnie i daje nadzieję na to, że może chociaż kilkoro z jej zwolenników dostrzeże w tym bezmyślność.
From one dream to another and so, another day begins.

Awatar użytkownika
Sylwinka ;)

• Miejscowość:Z Dalekiej Północy...

Postprzez Mara » 06 Mar 2007, 19:06

proponuje 300-400 mg morfiny doustnie bądź 200mg dożylnie.

taa :roll:

[fquote="Sylwinka ;)"]młodzi ludzie, którzy wcześniej nie słyszeli o takich "odlotach", dowiedzą się o tego typu rozrywkach i wypróbują to na sobie [/fquote]
lecę weziąć 20 tabletek i zapiję to winem :roll: . nie no, to trzeba rzucić, jak palenie fajek czy trawy. ale nie- to tylko raz, nie zaszkodzi... :?
weź spróbuj sobie wziąć 20 tabletek Aspiryny i zapij to winem, będziesz miała taki odlot, że do szpitala nie zdążysz dojechać :|
Walking down the street, carrying a baseball bat
Oh, I think I smell a rat.

Awatar użytkownika
Mara

• Miejscowość:Ziemie Odzyskane

Postprzez arh+ » 06 Mar 2007, 20:07

ole jesteś fajna... yoł. haha
Przypominam ze to dział "tylko na poważnie' norespekt.
http://www.fotka.pl/profil/YOUxDONTxKNOWxME/
http://paroowa.powiedz.to/
Rasta trance, reggae dance, positiv news, raggae luz !

Awatar użytkownika
arh+

• Miejscowość:że znowu :)

Postprzez MacGyver » 06 Mar 2007, 21:10

Sylwinka ;) napisał:Z drugiej jednak strony fakt, że wielu userów otwarcie krytykuje tutaj tą głupotę (tak, głupotę!), pociesza mnie i daje nadzieję na to, że może chociaż kilkoro z jej zwolenników dostrzeże w tym bezmyślność.

A już myślałem, że jestem sam. Słowa "wszystkiego należy spróbować" są jak najbardziej nie na miejscu.
Co je zocne, nima łocne.

Awatar użytkownika
MacGyver
Przyjaciel

• Miejscowość:Chybie/Brassel
  • Pochwały:16

Postprzez chesio » 06 Mar 2007, 22:03

[fquote]jestem z rodziny patologicznej;p[/fquote]

Cieszysz sie z tego?

m-forum.pl- nie dla idiotów...

Awatar użytkownika
chesio

• Pochwały:12

Postprzez puchaty » 06 Mar 2007, 23:52

hehe, chyba nikt nie wyczuł aluzji z morfiną :)

Awatar użytkownika
puchaty
Administrator

• Miejscowość:0lsztyn
  • Pochwały:18

Postprzez Asik » 07 Mar 2007, 07:23

puchaty napisał:hehe, chyba nikt nie wyczuł aluzji z morfiną :)

dozylnie czyli pozajelitowo wystarczy 150 mg morfiny Puchi ;) wtedy sie poczuje bardzo dobrze, wrecz bedzie sie czula jak w niebie :twisted:
Bo kto biegnie - zginie dziś w biegu!
A kto stanął - padnie gdzie stał!
Krwią w panice piszemy na śniegu:
My nie wilki, my mięso na strzał!

Awatar użytkownika
Asik

• Miejscowość:Via Lambro(Milano)/Kzg(Poznań)

Wyświetlanie

Wyświetl posty z poprzednich: Sortuj według

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Livey oraz 1 gość

Do góry