Jesteśmy internetową społecznością, która zrzesza tysiące młodych ludzi. Jesteś nastolatkiem, szukasz porady, a może chcesz jej udzielić innym? Poznaj nowych przyjaciół i bądź z nimi w stałym kontakcie. Załóż konto i wyraź siebie na naszym forum, na którym użytkownicy napisali już 1233413 postów.

Tysia napisał:po zazyciu wiekszej ilosci tych tabletek sa niezle jazdy.ja po zazyciu 15 tabletek mialam dziwne halo... tanczyc mi sie chcialo ,wszystko mnie swedzialo i smieszylo,razem z kolezanka sie wydurnialysmy i bylo super... nastepnym razem planuje zapodac 25 tabsow:)
Asadrian napisał:Tysia napisał:po zazyciu wiekszej ilosci tych tabletek sa niezle jazdy.ja po zazyciu 15 tabletek mialam dziwne halo... tanczyc mi sie chcialo ,wszystko mnie swedzialo i smieszylo,razem z kolezanka sie wydurnialysmy i bylo super... nastepnym razem planuje zapodac 25 tabsow:)
Mam pytanie czy masz jakies problemy w domu? czy Twoja rodzina jest [/b[b]]patologoczna? czy tez moze masz cos nie tak z psychika? jestes z natury walnieta czy tylko udajesz zeby zwrocic na siebie uwage? dziecko uspokuj sie usiadz na krzesle, pomysl co robisz i co moze Ci sie stac i wtedy dopiero wez taka ilosc jaka chcez, ale pamietaj ze mozesz nie umrzec i wyladowac w szpitalu gdzie w niektorych przypadkach bedziesz mogla stac sie kaleka umyslowym do konca zycia, pomysl ile Twoi bliscy wydadza na Ciebie pieniedzy i straca zdrowia pomysl o nich ze beda sie Ciebie wstydzic na ulicy, zal mi jedynie ich bo Ty nie jestes warta nawet wspolczucia.
proponuje 300-400 mg morfiny doustnie bądź 200mg dożylnie.Tysia napisał:Asadrian napisał:Tysia napisał:po zazyciu wiekszej ilosci tych tabletek sa niezle jazdy.ja po zazyciu 15 tabletek mialam dziwne halo... tanczyc mi sie chcialo ,wszystko mnie swedzialo i smieszylo,razem z kolezanka sie wydurnialysmy i bylo super... nastepnym razem planuje zapodac 25 tabsow:)
Mam pytanie czy masz jakies problemy w domu? czy Twoja rodzina jest [/b[b]]patologoczna? czy tez moze masz cos nie tak z psychika? jestes z natury walnieta czy tylko udajesz zeby zwrocic na siebie uwage? dziecko uspokuj sie usiadz na krzesle, pomysl co robisz i co moze Ci sie stac i wtedy dopiero wez taka ilosc jaka chcez, ale pamietaj ze mozesz nie umrzec i wyladowac w szpitalu gdzie w niektorych przypadkach bedziesz mogla stac sie kaleka umyslowym do konca zycia, pomysl ile Twoi bliscy wydadza na Ciebie pieniedzy i straca zdrowia pomysl o nich ze beda sie Ciebie wstydzic na ulicy, zal mi jedynie ich bo Ty nie jestes warta nawet wspolczucia.
jestem z rodziny patologicznej;p
proponuje 300-400 mg morfiny doustnie bądź 200mg dożylnie.
Sylwinkanapisał:Z drugiej jednak strony fakt, że wielu userów otwarcie krytykuje tutaj tą głupotę (tak, głupotę!), pociesza mnie i daje nadzieję na to, że może chociaż kilkoro z jej zwolenników dostrzeże w tym bezmyślność.
puchaty napisał:hehe, chyba nikt nie wyczuł aluzji z morfiną
Użytkownicy przeglądający to forum: Livey oraz 1 gość