Acodin - nie bierzcie tego!

W tym miejscu wypowiadamy się na tematy poważne. Nie bójmy się. Przełammy swój wstyd!

Acodin - nie bierzcie tego!

Postprzez zakazana 05 Kwi 2008, 21:25

Właśnie przeczytałam ten post o Acodinie i "jazdach po nim". Prosze was odstawcie to ja wzielam 70 moze to nie duzo ale mnie by zabiło. Lekarz powiedzial ze gdyby moja mama nie zadzwonila po pogotowie to bym umarła. Przez 2 tygodnie byłam w szpitalu. Gdy po mnie przyjechali cały czas mdlałam i mialam plamy na calym ciele ( jak to zwykle po acodinie).A w karetce wkrecila mi sie scena z "na dobre i na zle" gdzie wcale tego nie ogladam i krzyczalam "zosiu pomoz, Zosiu ja bede zyla prawda.?" Nigdy w zyciu juz nie wezme tego swinstwa, dopiero taka bliskosc od smierci mnie uswiadomila co to ze mna robilo. Bo jaka z tego satysfakcjia, ze sie drapie po calym ciele , ze mam jakies dziwne plamy, ze wydaje mi sie ze mnie ktos goni i chce zabic.;/ Najgorsze jest to ze teraz w sprzedazy sa mocniejsze tabletki i mocnej dzialajace niz acodin za ponad 3 zł, a akodin kosztuje około 7 to pomyslcie ile teraz bedzie takich "akcji" w moim miescie nie tylko ja umieralam przez acodin moja kolezanka wziela 140 i stracila przytomnosc na 3 dnii a teraz wszystkiego nie pamieta to znaczy jak sie przebudzila nie wiedziala nawet jak sie nazywa teraz stopniowo jej wiedza wraca ale napewno nie bedzie tak jak przed acodinem. Wiec prosze was nie bierzce tego.
ty jesteś mój narkotyk lecz raczej ciężki, wiem jestem roztrzepany to prowadzi nas do klęski .
zakazana
user
Awatar użytkownika

Dołączenie: 28 Mar 2008, 21:59
Miejscowość: ---

Postprzez m-boy 05 Kwi 2008, 21:25

m-boy
user
:)

Dołączenie: 09 Sie 2005, 15:24
Miejscowość: m-forum

Re: Acodin nie bierzcie tego.

Postprzez Opir 20 Kwi 2008, 20:04

Wiolinka19 napisał(a):Uzywki zabijają NAJPIęKNIEJSZE uczucia

Pewnie , to prawda .
Ale żeby od razu nie brać , nie próbować ?
A czemu ludzie próbują ?
Można wstawać co rano o 6:30 przed 10 lat, chodzić do tej samej pracy/szkoły, zasypiać o tej samej porze. Niektórych to znudzi, to tak jak ze sportami ekstremalnymi. Porównanie trafne, wiele ludzi uważa dragi i sporty ekstremalne to głupota. Już nie zagłebiam sie w oczywiste różnice miedzy tymi dwiema rzeczami. Ale niektórzy chcą przeżyć coś innego, nawet jeśli niesie to za sobą pewne ryzyko.
"Nagle utknąłem gdzieś w pół zdania
umknęło mi znaczenie słów
znaczenie nie ma dziś znaczenia
jest tyle do wykrzyczenia"
Opir
user

Dołączenie: 17 Lut 2008, 21:00
Miejscowość: Radomsko

Postprzez suhyy 20 Kwi 2008, 20:09

Wiadomo, w umiarkowanych ilościach to wszystko dla ludzi, ale uważam, że jak chcesz mieć fazę to są rzeczy które od tego są, a nie nałykać się garści tabletek i dziwic się, że wylądowało sie w szpitalu... lepiej zjeść jedną a konkretną i jest jeszcze lepiej.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:
suhyy
user
Awatar użytkownika

Dołączenie: 31 Gru 2007, 23:44

Acodin nie bierzcie tego.

Postprzez Wiolinka19 20 Kwi 2008, 20:11

ja połączyłam acod. z alk. i haszem. pamietam tylko jak mowiłam w karetce: ''wyłączcie to ijo ijo.. ''
nie bierzcie
bo na cholere? wrazen mozna poszukac gdzie indziej..
a ja tak naprawde chce zyc..
tylko tak czasem oczy same szukają zyletki
ale ja musze być..
mimo iż nikt już nie kocha Wioletki
Wiolinka19
user

Dołączenie: 20 Kwi 2008, 17:53

Postprzez KiedyśUmręDlaMuzyki 20 Kwi 2008, 21:33

suhyy No właśnie. ;D.
Kriegsphilosophie!

HELL YEAH!
KiedyśUmręDlaMuzyki
user
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Sty 2008, 14:20

Postprzez suhyy 20 Kwi 2008, 21:34

Co no właśnie?...
suhyy
user
Awatar użytkownika

Postprzez acooto 20 Kwi 2008, 21:35

"wrazen mozna poszukac gdzie indziej" - Nie takich . ; )
/dla mnie nie ma takich ideałów, dla których chciałbym stracić twarz
Nie ma takiej świętej sprawy, dla której chciałbym oddać siebie

Nie ma smutku i łez
Spokojnie czekam na nowy dzien
Jestem tu żyję tu I wierzę w słońce bo ono zawsze jest
/ : )))
acooto
user
Awatar użytkownika

Dołączenie: 14 Sty 2007, 18:13
Miejscowość: Kraków
Pochwały: 5

Postprzez m-boy 20 Kwi 2008, 21:35

m-boy
user
:)

Dołączenie: 09 Sie 2005, 15:24
Miejscowość: m-forum

Postprzez KiedyśUmręDlaMuzyki 20 Kwi 2008, 21:35

Zgadzam się z twoim postem ;].

suhyy napisał(a):Wiadomo, w umiarkowanych ilościach to wszystko dla ludzi, ale uważam, że jak chcesz mieć fazę to są rzeczy które od tego są, a nie nałykać się garści tabletek i dziwic się, że wylądowało sie w szpitalu... lepiej zjeść jedną a konkretną i jest jeszcze lepiej.. :rotfl: :rotfl: :rotfl:

o ;]
Kriegsphilosophie!

HELL YEAH!
KiedyśUmręDlaMuzyki
user
Awatar użytkownika

Dołączenie: 11 Sty 2008, 14:20

Postprzez suhyy 20 Kwi 2008, 21:41

A no spoko.. bo narkotyki są dla rozrywki, a leki od leczenia się, ale niektórzy wolą na odwrót...
suhyy
user
Awatar użytkownika

Postprzez sok 20 Kwi 2008, 23:13

suhyy napisał(a):A no spoko.. bo narkotyki są dla rozrywki, a leki od leczenia się, ale niektórzy wolą na odwrót...

leki do leczenia. Tylko leki które się zazwyczaj ćpa zawierają substancje narkotyczne, które są pochodnymi dragów.

Wiolinka19 napisał(a):ja połączyłam acod. z alk. i haszem. pamietam tylko jak mowiłam w karetce: ''wyłączcie to ijo ijo.. ''
nie bierzcie

Wybacz, ale jak sie jest głupim i ćpa sie byle gówno, bez znajomości substancji to tak sie zabawy kończą.
Jestem zwolennikiem wcześniejszego zapoznania się z daną substancją. W internecie jest wiele ciekawych informacji dla początkujących ćpunów.
Mieszanie alko z deksem? Żartujesz sobie chyba. Obrażasz kaszlaka i swoją wątrobe.

suhyy napisał(a):Wiadomo, w umiarkowanych ilościach to wszystko dla ludzi, ale uważam, że jak chcesz mieć fazę to są rzeczy które od tego są, a nie nałykać się garści tabletek i dziwic się, że wylądowało sie w szpitalu... lepiej zjeść jedną a konkretną i jest jeszcze lepiej.

Weź pod uwage, że każdy drag inaczej działa. DXM, tak jak kwas czy grzybki jest środkiem psychodelicznym, ale każda z tych substancji działa inaczej. Zjeść jedną? Masz na myśli knefle? Największy syf z fetą włącznie..

Po 4 dniowym skwaszonego-dekso ciągu wszystko stało się inne. Lepsze.
sok
user

Dołączenie: 04 Lut 2008, 23:42

Postprzez Ewe 21 Kwi 2008, 19:41

jeśli bierze się tylko ok. 30 tabletek to są same odpały. bez żadnego mdlenia jest ^^
' Patrzę w okno - słońce jakby do mnie uśmiechnięte
Nie myślę teraz o tym co jest chore, pokrętne
Nieźle pierdolnięte życie codzienne '
Ewe
user

Dołączenie: 16 Cze 2007, 18:10

Postprzez evil 22 Kwi 2008, 12:22

heheh Wielkie dzięki, na pewno nie wezmę tego świństwa ;)
evil
user
Awatar użytkownika

Dołączenie: 04 Sty 2008, 06:55

przeczytajciee a zobaczycie xD...polecam

Postprzez DRAGX 23 Kwi 2008, 09:45

wieszzz.. tak czytamm bo chcialem cos nowego probwac... testowalem juz rozne srodki, morfe, fete,lsd,grzybki,inhalanty rozne srodki,,,, takk wszystkoo jest dla ludzi potwierdzam.. jesli ktos chcialby sie zabic moze wziasc 900mg acodinu a moze poleciec na zloty strzal na to samo wyjdzie;/. o tyle to lepsze ze nie trzeba isc do dilca po nielegalne dragi i tracic wiecej hajsu, przy tym mozna wpasc i do pierdla isc... a acodin takk samoo jak grzyb tez haloo wywoluje ale acodin odryywa cie od ciala i to jest pieknee..jesli PROBOWALAS TYLKO ACODIN too naprawdee widac dlaczego sie mylisz..P.z.D.r ,aha i dragi uzalezniaja kazde w kazdej postaci,, leczz hay jest pieknyy trzeba too docenic,sadze ze nie chcem z tego wychodzic zbyt piekne by to stracic,nrq
DRAGX
user

Dołączenie: 23 Kwi 2008, 09:17

Postprzez sok 23 Kwi 2008, 17:36

morfe, fete,lsd,grzybki,inhalanty - nie ma to jak wdupiać białe, włąchać kleje i wpierdalać opiaty. Większość kończy łądując w kable.

DRAGX napisał(a):jesli ktos chcialby sie zabic moze wziasc 900mg acodinu a moze poleciec na zloty strzal na to samo wyjdzie;/.

po 900 nie da się zejść od tak, chyba że jest sie idiotą lub/i ma się uczulenie na deksa

Dobrze, że mi się przypomniało. Jak są jakieś gwiazdy co wdupiają leki SSRI, mogą sie spodziewać wystąpienia głodu serotoninowego!

DRAGX napisał(a):a acodin takk samoo jak grzyb tez haloo wywoluje ale acodin odryywa cie od ciala i to jest pieknee

OOBE przeżyłem tylko dzięki oddychaniu holotropowemu. Bluźnisz porównując CEVY i OEVY zgrzybienia do zdekszenia. Każdy psychodelik gwarantuje Ci inny rodzaj jazdy :roll: Po Deksie musze przyznać, że oderwanie od rzeczywistości jest wyjątkowe ( nie takie jak po SD, ale wyjątkowe)
DRAGX napisał(a):jesli PROBOWALAS TYLKO ACODIN too naprawdee widac dlaczego sie mylisz

Jeżeli do to mnie, to acodin to moja ostatnia zabawka razem z DOB'em
sok
user

noo troche racji

Postprzez DRAGX 23 Kwi 2008, 18:48

wiesz mozzna jebac opiatyy i miec w mozgu ok.. my i qmple z wro jebiemy w kable i powiem ci. nie zycze tego nikomu ale tez zycze, boo too jest piekne przezyj to a bedziesz wiedzial a nie gadasz bzdury, inhalanty too tak samo tylko ze je wale jak towaru nie ma, rodzicee caly czas mi daja hajs i to jest zajebisty +, i dilka mozna zyc, czlowieku doswiadczysz too dopiero sie wypowiadaj.. spoko odpowiedz.. widac ze przynajmniej myslisz, a ze sie tak konczy to nie jest to - a +
DRAGX
user

Dołączenie: 23 Kwi 2008, 09:17

Re: noo troche racji

Postprzez sok 23 Kwi 2008, 18:51

DRAGX napisał(a):wiesz mozzna jebac opiatyy i miec w mozgu ok.. my i qmple z wro jebiemy w kable i powiem ci. nie zycze tego nikomu ale tez zycze, boo too jest piekne przezyj to a bedziesz wiedzial a nie gadasz bzdury, inhalanty too tak samo tylko ze je wale jak towaru nie ma, rodzicee caly czas mi daja hajs i to jest zajebisty +, i dilka mozna zyc, czlowieku doswiadczysz too dopiero sie wypowiadaj.. spoko odpowiedz.. widac ze przynajmniej myslisz, a ze sie tak konczy to nie jest to - a +

nędzna prowokacja.
sok
user

PoprzedniaNastępna

Powróć do Tylko na poważnie