Wiolinka19 napisał(a):Uzywki zabijają NAJPIęKNIEJSZE uczucia

suhyy napisał(a):Wiadomo, w umiarkowanych ilościach to wszystko dla ludzi, ale uważam, że jak chcesz mieć fazę to są rzeczy które od tego są, a nie nałykać się garści tabletek i dziwic się, że wylądowało sie w szpitalu... lepiej zjeść jedną a konkretną i jest jeszcze lepiej..![]()
![]()

suhyy napisał(a):A no spoko.. bo narkotyki są dla rozrywki, a leki od leczenia się, ale niektórzy wolą na odwrót...
Wiolinka19 napisał(a):ja połączyłam acod. z alk. i haszem. pamietam tylko jak mowiłam w karetce: ''wyłączcie to ijo ijo.. ''
nie bierzcie
suhyy napisał(a):Wiadomo, w umiarkowanych ilościach to wszystko dla ludzi, ale uważam, że jak chcesz mieć fazę to są rzeczy które od tego są, a nie nałykać się garści tabletek i dziwic się, że wylądowało sie w szpitalu... lepiej zjeść jedną a konkretną i jest jeszcze lepiej.
DRAGX napisał(a):jesli ktos chcialby sie zabic moze wziasc 900mg acodinu a moze poleciec na zloty strzal na to samo wyjdzie;/.
DRAGX napisał(a):a acodin takk samoo jak grzyb tez haloo wywoluje ale acodin odryywa cie od ciala i to jest pieknee
DRAGX napisał(a):jesli PROBOWALAS TYLKO ACODIN too naprawdee widac dlaczego sie mylisz
DRAGX napisał(a):wiesz mozzna jebac opiatyy i miec w mozgu ok.. my i qmple z wro jebiemy w kable i powiem ci. nie zycze tego nikomu ale tez zycze, boo too jest piekne przezyj to a bedziesz wiedzial a nie gadasz bzdury, inhalanty too tak samo tylko ze je wale jak towaru nie ma, rodzicee caly czas mi daja hajs i to jest zajebisty +, i dilka mozna zyc, czlowieku doswiadczysz too dopiero sie wypowiadaj.. spoko odpowiedz.. widac ze przynajmniej myslisz, a ze sie tak konczy to nie jest to - a +
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości